Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 22. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Ne téveszd össze a lelkesedést, a hősködéssel. Minden feladatot képes leszel elvégezni, amit rád bíznak, adottságod van a vezetéshez, és szívesen működsz együtt bárkivel. Ma képes leszel arra is, hogy elemezd a múlt hibáit és hogy ebből levond a következtetést. Adottságod van az újdonságok felfedezésére a filozófia és oktatás terén. Próbáld elkerülni az önközpontúságot, vagy próbáld ezt úgy irányítani, hogy másokat ösztönözz vele valamire.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Jól feltalálod magad minden pénzügyi helyzetben, és tényleg zseniális befektetési ügyleteket leszel képes lebonyolítani. Sikered van a saját munkádban, vagy mások pénzével kapcsolatos munkálatokban, ami az jelenti, hogy jó bankári, vagy börzei képességekkel rendelkezel. Ha a Jupiternek a születési horoszkópodban is jó aspektusai vannak, az azt jelenti, hogy nagyon is tudod értékelni az élet igazi oldalát. Szereted a luxust, és mindent, amihez pénzzel lehet hozzájutni.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nagyon jó diplomáciai képességekkel rendelkezel, széles látóköröd, és eredetiséged miatt, valamint napra készséged alapján képes leszel bármilyen szervezetet elvezetni. Habár alapjában véve vidám vagy szeretsz szórakozni, bizonyos erőszakosság tapasztalható ma a temperamentumodban, amit teljesen váratlanul juttatsz kifejezésre. Különleges módon fejezed ki a tehetségedet, akár mint üzlet tulajdonos, akár mint író, vagy filozófiai előadó.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Tetszik neked, mi több élvezed, hogy kapcsolatba kerülhetsz legkülönfélébb emberekkel, nagy sikered lehet úgy is, mint kereskedő. Igyekezz kiépíteni egy biztonságos otthont, amely azután nyitva áll az összes barátod és rokonságod előtt. Igyekezned kell, hogy ne legyél túlságosan szentimentális, vagy pedig ne legyél nagyon elfoglalva a családoddal. Vigyáznod kell az alakodra is, ezért ne egyél túl sokat. Jól el tudsz igazodni a pénzügyi kérdésekben, és hasznod lehet az ingatlan kereskedésből.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Mindig készen állsz arra, hogy segíts másoknak, nagyon törekvő vagy, képes vagy minden helyzetben feltalálni magad ezért sikeres lehetsz politikai téren. Kifelezetten törekszel arra, hogy meghatározd és megvalósítsd kitűzött céljaidat, ahogy kigondoltad mit akarsz, már rögtön lépsz is, míg mások csak erről álmodoznak. Nagyon szereted az életet. Nagyon tehetséges vagy. Természetednél fogva szereted a játékokat, és kifejezetten szeretsz a nyilvánosság előtt lenni.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Alkalmas vagy arra, hogy másokat rávegyél az együttműködésre, és arra is, hogy saját életszínvonaladat nagyon magasra emeld, bármivel is foglalkozzál. Természetednél fogva a tudós típushoz tartozol, magasröptű gondolataid vannak, és vigyáznod kell arra, hogy ezt másoktól nem mindig várhatod el. Bíráló, és gyakorlatias vagy, emellett kedves, habár tudsz nagyon szűkmarkúan is bánni jóindulatoddal. A Szűz jegy kicsinyeskedése ellentétbe kerül a Jupiter terjeszkedésével, és ha ezt túlfokozod, akkor hajlamos leszel a bolhából is elefántot varázsolni.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nagyon népszerű vagy, köszönheted ezt művészi hajlamodnak, jó ízlésednek és társalgási ügyességednek. Nagyon fontos neked az igazság, és mások bíznak a te döntéseidben. Nagyon fontos, hogy társad is legyen. Idealista vagy, és nem kifejezetten szereted a nehéz fizikai munkát. Ha a Jupiternek a születési horoszkópodban nehéz aspektusai vannak, megtörténhet, hogy túl hamar ítélkezel mások felett. Nagyon szeretnéd, ha mindenkinek mindene meglenne.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Aktív vagy, és szeretnéd másokon kipróbálni erődet és akaratodat. Tetszik neked a luxus élet és valószínűleg fogsz is annyit keresni, hogy ezt biztosítsd. Bátor és hűséges vagy, az élethez való hozzáállásod a nagy megértés, ma különösen érdekelni fog minden, ami misztikus és okkult. Nem ismered a kompromisszumot, és nagyon magasan áll az a bizonyos mércéd. Vonz a régészet, zene, orvoslás, és minden, ami az adóval és biztosítással kapcsolatos lehet.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Képes vagy arra, hogy felismerd a megfelelő pillanatot, és kihasználd azt. Társas lény vagy, aki szükségét érzi annak, hogy mindig emberek között legyen, de különösen szereti a gyerekeket és az állatokat. Élvezed, ha megszépítheted mások életét. Leginkább vezető állásban szeretsz lenni, és nem kedveled az alárendeltséget. Élvezed a luxust, és tudsz költeni is, van amikor látszólag jelentéktelen apróságokra. Szereted a természetet és a sportot.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Becsületes ember vagy, aki értékeli az egyszerűséget és mindenben spórolós. Törekvő vagy és szükséged van egy bizonyos karrierre, amellyel a biztonságos élethez biztosíthatod a pénzeszközt. Sikeres lehetsz a privát vállalkozásokban, de valamely nagy szervezetnél, vállalatnál végzett munkában is. Türelmes vagy és talán túlságosan is a munkának szenteled magadat. Nem szívesen tűröd el a pazarlást és a tékozlást. Nagy sikered lehet a földekkel való kereskedésben.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Eredményesen át tudod gondolni a dolgokat, ha kell, praktikus feltételek között alkalmazva az elképzeléseket. Hiszel a haladásban, a fejlődésben. Ösztöneid felett eszeddel uralkodsz. Emberismereted, szakmai ismereted tárgyszerű, elfogulatlan. Kitűzött céljaid megvalósításában optimizmusod nem ismer gátakat, sem lankadást, míg azokat el nem éri. Mire ügyeljen? Ne vidd túlzásba az ideológiát! Bármilyen szépek is az eszmék, az elgondolások, a valóságtól nem szabad elszakadni. Emberekért csak emberekkel együtt lehet küzdeni.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Természetednél fogva jóindulatú vagy másokkal szemben, és kész arra, hogy bárkinek segítséget nyújtson. Együtt érző természeted miatt és azért, mert te képes vagy önbizalmat önteni másokba, nagyon népszerűvé válsz. Harcolsz a vesztesekért, és időnként még túlzottan is együtt érző. Klasszikus értelemben véve, nem vagy törekvő, így időnként szükséged van arra, hogy elszigeteld magad. Figyelj oda, mert az ilyen helyzet túlzott áldozatkészséghez vezethet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top