Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 30. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Erősen igényled az intenzív érzelmi kapcsolatot, és nagyon félsz a szeretett személy elvesztésétől. Így nehezedre fog esni a saját érzéseidet kimutatni. Gyakran nagyon provokatív módon viselkedsz, csak azért, hogy felhívd magadra az környezeted figyelmét, még a büntetést is jobbnak tartod, mintha oda sem figyelnek rád. Sok szeretetre és odafigyelésre van szükséged, mert könnyen elhagyatottnak érzed magadat. Néha nagyon követelőző vagy, máskor viszont elutasító, környezetedet ezáltal kemény próbatétel elé állítod.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Tested és érzékszerveid észlelik a környezeted ingereit, szortírozzák őket aszerint, hogy mi tetszik és mi nem. Ha elhatározol valamit, pl. hogy a kínaiak főztje finom, akkor bármikor élvezettel elfogyasztod. Ha ezzel szemben a dobozos tej nem tetszik neked, a világ minden kincséért sem leszel hajlandó inni belőle. Ízlésvilágodhoz, bármelyik más jegyben született embernél hűségesebb maradsz. Minden ismeretlen étellel szemben nagyon bizalmatlan vagy.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai Vénusz állás nyitottságot, barátságosságot, és rugalmasságot ad neked. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az étkezések folyamán könnyen kezelhető lennél, és bármit megennél. Az Ikrek rugalmassága inkább arra vonatkozik, hogy nem egyedül az étel bekebelezése a fontos, hanem a szociális kapcsolat is. Étkezés közben többet beszélsz, és gesztikulálsz, mint a környezeted. Általában könnyen létesítesz kapcsolatot, szívesen ismerkedsz idegenekkel.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

A védettség központi szerepet kap az életedben. A stressz, a veszekedés, a hangzavar, a rendszertelen napirend nagyon rossz hatással van rád. A fészek melegére van szükséged, és nem szereted, ha otthonod „átjáróház”. Minden zaj, és más zavaró tényező eltereli a figyelmedet. Ha a családtagjaid idegesek, vagy sietnek, gyomrod rögtön összeszorul, és már nem is tudod meginni a reggeli kakaódat. Az otthoni légkör jobban befolyásolja étkezési kedvedet, mint az, hogy mi van a tányérodon.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Szereted magadra vonni a figyelmet. Étkezési szokásaidat illetően azt lehet elmondani, hogy teljesen természetesnek veszed, hogy gazdagon megterített aszal vár, és azt választod ki róla, amihez éppen kedved támad. Nem ülsz be a sarokba levesedet kanalazva. Sok mindent megteszel azért, hogy tetsszen másoknak. Hajlandó vagy a büszke, nagylelkű viselkedésre mások odafigyeléséért cserébe. Ha megbántanak, látszólag nagylelkűen, büszkén tovább lépsz, sokan ezért tévesen erősnek, érzéketlennek tartanak.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Szeretsz lassan enni. Az étkezésre leginkább tárgyilagos érveléssel lehet inkább rávenni. Figyeled a testi reakciókat, felismered az evés és annak következményei közötti összefüggéseket. Ha pl. három szelet sütemény után hasfájást kapsz, rögtön megérted mitől is lettél rosszul. Kapcsolataidban inkább óvatos vagy. Inkább megvárod, hogy mások jöjjenek oda hozzád, minthogy te közelítenél valakihez! Baráti körödet is nagyon óvatosan válogatod meg.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Pontosan tudod, mi a jó neked. Tudod, hogyan kell az emberekkel bánni. A „te” fontosabb, mint az „én”. Harmonikus környezetre van szükséged. Étkezési szokásaidat a Vénusz befolyásolja, széles választékot, finom ételeket biztosítasz, és megszabod a helyes mértéket. Ha valakinek szeretnél imponálni, inkább mindent megeszel, csak hogy örömet szerezhess. Nagyon befolyásolnak a körülötted élők kívánságai. Meg kell tanulnod, hogy nem szabad mindig alkalmazkodni a környezeted vágyaihoz, véleményéhez, saját stílusodat meg kell őrizned.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

A Plútó uralma alatt álló Vénusz, szenvedélyességet és erős intenzitást ad neked. Környezeted idegei kemény próbatételnek vannak kitéve. Az étkezés megtagadása alkalmat ad neked hatalmad próbálgatására. Elsősorban nem az a fontos, hogy az étel ízlik-e, hanem inkább az, hogy az evéssel, vagy megtagadásával lehet-e másokra hatni. Nem a felszínes szépség iránt érdeklődsz, hanem inkább annak mélysége iránt. Szépnek találhatsz akár egy temetőt is, ahol az intenzív, mély érzésekkel teli hangulat hatása alá tudsz kerülni.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Életre való vagy és nagy lelkű. Tiltakozol, ha étkezési szokásaidat túl szűk határok közé kényszerítik. Az ételt nyugodtan ülve kanalazni egyáltalán nem az erősséged, pláne, ha még figyelnek is. Nagyon örülsz neki, ha megkérdezik, mit szeretnél enni. Tudod, mi a jó neked, és szívesen választasz. Az étkezések alkalmával drámai fellépésed ugyancsak próbára teszi környezeted idegeit. Könnyen lelkesedsz. Az emberekkel való kapcsolatodra is érvényes ez. Szükséged van az elismerésre, és szeretsz a középpontban állni szeretettel körülvéve. Ismeretlenekkel szemben általában kíváncsi vagy és nyitott.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

A szeretet kifejezéséhez neked szolid keretek is elegendők. Élvezed az ételt, ha a környezeted rendben van. Ez azt jelenti, hogy a megszokott asztalnál szeretsz ülni, ahol ismerős arcok vesznek körül, és megszokott tányérod ismerős tartalommal van megtöltve. Az étkezéseknél nincs szükséged semmilyen ceremóniára, azt szereted, ha minden nap a megszokott napirend szerint zajlik minden. Reggeli öltözetednek kiválasztása zen rituáléra emlékeztet.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A szép és ízléses dolgok kínálatából mindig valami különlegeset választasz. Így például az étkezés sem mindennapos szokás, hanem alkalom a felfedezésre. Nem nehéz elképzelni, mit jelent ez a számodra. A ruhák változatossága nagyon fontos. Személyes szabadságodat nagyon a szíveden viseled. Nem feltétlenül kedveled a babusgatást, egyszerűen nem mindig viseled el a testi közelséget. Hogy ki akar a karjaiban tartani az nagyon fontos a számodra, magad határozod meg, hogy mikor, és mennyi közelségre van szükséged.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

A Vénusz téged álmodozóvá és érzékennyé tesz. Az élvezetek utáni vágyat az eggyé válás vágya váltja fel. Ez az étkezési szokásaidban is tükröződik. Csak békés, családi légkörben tudsz nyugodtan enni. Ha a családban probléma van, nem ritka, hogy a te gyomrod tiltakozik, megtagadja az étkezést, ettől a többiek még idegesebbek lesznek. Közben te is hibásnak érzed magad. Ha otthon nyugalom van, akkor máshol is jól érzed magad. Nehezen tudod a barátaidat, ruháidat, és az ételt kiválasztani, inkább rábízod azt a szeretteidre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top