Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 22. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Nem egyszer úgy érzed majd, hogy a bolondját járatják veled. Egyik-másik jó barátodról könnyen kiderülhet, valójában titkos ellenséged. Az sem kizárt, hogy az illető ugyan becsül és ragaszkodik hozzád, de azért megpróbál kihasználni. Elsősorban a pénztárcádra kell vigyáznod. Másodsorban a nagy tervekről kiderülhet, hogy azok csak üres ábrándok. A hét elején szinte nagyon komor hangulatban leszel, talán úgy érzed, hogy minden mindegy. Kár lenne emiatt bármiről lemondani, bármit is feladni.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Ahelyett, hogy kényszerítve éreznéd magad, inkább gondold úgy, hogy kitalálták a gondolataidat. Az otthon töltött időt egy cseppet se sajnáld. Munkahelyeden is egészen jól alakulnak a dolgok, leginkább a hét elején számíthatsz arra, hogy kollegáid mindenben önzetlenül a segítségedre lesznek. A következő hét úgy köszönt rád, hogy egyik pillanatról a másikra megváltoztatod a véleményed a világról.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Sajnos nem kizárt, hogy kisebb szerelmi csalódás ér, amit hamar elfelejthetsz. Nyugodt szép időszak köszönt rád nemsokára. Egyedül anyagi helyzetedet érezheted bizonytalannak. Sok minden megváltozik. Elsősorban a viselkedésed. Nem véleményt mondasz, hanem kinyilatkoztatsz. Talán egy kicsit indulatos is leszel, minden esetre ellentmondást nem tűrően törsz a céljaid felé. Most kell valóban mindent kihoznod önmagadból és a kínálkozó lehetőségekből.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Munkatársaiddal sikerül jó kapcsolatot tartanod, de feletteseid ugyancsak megnehezíthetik a sorsodat. Lehetséges, hogy állást vagy munkahelyet kell változtatnod. Ez anyagi áldozatokkal és általában küzdelmekkel jár, de később nem bánod majd, hogy így történt. A rosszkedvet, az idegességet, a problémákkal együtt elfelejtheted már napok múlva. A feszült, ideges hangulatot felváltja a derűs jó kedv. Mindenütt jól érzed magad, otthon, társaságban, vagy esetleg kisebb utazáson.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Pénzügyeid eléggé kuszáltnak látszanak. Legyél türelmesebb a csemetékkel, gondolj arra, hogy az ő korukban biztosan te is követtél el hasonló baklövéseket. Ennek a hónapnak a második fele szinte minden szempontból az év egyik legsikeresebb időszaka lehet. Számíthatsz kellemes meglepetésekre és új, páratlan lehetőségekre. Az is nagyszerű dolog, ha egyszerűen csak az élet szépségeit élvezed, a szerelmet, a nagy utazásokat, a könnyen jött pénz örömét, az elismerést a munkádért.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Nem csak otthon áll körülötted feje tetejére a világ, hanem el kell viselned valahogyan a törvény képviselőinek zaklatását, vagy kellemetlenkedéseit. Nincs mitől félned, végül ebből az útvesztőből is megtalálod a kiutat, ha nem veszted el a fejedet. Már megnyugtatóan rendeződnek a dolgok. Nem csak jóindulatú segítségre számíthatsz, hanem saját ügyességednek is sokat köszönhetsz. Harcias hangulatban talál a hét eleje téged, mivel sokkal többet megengedhetsz magadnak, élsz is a kínálkozó lehetőségekkel.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ez a nap bizony vitákhoz, veszekedésekhez vezethet. Ha független vagy egészen más a helyzet, mert vagy egy munkahelyi flört fordul komolyra, vagy végre találkozol valakivel, akivel gyorsan egymásba szerethettek. Mindezeken túl még arra is számíthatsz, hogy sok fontos megbeszélésen kell helytállnod. Megállapodásokat esetleg szerződéseket kötsz, amik jó anyagi hasznot jelentenek majd. Szerencsés kézzel választhatod ki azokat a személyeket, akiket szövetségesként elfogadsz.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Még azt is megengedheted magadnak, hogy a nyár szépségeiben gyönyörködj. Ez a hét nagyon jól kezdődik, de később már számítanod kell néhány buktatóra is. Egyre türelmetlenebbé válhatsz, idegességed könnyen átragadhat környezetedre is. Ismét úgy érezheted, hogy kénytelen vagy harcba indulni a fél világ ellen. Ne gondold azt, hogy mindenki az ellenséged. Próbálj meg mindent higgadtan mérlegelni, s csak azután mondj ítéletet, ha meggyőződtél róla, hogy tényleg erélyesen kell fellépned.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Viruló egészségben, jó kedvűen telnek napjaid. Tettvágyad nem ismer határokat. Amit elhatározol, azt könnyedén meg is tudod valósítani. Haragosaiddal megbékélsz, mert aki megbántott, többszörösen jóváteszi „bűneit”. Ha valakivel szemben esetleg te voltál igazságtalan, azt most nagyvonalúan jóváteheted. Ha korábban szerelmi csalódás ért volna, most igencsak megvigasztalódhatsz. Az újra egymásra találás, vagy egy másik szerelem boldogsága mindenért kárpótol majd.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Otthonodban béke és nyugalom vesz körül. Nem panaszkodhatsz, keresned sem kell, és könnyű sikereket érsz el a másik nemnél. Nem csak a szerelemben hozhat boldogságot ez a nap, hanem a vállalkozások terén is új lehetőségek nyílnak meg előtted. Mindebben a szerencsén kívül saját lelkesedésed is sokat segít. Jó kereseti lehetőségeket fedezhetsz fel. Mi több nem csak lehetőségre, hanem pénzre is találsz, ami nem megvetendő dolog a mai világban.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Azt még nem bánnád, hogy sokat és keményen kell dolgoznod. Új feladatok és talán új távlatok is várnak ebben az időszakban. Sokkal inkább rossz néven veszed, hogy valaki, aki nagyon fontos volt neked, igazi csalódást okozott. Lehet, hogy úgy érzed, hogy szinte megfagy körülötted a légkör. Akik ellenségesen viselkednek, lehetnek bármilyen fontosak a számodra, nem érdemlik, hogy a fejed fájjon miattuk. Sem nem tartós, sem nem olyan mély ez a hullámvölgy, hogy miatta kétségbe kelljen esned.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Egyszerűen csodálatosnak tűnik majd ez az időszak. Végre megmutathatod, hogy mire vagy képes és mennyit érsz. Természetesen senkinek sem akarsz bizonyítani. Saját érdekedben kellene úgyszólván új életet kezdeni. Kb. 12 évvel ezelőtt lehettél hasonló helyzetben. Talán sok segítséget nyújt, ha most visszagondolsz arra az időszakra, és nem követed el a hajdani hibákat, sőt most ügyesebben bánsz a jó lehetőségekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top