nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 30. Kedd)

Napi horoszkóp (08. 30. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Vezető egyéniséget ajándékozott neked a sors. Élénk vagy és mozgékony. Kedves, jószívű és áldozatkész. Törekvő és magabiztos, egyben szerény és érzékeny lelkű. Nyíltságod és őszinteséged népszerűvé tesz. Most meggyőződhetsz arról, hogy ami rosszul kezdődik, annak még lehet nagyon jó folytatása. Külön örülhetsz annak, hogy az elmúlt időszakban komoly sikereket, jó eredményeket tudtál felmutatni. Az elmúlt hét elegendő lehetőséget nyújtott arra, hogy a későbbi nem könnyű napokban legyenek tartalékaid.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Komoly pénzügyi tehetséggel rendelkezel. Olyan ember vagy, aki nemcsak megkeresi, de megtartani is képes a pénzét. Kitűnő megfigyelő vagy, kivétel nélkül helyes következtetéseket tudsz levonni minden dologból. Hajlamos vagy a zárkózottságra, talán kissé óvatosabb is vagy a kelleténél. Szeretsz tanulni, hatalmas ambícióid vannak, törekvéseidet többnyire sikerül is megvalósítanod. Sokkal többet kell foglalkoznod a hivatásoddal.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Kissé szórakozott, nyugodt, és optimista szemlélettel áldott meg téged az élet. Lelkiismeretes vagy, és tárgyilagos véleményed van. Kiváló ízlésed, sőt művészi képességeid is vannak, melyekkel népszerűvé teheted magad. Rokonszenves viselkedéseddel sok pártfogót szerezhetsz magadnak. Rendszerint jól megállod a helyed az életben. Nem panaszkodhatsz az elmúlt időszakra. A hét nagy részében szerencse kísért.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Szeretsz világot látni, és talán nem is sejted, hogy a hónap végén milyen szép szerelmi kalandokban lehet részed. Ámor akkor is megtalál, ha nem indulsz útnak. A szerelmi boldogság nem helyhez, vagy eseményekhez kötött, hanem kopogtat az ajtódon akkor is, ha bezárkózol. Munkahelyet változtathatsz, vagy munkakörödben történnek változások. Otthon is megsokasodnak a teendők, talán azért, mert munkád egy részét hazaviszed.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ami eddig gondot okozott, vagy akadályt jelentett, az most bőven meghozza gyümölcsét. Régi terveid szinte önmaguktól válnak valóra. Pénzed is annyi lesz, amennyit akarsz. A szerelemben pedig minden kívánságod, még a legmerészebb álmaid is teljesülnek. Ez megint egy ragyogó hét, amire sokáig, jóleső érzéssel gondolhatsz majd vissza. Úgy zárhatod az évet, hogy elégedett lehetsz önmagaddal, és mindazzal, amit nem könnyen, e végül mégiscsak elértél.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Elsősorban családod veszi majd rossz néven, hogy saját ügyeiden kívül szinte semmi más nem érdekel. Az élet fontos dolgaiban lehetsz nagyon határozatlan és türelmetlen, de ha átléped a lakásod küszöbét, viselkedj úgy, mintha minden a világon a legtermészetesebb volna. Ha elveszíted a türelmedet, abból komoly bonyodalmak, családi perpatvarok származhatnak. A hét elején ugyan többet idegeskedsz a kelleténél, de azután minden a lehető legnagyobb rendben lesz.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nagyon kötelességtudó, gyors, lendületes ember vagy. Igazságos és mindenkivel szemben megértő. Mindig egyszerűen és őszintén adod magad. Elgondolásaid és cselekedeteid a részletekbe menőig pontosak. Csak nehezen lehet befolyásolni. Alaposan megtanulhattad, hogy milyen sokat számít a szerencse, az optimizmus és az ügyes kezdeményezés. Nem lesz könnyű dolgod, de sikerül mindig kivágnod magad a nehéz helyzetekből.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Más kárán tanul az okos, gondolod, és ehhez is tartod magad. Szeretsz beszélni, de ígéreteidet néha csak kis csúsztatással tartod be. Kerülöd az áldozatvállalást, és bizonytalanságodat nagyon jól tudod leplezni. Szeretsz titokzatoskodni, fantáziád gyakran elragad. Ugyancsak mozgalmas hetet hagysz magad mögött. Sokszor próbára tették a türelmedet, és csak azzal vigasztalódhatsz, hogy te sem bántál különben másokkal.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Nagyon egyéni életszemléleted van, életmódodban nem engeded befolyásolni magad. Nagy energiatartalékokkal rendelkezel, melyet terveidnek megvalósítására fordítasz. Az életről reális és ésszerű elképzeléseid vannak. Bár lobbanékony vagy, heves és vitatkozó, mégis szeretnek minden társaságban, mert kellemesen hatsz a környezetedre. Igazságos vagy. Ha egyáltalán lehet és szabad ilyet mondani, az elmúlt időszakban egy kicsit megkomolyodtál.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Megbízható, de néha kicsit erőszakos ember látszatát kelted, aki elhatározásaihoz keményen ragaszkodik. Tele vagy ambícióval és kedveled a nagy hatású gesztusokat. Szorgalmas vagy, aki joggal büszke a munkájára, és kiegyensúlyozott életet élsz. Sikereidben, szerencsédben nagy része van jól megalapozott szorgalmadnak. Volt ez rosszabbul is, lesz még jobban is, mondhatod a hét második napján, hiszen valószínűleg lezárult egy fontos szakasz az életedben.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Kissé szétszórt vagy, és csak nehezen tudod elhatározni magad bármire. Ezért terveidet és elképzeléseidet nem mindig fogod megvalósítani. Kicsit könnyelmű vagy, és pénzügyeidet túlságosan nagyvonalúan kezeled. Mégis sikereket érsz el, mert gyors helyzetfelismerésed, sőt időnkénti ravaszságod minden nehézségen átsegít. Most sokat fogsz adni a külsőségekre és a külső megjelenésre. Mozgalmas, sőt eseménydús napok várnak rád.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Nagyszerű ember vagy, aki semmit sem vesz igazán komolyan. A legnagyobb problémákkal szemben is fölényes vagy, semmiből sem csinálsz nagy ügyet. Hajlamos vagy a hangulatodnak átadni magad, ezért meglehetősen nehéz téged kiszámítani, többnyire hagyod, hogy az ösztöneid és ne az értelmed vezéreljenek. Szerencsédre kitűnő beleérző képességgel rendelkezel. Fárasztó volt az előző időszak, ez a hét már sokkal kellemesebb hangulatban talál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top