nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09.01. Csütörtök)

Napi horoszkóp (09.01. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

A hét közepe már könnyebb, sőt jobbnak ígérkezik. Nagyrészt megoldódnak a munkahelyi problémák és rendeződnek a magánéleted zavarai is. Akad néhány befolyásos jó barát, aki támogat. Természetesen a hangulatod is megváltozik. Talán egy kicsit romantikus leszel, többet jársz társaságba. Megengedhetsz magadnak egy kis pihenést, szórakozást is, hiszen egyre magabiztosabban és határozottabban intézed az ügyeket.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

A felfokozott tempó, az eddiginél gyorsabb döntések úgy alakítják viselkedésedet, hogy régi ismerőseid nem győznek rajtad csodálkozni. Az elkövetkezendő napok jó hangulatban találnak. Sikerül néhány olyan problémától megszabadulnod, amik néhány héttel korábban még nyugtalanságra adtak okot. Minden nagyon szép és jó volna, ha kiheverted volna a korábbi megpróbáltatásokat. Nem tudsz igazán örülni a kedvező helyzetnek.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Munkahelyeden is úgy érzed magad, mint egy kellemes baráti társaságban. Szó sem lehet arról, hogy valami fárasztana, vagy elégedetlenséget okozna. Nem vagy hajlandó apróságokkal foglalkozni. Komoly, nagy terveket dédelgetsz, és ha elég ügyes vagy, azokat azonnal meg is valósítod. Jó barátokra lelsz, és kitűnő üzleteket bonyolíthatsz le másokkal közösen. Sok tekintetben komolyabbá, megfontoltabbá válsz, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy képes új dolgokba kezdeni.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Úgy érzed, hogy a néhány nappal ez előtti szép ígéreteknek talán egy szava sem hihető. Legalább a reményt ne veszítsd el. Tényleg bőven akad gondod-bajod, de hiszen ez még csak az első napok egyike, a következők sokkal jobbak lesznek. Egyelőre ne hozzál semmilyen fontos döntést. A partnerkapcsolatodban vagy a házasságodban meglévő válságot hamarosan elfelejtheted. Kilátástalannak érzed most a jövőt, mert nem látod az előrejutás lehetőségét.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A változások nem értek még véget. Sorsod és személyiséged is éppen ebben az időszakban alakul szokatlan, többnyire meglepő módon. Készülj fel tehát arra, hogy minden másképpen történik, és nem úgy, ahogyan eltervezted. Nem az az ember vagy, aki megijed a saját árnyékától. Mégsem árt a megnyugtató információ, hogy a szokatlan események inkább kedvező és nem kedvezőtlen irányban hatnak. Hónapról hónapra változik majd a világról és az emberekről kialakult véleményed.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Fáradtnak, lehangoltnak érzed magad. Talán úgy érzed, reménytelen vállalkozásba kezdtél. Sokat kell dolgoznod, szinte a végkimerülésig. Talán csak az vigasztal, hogy fáradozásaidnak bőven meglesz a jutalma is. Nemcsak te gondolod így, hanem a csillagok is ezt mutatják. Merész lépésekre szánod el magad, miközben folyamatosan aggódsz, hogy netán kudarc is ér. Szerencsére sokkal makacsabbá és kitartóbbá tett az élet, mintsem hogy meghátrálj az ilyen helyzetekben.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A nehéz helyzetben sokat köszönhetsz lelkierődnek és természetesen optimizmusodnak is. A gyermekek is sok örömet szereznek, kedvesed pedig határozottan, sőt néha talán egy kicsit erélyesen, de segít megtalálni a kiutat a bonyodalmakból. Újra csak olyan helyzetekbe kerülsz, amikor éppen a fölfelé vezető út vár. Egyelőre nem érdemes túl sokat kockáztatni, sem a bonyolult helyzetek megoldását keresni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Sajnos otthon sem, és munkahelyeden sem lehet nyugodt a légkör. Lassan azonban minden megváltozik. Ha állást keresel, biztosan találsz olyan munkahelyet, ami megfelel elképzeléseidnek. Ha vállalkozni szeretnél, nincs értelme a sok habozásnak. Nemcsak fizikai és lelki kondíciód teszi lehetővé, hogy új dolgokba kezdj, hanem a külső körülmények is a kezedre játszanak. Ebben az időszakban sikerül majd egy-két problémádtól megszabadulnod.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Valószínűleg gyermekeidhez sem lesz elég türelmed. Ez annak köszönhető, hogy minden idődet fel kell áldoznod saját boldogulásod érdekében. Nem érzed a fáradságot, éppen ezért fontos felhívnom a figyelmedet arra, hogy a lehetőségekhez képest fogd vissza a tempót, ne sajnáld az időt a pihenésre sem. Lehet, hogy lemaradsz egy utazásról, mert családod lebeszél, vagy más módon visszatart. A másik lehetőség, hogy mégiscsak útnak indulsz. Ebben az esetben pedig az otthoni viták jelentenek keserű cseppet a pohárban.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Fontos döntés előtt állsz, amit csak higgadtan, józan megfontolás alapján szabad meghoznod. Elsősorban az otthoni, illetve a családi körülményeket kell úgy megváltoztatnod, hogy senkinek se okozz vele kárt. Ellentmondást nem tűrő hangulatoddal esetleg még ott is bajt csinálhatsz, ahol nincs. Nem nagyon ajánlom most a költözködést, vagy bármilyen otthonváltoztatást. Ha mégis ilyesmire kényszerülsz, azt mint szükségmegoldást fogadhatod csak el.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Aktív és tevékeny leszel. Ez az az időszak, amikor nem ismersz lehetetlent. Sajnos mindez együtt jár némi ingerültséggel is. Próbáld meg korlátok közé szorítani indulataidat. A viták, sőt esetleg a veszekedések csak bonyolítják a helyzetedet. A közlekedésben sem ártana az óvatosság. Végre megengedheted magadnak, hogy szórakozz, lazíts, sőt azt is, hogy romantikus szerelmi kalandokba bonyolódj. A vállalkozási lehetőségek is nagyon jónak ígérkeznek.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Közelebbi kapcsolatba, sőt barátságba kerülhetsz olyan munkatársakkal, akikkel eddig észre sem vettétek egymást. Türelmetlenségedet könnyen legyőzheted, ha munkába, hasznos tevékenységbe fekteted energiáidat. Ha tényleg kipihented magad, most lesz elég erőtartalékod ahhoz, hogy győzd a felfokozott tempót. Ha vállalkozásba kezdesz, biztos lehetsz a jó eredményben. A legfontosabb, hogy ne várj azonnali sikereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top