Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 23. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Energiaszinted ma valahol a fellegekben jár. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold elmaradásaidat. Mindenféle pénzügyi tranzakcióra jó ez a nap. Ilyenkor még pénz is állhat a házhoz, de tartózkodj a túlköltekezéstől, sőt pazarlástól. Ma mindenképpen a figyelem középpontjában akarsz lenni, annyira eleven és barátságos vagy, hogy vonzod magadhoz az embereket. Ilyenkor néha egy új szerelem is felbukkanhat a láthatáron.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Fokozott csodálattal és szeretettel adózol a szépség iránt. Remek alkalom arra, hogy értékálló műkincsekbe fektesd a pénzedet, ruhákat vásárolj, vagy otthonodba dísztárgyakat. Nagyon fogod élvezni mások társaságát és vidámságoddal magadhoz vonzod az embereket. Bejöhet akár egy új szerelem is, vagy egy kellemes pénzügyi tranzakció. Nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy az esetleges társkapcsolati problémáiddal foglalkozz és megszabadulj tőlük.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma hihetetlen energiákkal rendelkezel és ezt hatékonyan felhasználhatnád a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz. A többiek könnyen az idegeidre mehetnek. Remek alkalom, hogy új feladatokba fogj, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma nagyon energikus vagy és úgy érzed, hogy valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában tör utat magának.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ez nem egy jó nap a szellemi összpontosításra. Annyi fizikai erő feszül benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Ha íróasztalhoz vagy kötve, vagy más ülőmunkát kényszerülsz végezni, néha akkor is kelj fel és – jobb híján – ugráld ki magad a kávészünetekben, vagy valami ehhez hasonlót kellene csinálnod. Ahogyan ma reagálsz a különböző helyzetekben, elárulja, valójában hányadán állsz önmagaddal, belső tartásoddal, biztonságérzeteddel, vagy annak hiányával.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Energiaszinted magas és rengeteg munkát el tudsz végezni, különösen, ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó. Jól tudsz együttműködni másokkal, közösségi szinten és lehetőséged nyílhat arra is, hogy valamilyen felügyelő, irányító, vezető szerephez juss. Egészségileg viszonylag jól érzed magad. Igyekezz fizikailag aktívnak lenni, amennyire csak bírod, különösen olyan területeken, ami csoportos elfoglaltsággal jár, mint a sport vagy csapatmunka.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Találnod kell valamilyen hatékony levezetést túlfűtött energiáidnak és agresszivitásodnak, különben baleset vagy betegség érhetne. Semmit se tarts magadban, dolgozza le feszültségeit. Valamilyen élénk fizikai tevékenység minden bizonnyal segít kézben tartani a helyzetet. Ha azt hiszed, nincsenek agresszív érzületeid, legyél különösen óvatos, mert valószínűleg csak magadba fojtod őket. Ez esetben viszont mágnesként vonzod magadhoz az olyan embereket, akik biztosan alkalmat adnak egy kis ellenségeskedésre.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaiddal. Ne tüzelj csípőből senkire, tudd mit, és miért teszel. Felismerve érzéseidet, pozitív irányba fordíthatod a dolgok menetét. Ha mások harciasan lépnek fel veled szemben, ne feledd, hogy talán saját kivetített érzelmeiddel te hívod ki őket önmagad ellen. Ez egy potenciálisan robbanásveszélyes helyzet, arra kell összpontosítanod, hogy teljesen tudatában legyél minden lépésének.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Azok a feladataid, amelyekben nyakig benne voltál, most gondolkodóba ejtenek, hogy lásd, mire jutottál velük. Ha végig tudatában voltál, hogy mit, miért teszel, most szilárd talajon érezheted magad. Így is előfordulhatnak azonban konfliktusok, amelyek legalább rávilágítanak arra, hogy mivel lehet kihozni téged a sodrából. Vedd alaposan szemügyre, hogy tényleg annyira fontos-e mindaz, amiből olyan nagy ügyet csinálsz. Te nem azonosulhatsz a tevékenységeddel.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma mindent meg akarsz tudni, még olyasmit is, amiről eddig azt hitted, meghaladná szellemi képességeidet, e folyamat közben tapasztalni fogod látókörödnek kitágulását. Itt az idő tehát, hogy leáss a dolgok mélyére és tényleg tanulj. Annyira energikusnak és optimistának érzed majd magad, hogy hajlamos lehetsz nagyobb falatot kiharapni, mint amit meg is tudsz rágni. Egy kis önmérséklettel azért igen sikeres napot zárhatsz.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködési készségednek köszönhetően remek csapat munkát végezhetsz vagy tanácskozhatsz bármely témáról. Pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér barátaid társaságában vagy bármilyen csoportos megmozduláson. Ez egyike azon kellemes és boldog időszakoknak, amikor úgy tűnik, minden a te szád íze szerint alakul, mindez nem a szerencsének, hanem pozitív hozzáállásodnak köszönhető.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Menj elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak, minden téren. Szellemed most nyitottá válik a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálja a maga teljességében. Ez az egyike lehet rég nem tapasztalt legjobb időszakaidnak. Remek alkalom, hogy áttekintsd életednek alakulását, és változtatásokat hajts végre ott, ahol ez szükséges. Most ezt könnyedén megteheted, és előre elképzelheted azt, hogy minden kívánságod szerint alakul,


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Ez az időszak arra kényszeríthet, hogy többet tegyél, mint amennyit általában tenni szoktál, ami nem lenne baj, ha egyébként is óvatosan szoktál eljárni, de könnyen túlfeszítheted a húrt, ha te a vakmerőbb emberekhez tartozol. Minden esetre most olyan vagy, mint egy tüzes paripa, kis fegyelmezéssel csodákra képes. Akármilyenek is a költekezési szokásaid, óvatos, vagy merész – könnyen lehet, hogy megszabadulsz pénzednek egy részétől. Vigyázz, nehogy túlzásokba ess, főleg, ha egyébként is hajlamos vagy a tékozlásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top