Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 20. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Intelligenciád fejlett, de a túlzott hirtelenséged miatt néha meggondolatlan döntéseket hozhatsz. Túlságosan is kíváncsi vagy, és ha nem leszel elég óvatos, teljesen kimeríthet az a mód, ahogyan használod a szellemi energiádat. Meg kell tanulnod összpontosítani, és kompromisszumot kötni. A harcos emberek közé tartozol, határozott véleményekkel, éles a nyelved, mindenhol képes vagy hibát találni. A mai nap megfelel a joggal, haditervvel, drámával, irányítással, vezetéssel, és sporttal való foglalkozásnak.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Mivel egyszerre tudsz érzékeny és érzelgős lenni, sugárzik belőled a báj és energia. Sikeres vagy szerelmi kapcsolataidban és sokat elvársz azoktól, akiket szeretsz. Sokszor elégedetlenséget vagy haragot érezel amiatt, hogy túl sokat is vársz el másoktól. Szükséged van a szabad kifejezés lehetőségére, és most nem tudod elviselni a kötöttségeket. Bár szereted a nyilvánosságot, időnként szükségét érzed a magánynak, és nagyon szereted az ilyen pillanatokat.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma nagyon érzékennyé válsz, és hajlamos leszel minden apróságon mérgelődni, ha jogos ez, ha nem. Érzékiséged erősen fejlett, vonzódsz a jóléthez, szórakozásokhoz, tréfához és kalandokhoz, mindaddig, amíg valakivel tartós kapcsolatba nem kerülsz. Ez a fényszög a tapasztalat szerint azt mutatja, hogy ha egyszer megállapodtál, hűséges maradsz még akkor is, ha tüzes természetű vagy. Nem számít, hogy jó hangod van-e vagy sem, ma nagyon jól esik az éneklés, és a tánc.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Hatalmas benned az energia, nekilendülés, tűz, lelkesedés, és mágikus vonzerő. Olyan egyéniséged van, amilyenért a kevésbé szerencsés halandók imádkoznak, és ha még semmi érdemlegeset sem tennél, csak élnéd a szürke hétköznapi emberek életét, azt a benyomást kelted, hogy minden játszmát meg tudnál nyerni, ha akarnál. Rendkívüli magasrendű mentális képességed és tehetséged van. Minden esetben ez a bolygókapcsolat a szerencse jelzése az életben. Ha a saját erődből nem tudsz pénzt szerezni, akkor valaki ajándékba adja neked azt, vagy valamilyen módon kezedbe juttatják, de lehet, hogy ezt a pénzt el is költöd.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Óvakodj attól, hogy túlságosan szolgálatkész és előzékeny legyél, mert hajlamos vagy ma erre. Jó természeted vagy bajba sodor, vagy azt eredményezi, hogy mások rád akaszkodnak és kihasználnak. Annyira tájékozott vagy a szociális dolgokban, és a társas érintkezés kérdéseiben, hogy tudod, hogyan kell kedvében járni az embereknek, és hajlamos vagy arra is, hogy túlságosan önfeláldozóvá válj. Ez elbűvölő tulajdonság, egy önző világban, de ha túl messzire mégy ezzel, megsemmisítheted az egyéniségedet és szellemi adottságaidat.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Biztos lehetsz magadban. Ne húzódj félre bátortalanság, félénkség vagy gyávaság miatt, hanem légy annyira biztos a dolgodban, hogy ne érezd szükségességét annak, hogy ezt érvekkel bizonygasd. Ha megtanulod ezt a biztonságot cselekvésben is kifejezni, nyugodt és kiegyensúlyozott természeteddel sokra viheted. Minden nehézség nélkül meg tudod ezt most tanulni. Szellemi adottságaid kitűnőek, olyan alkotókészséggel rendelkezel, ami eleinte utánzó jellegű, de később rendkívüli mértékben eredetivé válik.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Képességeidet akkor tudod a legjobban kibontakoztatni, ha személytelen dolgokban tevékenykedsz, mert érzelmeid pontatlanok, és engedned kellene, hogy a fejed uralkodjék a szíveden. Lehetsz vezető, tanár vagy kormányhivatalnok. Személyes magánjellegű megfontolások ne keveredjenek abba, amit tenned kell. Tudsz kemény lenni, sőt még kicsit kegyetlen is, ha ez felel meg a céljaidnak. Mialatt kedves vagy elméletben, embercsoportokhoz, és a közéletben, képes vagy barátságtalan lenni a magánügyeidben és megbántani azokat, akik szeretnek. Bizonyos ridegség járja át az érzelmeidet, és nehezen tudsz ma ettől megszabadulni.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma nagyon érzékeny vagy, sokkal jobban kellene ellenőrizned saját erős vágyaidat. Nagyon szorgalmasan tevékenykedsz, gyorsan regenerálódsz, akár egészségi dolgokban, akár más dolgokban. Képes leszel minden negatív helyzetből kihúzni magadat, és most nagyon kitartó is tudsz lenni. Vigyázz azonban arra, nehogy saját céljaid megszállottja legyél. Uralkodó bolygód a Mars, uralmi helyzetében áll a Kos jegyében is, ha ezt rosszul használod, akkor túlzottan nyerssé válhatsz, sőt akár brutálissá is.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma olyan hazárdjátékos vagy, aki nagy összegekben játszik, nem filléreskedik. De a hazárdjátékok veszélyesek és a végén kevesebbet nyersz, mint amennyit veszítesz. Úgy anyagi, mint egyéb dolgokban, nem tudod mikor kell abbahagyni. A lelkesedés és a nagy vitalitás optimista módon hajt tovább, míg el nem hagy a szerencséd és vissza nem esel az indulási pontra ismét. Vigyázz, nehogy olyan partner legyen belőled, akitől óvakodni kell üzleti ügyekben, mert megvadult lovon akar lovagolni. Meg kell tanulnod a mérsékletet minden dologban. Energiáid és lelkesedésed fölött való uralom és irányítás az, amire főleg szükséged van.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ez a mai bolygókapcsolat problémákat okozhat a párkapcsolatokban. A munkáltatók sem részesítenek előnyben, képességeid ellenére sem, és több mint valószínű, hogy inkább veszteségeket és nehézségeket okoznak neked. Ha te magad nem vagy extravagáns különc, akkor hozzátartozóid lesznek azok. Érzelmileg is nyugtalanná, idegessé tesz ez az aspektus, és vakmerőségre hajlamosít az érzelmi életben, valamint a pénzügyi és üzleti világban is.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Az egyik pillanatban kicsit agresszív vagy, a másikban apatikus. Nincs tehetséged ma ahhoz, hogy kiválaszd a kellő pillanatot, de sikereket érhetsz el, ha felfogod, hogy mit kell tenned. Lehetsz önző, vagy egoista, és meg kell tanulnod, hogy a saját akaratodat egyeztesd mások akaratával. A mai fényszögek eléggé kellemetlenek, próbáld meg lehetőség szerint elkerülni az olyan helyeket, ahol bármilyen fizikai erőszaknak lehetnél kitéve. Az egészségeddel is többet kell törődnöd.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Jól teszed, ha most azonnal leülsz, és alapos elemzést készítesz életedről, helyzetedről és biztonságodról, hogy felismerd, vajon nem viszel-e végbe éppen valami nagyobb helytelen téves cselekedetet, nem tévedsz-e a saját képességeiddel és lehetőségeiddel, a környező világ milyenségével, természetével kapcsolatban. Vigyázz nehogy alapvető hibát kövess el saját lehetőségednek vagy biztonságod terjedelmének megítélésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top