Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 29. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

E hónap végén ragyog igazán a szerencsecsillagod. Akár a hazárdjátékokkal is próbálkozhatsz, ami ez esetben nem jelenti azt, hogy a szerelemben nem volnál ugyanilyen szerencsés. Augusztus utolsó napjaiban komoly harcokat kell vívnod, önmagaddal és másokkal. Bármi probléma adódik, az annak köszönhető, hogy nem tudsz lakatot tenni a szádra. Dicsekszel, vitatkozol, és bizony néha provokálsz másokat.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Csendes, nyugodt, de nem eseménytelen napok következnek. Lehetséges, hogy partnered egy kicsit könnyelműen bánik a pénzzel, de a jelenlegi helyzetben ezt talán meg is engedheti magának. A nagyvonalúság tőled sem idegen, legjobb, ha nem tulajdonítasz nagy jelentőséget egy kis könnyelmű költekezésnek. A hónap utolsó napjaiban igazán nem panaszkodhatsz. Nyugodt szívvel készíthetsz számvetést, mert megint bebizonyíthatod, hogy amit igazán akartál, azt el is érted.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Több, kevesebb sikerrel megpróbálhatsz új kapcsolatokat, szövetségeseket keresni. Jogosan érzed fontosnak, hogy nem maradhatsz egyedül a mindennapos küzdelmekben. Munkahelyeden minden bonyolulttá válik. Azokkal a munkatársakkal kell hát szövetséget kötnöd, akikben korábban nem csalódtál. Hasznosak lehetnek azok a barátságok, amelyek kiállták az idők próbáját. Ne veszítsd el sem önbizalmadat, sem türelmedet, mert hamarosan minden jóra fordul.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Csupán te tudod egyedül, hogy nem könnyelműség, hanem a kényszer támaszt anyagi problémákat. Sokat költesz otthonodra, családodra de sajnos ezért nem sok köszönetben lesz részed. A nézeteltéréseket tekintsd úgy, hogy azok partnered nehéz helyzetéből adódnak. Ő sem tehet róla, hogy most egy kicsivel nyűgösebb, indulatosabb a szokásosnál. Hamar rendeződni fog ez a bonyolult helyzet. Szeptemberben már fellélegezhetsz.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Pénzügyekben még mindig nagyon jó lehetőségek várnak. Nem panaszkodhatsz, az élet minden területén egy kicsit könnyebben boldogulsz most már. Nyugodtan átengedheted másoknak a kezdeményezést. Kényelmesen, szinte a háttérből irányíthatod az eseményeket. Ez természetesen nem jelent tétlenséget, csak könnyebbséget. Fontos, hogy otthonoddal és családoddal is többet foglalkozz, még akkor is, ha bizonyos szempontból tehernek és túl nagy áldozatnak érzed mindazt, amit értük teszel.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Olyan hosszú távú terveket is dédelgethetsz, amik a távolabbi jövőben valósulnak meg. Ha pedig úgy érzed, hogy nemcsak tervezgetned, tenned is kellene valamit, ne engedd, hogy erről lebeszéljenek. Igaz, hogy csak a kezdő lépéseket teheted meg, de azokat kár volna halogatni. A közlekedésben legyél nagyon óvatos. Ezernyi apró ügyet kell elintézned, miközben a legfontosabb teendőidet egy kicsit halogatni leszel kénytelen.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Vigyázz, mert ma könnyen be lehet téged csapni. Akár úgy, hogy vásárláskor valami bóvlit sóznak rád, vagy ami még rosszabb lenne, hogy ellopják minden pénzedet. Az óvatosság sosem árt, de most különösen fontossá válik. Azt is jól tennéd, ha sorsdöntő kérdésekben kikérnéd párod, vagy családtagjaid tanácsát. Idejekorán kezd el a felkészülést az év végi ünnepekre, már vásárolgathatsz egy-egy darabot karácsonyra, nehogy úgy sikerüljenek az akkori ünnepek, mint ahogy te nem szeretnéd.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Egyre inkább az elégedett, beérkezett ember látszatát keltheted. A látszat ez esetben nem csal. Tényleg elérkezett annak az ideje, hogy újra gondtalanul, derűs optimizmussal tekints a jövőbe. Új gyümölcsöző kapcsolatokat teremthetsz olyan emberekkel, akikkel a közös cél, az azonos szemlélet miatt jól megértitek egymást. Talán nemcsak a jeles napok, hanem minden más is arra ösztönöz, hogy alaposan előkészítsd a jövőt.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha úgy tervezted, hogy ezt a napot édes semmittevéssel, kellemes pihenéssel töltöd, akkor egy kicsit csalódnod kell. A befejezetlen munkák, a korábban tett ígéretek még mindig sok terhet raknak a válladra. Ennek ellenére biztosan megtalálod a módját, hogy mégis széppé tedd ezt az időszakot. Ettől függetlenül szenvedélyes nagyra törő terveket dédelgetsz. Nagyon érdekelnek a vallási és filozófiai témák.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Nem árt, ha munkahelyeden mindent úgy rendezel, hogy ne legyen semmilyen lemaradásod. Csak olyan feladatokat vállalj magadra, amit később biztosan nem fogsz megbánni. Ha ezeket az intelmeket komolyan veszed, és mindent jól szervezel, nem kell félned a következményektől. A hét végén lehet, hogy fontos döntések, elé kell állnod majd. Kapkodásnak, idegeskedésnek semmi értelme nincs. Könnyen átvészeled a kritikus napokat, és arra is jut időd, hogy a következő időszakra előkészülj.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha visszatekintesz az előző heti eseményekre, elégedetten állapíthatod meg, hogy jól megálltad a helyedet a komoly kihívásokkal szemben. Beláthatod, hogy az a néhány hét, amikor sötétnek láttad a világot, nem is volt olyan kritikus. A próbatételek megérték a ráfordított energiát. Természetes tehát, hogy ez a hét nagyon kellemes lesz. Az elkövetkezendő napok sokkal derűsebb hangulatban telnek el, mint remélni merted.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy elröppen ez a hét, hogy szinte észre sem veszed. Mindez nem azért történik, mert tétlenséggel telnek a napjaid. Éppen ellenkezőleg, reggeltől estig lótsz-futsz saját ügyeidben, és a ez mind kevés, még mások is bőven raknak terheket a válladra. Az iskolakezdés a te életedben is fontos esemény. Mindegy, hogy, te kezdesz új tanulmányokba, vagy a gyermekek útját kell egyengetned. Egyik sem egyszerű, de hasznos és végeredményben jó dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top