Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 05. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Nem tudod tolerálni, ha valaki meggondolatlan. Elvárod, hogy tisztelettel és szeretettel bánjanak veled, és nem hagyod, hogy bárki is kihasználjon. Vagyont érő tulajdonság ez, mely sok bánattól tud megkímélni téged, és segít elkerülni a kizsákmányoló kapcsolatokat. De biztosnak kell lenned abban, hogy ezt jól használod fel, mert olyan partnerrel is türelmetlen lehetsz, akinek több megértésre van szüksége.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Nagyon türelmes vagy partnered megítélésében, sok teret adsz neki, hogy hibázzon, mielőtt dühös lennél, megsértődnél, vagy hibáztatnád őt. Ez csodálatra méltó tulajdonság, de okosan mérsékelned kell, különben egy rosszul választott partner kihasználhatna téged. Bármennyire nehezen is sértődsz meg, ha egyszer megbántottak, azt nehéz kitörölni az agyadból. Ha ki akarsz békülni egy elidegenített kedvessel, nagy erőfeszítéseket kell ehhez tenned.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Hajlamos vagy arra, hogy szűkszavúan közöld kedveseddel igényeidet, és problémáidat egy kapcsolatban. Ennek a kevés szónak azonban nagy ereje és nagy hatása van, úgy közvetíted gondolataidnak lényegét, hogy nincs szükség gondos megmunkálásra. Attól függően, hogy kedvesed mennyire érzékeny, ez a megközelítés vagy azonnal megoldja a problémát, vagy üzenetednek intenzitásával szinte megsemmisíted társadat.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

A mai bolygópozíciók arra engednek következtetni, hogy kissé tétova lettél, ami a szerelmet illeti, ez lehet előny is, és hátrány is egyben. Vagy büszkén lobogtatod gátlásaidat vagy teljesen rejtve tartod mások, de lehet, hogy még önmagad előtt is. Az ilyen beállítottságú emberek vagy hirtelen törnek ki a bezártságból, vagy örökre ott maradnak. Köztes megoldás nincs neked sem. A fokozatosan növekvő öntudat ma nem nagyon fordul elő.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Szisztematikusabban tekintesz a szerelemre, mint a legtöbben. Szereted gondosan megtervezni egy kapcsolatot, mert kényelmesebben érzed magad, ha a szerelmet jól meghatározott körülmények között keresheted, majd tapasztalhatod, hogy milyen különleges tehetséggel tervezed meg kedvesednek a különleges estéket, melyért a felelősség és az érdem is téged illet. Valószínűleg eléggé tiszta elképzeléseid vannak, hogy pontosan milyen technikákat alkalmazol elérésükhöz.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Egy kapcsolat részletei gyakran indokolatlanul fontosak neked. Ezért olyan társsal leszel a legboldogabb, aki megadja neked a ragaszkodást és a szeretetet azokon a területeken, ahol te azt a legjobban értékeled. Bár szükséged van erre a figyelemre, ne állíts túlzott követelményeket a kedvesed elé, és ne ítéld őt el, ha nem teljesíti minden várakozásodat. Valószínűleg meg van a képességed, hogy biztosítsd, a kapcsolat minden tekintetben tökéletes legyen.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Arra törekszel, hogy stabilan és kiegyensúlyozottan elsimítsd a nehézségeket egy kapcsolaton belül, átmeneti izgalmak nem zavarnak meg. Általában nyugodtan végigvársz egy érzelmi vihart, vagy megpróbálod lecsendesíteni, még saját károdra is, ha hibázol. Képes vagy előre látni, hogy a helyzet a végén visszanyeri egyensúlyát és ezt az egyensúlyt úgy érheted el, ha a jelenlegi kapcsolatot egyenesben tartod.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Egy eléggé aktív kedvest kell találnod, aki nagyon is rá tud hangolódni a te sürgető különleges igényeidre. Ha jelentős kudarcok értek vagy egy ideig mellőztek a szerelemben, rosszindulatúvá és neheztelővé válhatsz, ami kedvezőtlenül befolyásolja a későbbi kapcsolatokat. Sok munkádba kerül, amíg ezeket az élményeket magad mögött tudhatod, de az új kapcsolatra tiszta, előítélet mentes szemmel kell nézned.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Stílusod egy kapcsolatban az állandó mozgás, főként, ha nehézségek adódnak. Mások szembenéznek a problémával, vagy legyőzik, vagy elbuknak a harcban, míg neked sikerül elkerülni a helyzetet, vagy kitérő hadmozdulatokat tenni, míg el nem múlik. De a mozgásban és változásban bízni csak olyan problémáknál lehet, amelyek nem túl mélyen helyezkednek el. Ha egy helyzet nem akar elmúlni bíznod kell partneredben, majd ő elvégzi a munka javát.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Józanul és gyakorlatiasan irányítod életedet, ritkán hagyod, hogy a problémák túlságosan kiborítsanak. Inkább módszeresen és haladéktalanul rendbe teszed őket. Valójában az a képességed, hogy előre tervezel, segít elkerülni a főbb problémákat egy kapcsolatban, mert amíg építed, óvatosan elkerülöd az ilyen veszélyeket. Ezért tudsz támogatni egy olyan társat, aki kevésbé stabil, mint te. Tulajdonképpen egy ilyen partner, izgató kihívás, mert élvezed, hogy kedvesed védőbástyája legyél a bajban.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Egy szerelmi kapcsolatban neked meg van az a képességed, hogy vissza tudsz húzódni és kívülről szemléld a problémákat, ami megóv téged, hogy nagy horderejű döntéseidet a pillanat hevében hozd. Fejleszd tovább ezt a felbecsülhetetlen ajándékot még akkor is, ha kedvesed hidegvérűséggel vádol, főként akkor, amikor véget kell vetned egy kapcsolatnak. Utólag általában a te objektív véleményed bizonyul helyesnek, és örülni fogsz, hogy ezt követted.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

A te számodra a biztonságot egy érzékeny, ragaszkodó partner állandó érzelmi odafigyelése nyújtja inkább, mint az anyagi biztonság. Bizonyos fokig érzelmi kommunikációból táplálkozol és úgy érzed, nagyon magányos vagy, ha nincs egy aktív kapcsolatod. A plusz érzelmi tapasztalat eredményeképpen az érzelmek jó bírája lehetsz. Ha megérted, hogy mi a valódi, és mi nem, a hamissal nem éred be. Őszinteséget és érzékenységet követelsz partneredtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top