nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 15. Hétfõ)

Napi horoszkóp (08. 15. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Bármennyire is nehezedre esik türelmesen végig hallgatni másokat, meg kell tenned, mert ellenkező esetben nyílt ellenséged akár a bírósághoz is fordulhat, ez pedig nem tenne jót sem a lelki világodnak, sem a hírnevednek. Több lehetőséged is adódik arra vonatkozóan, hogy új vállalkozásokat indíts be. Ehhez is elengedhetetlen, hogy üzleteid körül a jogi dolgok, a papírok rendben legyenek, hogy egy esetleges ellenőrzéskor ne legyen olyan hatalmas a büntetés.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Lehetséges, hogy a família rád bízza, hogy intézd a család örökségi ügyeit, vagy rendezd a családi ingatlanok tulajdonjogait. Mindenképpen nézz utána, hogy minden adó, minden biztosítás, ami a családi tulajdonban lévő ingatlanokra vonatkozik, rendben legyen, ne legyen elmaradás. Személy szerint vigyázz arra, hogy ne kelljen senkitől sem kölcsön kérned, se állami szervtől, se banktól, se magánszemélytől, se családtagtól ne fogadj el anyagi segítséget.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

A munkaházad uralkodója tranzitál a nyilvánosság területén. Ezzel a bolygóállással könnyen lehet, hogy olyan munka lehetőségét ajánlják fel neked, ahol a figyelem központjába kerülsz, lehetne ez pl. egy színpad is, vagy egy napilap szerkesztősége. Ha bármilyen kapcsolatod most megszakad, ne sajnáld, mert rögtön kapsz helyette újat. Ha autót kívánsz cserélni, vagy újat szeretnél vásárolni, erre is lesz bőven alkalmad, higgy magadban, sikerülni fog minden!

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ha úgy érzed, hogy a végletekig srófolták már az idegeidet a jelenlegi munkahelyeden, ne habozz, nyugodtan keress másikat, sajnos megérett az idő arra, hogy változtass a munkádon. Ha úgy érzed, hogy semmi baj nincs a jelenlegi helyeddel, akkor nálad a vezetőség változhat majd. Jó lenne, ha ezt az időszakot választanád az orvosi kivizsgálások lebonyolítására, mert bármilyen egészségügyi gond merülne is fel, az most könnyen és véglegesen gyógyítható.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A Plútó ma nagyon jó hatással van az 5. házadra, mely a szórakozásokat, szerelmet, kockázatvállalásokat, sportot, és a gyermekeket kormányozza. Igaz ugyan, hogy kicsit komplikálja az érzelmi egyensúlyodat, ezért mindenképpen olyan tevékenységet kellene keresned, amiben örömödet leled. Előfordulhatnak problémák a gyermekekkel, vagy a gyermekvállalással kapcsolatban. Az is megeshet, hogy azok, akiket szeretsz, nem hagyják magukat birtokolni.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Talán nem szeretsz már a jelenlegi helyen lakni, vagy talán komoly problémák vannak a családban, amiért akár titokban is elköltöznél. Ez nem biztos, hogy sikerülne. Inkább próbáld meg átalakítani az otthonodat, esetleg fesd át a falat, talán cseréld le a függönyt, vagy csak egyszerűen rakd a másik falra a bútorokat. Mindegy, hogyan változtatsz rajta, a lényeg, hogy próbáld magad otthon érezni az otthonodban. Csak akkor költözz el, ha már minden megoldást kipróbáltál.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A lehető legjobb időszakot választottad ara, hogy megszerezd a jogosítványt, vagy egy kicsit gyakorold a vezetést. Barátaid alig várják, hogy akár ebben, akár másban a segítségedre siethessenek. Ha a jogosítványod mellé autót is szeretnél vásárolni, mindenképpen hallgass azokra, akik nálad ehhez sokkal jobban értenek, de inkább bízd a választást a szakértőkre. Ne sajnáld, ha egy kicsit többet kell majd fizetned, mint amennyit te erre szántál, a személyes biztonságod, és kényelmed többet ér ennél, és a luxust is meg kell fizetni.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Te sosem fáradsz el, a végletekig képes vagy bármire, akár munkáról, akár másról van szó. Most az anyagi javakra kellene helyezned a hangsúlyt, hiszen rendkívüli módon tudsz gazdálkodni, és a mai kissé nehezebb világban is megtalálod a helyed. Komoly lehetőségeid adódnak arra, hogy növeld anyagi biztonságodat, és akár milliókat is össze tudsz most gyűjteni. Egyetlen dologra kell nagyon figyelned, hogy a személyeket, akikkel dolgozol, nem tekintheted a saját tulajdonodnak.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Meglehetősen harciasan viselkedsz, még sem vagy kellemetlenkedő, pontosan tudod, merre van az irány, amerre menned kell, és el fogod tudni érni, hogy téged mindenki komolyan vegyen. Talán észre sem veszed, hogy milyen sokat változtál az elmúlt két-három év alatt. Határozottabb, magabiztosabb lettél, sőt talán egy kicsit erélyesebb is. Nem hiába fáradoztál azon, hogy, anyagi helyzetedet biztosabbá tedd. Talán sikerült is tartalékot gyűjteni, vagy úgy befektetned, hogy a pénzed megőrizte az értékét.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Zárkózott vagy, de minden látszat ellenére nem mindig kellően határozott ember. Gyakran előfordul, hogy rosszul mérlegeled a realitásokat és a saját helyzetedet. A részletek rabjává válhatsz, így olykor előfordul, hogy a fától nem látod az erdőt. Kiegyensúlyozatlanságod miatt néha elvéted a helyes irányt, és csak később ébredsz rá saját tévedéseidre. Szívós kitartásod következtében azonban így is többnyire célhoz érsz.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Okos és szellemes ember vagy, aki mindenkivel szemben előzékeny, és megbecsüli embertársait. Őszinte és szavahihető, aki komolyan veszi a „jó tett helyébe jót várj” elvét. Az emberekhez és körülményekhez jól alkalmazkodsz, ügyes vagy és megbízható. A légynek sem tudnál ártani, terveidet lépésről lépésre türelemmel valósítod meg. Sok minden megváltozott körülötted az elmúlt időszakban, nemcsak a körülményeid, de a nézeteid is átalakultak.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Nagy hatással tudsz lenni embertársaidra és mindenkinek imponálsz. Jó társalgó vagy, és vendégszerető. Képes vagy egyszerűen is élni, ha a helyzet úgy kívánja. A kalandos és izgalmas élményeket, a kockázatokat igyekezzél messze elkerülni. Fellépésed magabiztos, jó ízléssel és művészi érzékkel rendelkezel. Békés nyugalommal kezdheted ezt a hetet. Az első napokban minden olyan egyszerűnek tűnik, mintha a világot csak és kizárólag neked teremtették volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top