nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09.03. Szombat)

Napi horoszkóp (09.03. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Amit elkezdesz, azt biztosan be is fejezed annak ellenére, hogy, azért nem mindenki ünnepel téged. Fennáll a veszélye annak, hogy túlhajtod magad. Észre sem veszed, hogy fáradt vagy, de a türelmetlen, túlhajszolt hangulatban hibákat követhetsz el. Ne kapkodj a közlekedésben és legyél engedékenyebb otthon, családtagjaiddal szemben. A tréfa az tréfa, nem érdemes komolyan venni, bár sokan megpróbálják veled a „bolondját” járatni.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Sikerül végleges megoldást találni egy családi konfliktusban. Ebben segítségedre lesz a kedvesed is. Egyelőre még korai lenne azon gondolkodni, hogy munkahelyet változtatsz. Nem biztos, hogy olyan jók azok az ajánlatok, mint amilyennek első pillanatra látszanak. Nem ártana, ha különösen megfontolnál minden döntésedet. Ha csak lehet, csökkentsd a tempót. Végre egy kicsit nyugodtabb időszak következik.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Könnyen felcsattansz és kimondasz olyan dolgokat, amiket máskor százszor meggondoltál volna. Akárhogyan is nézzük, ez sem lesz egy rosszabb nap, de diadalmenetre sem számíthatsz. A folytatás még több problémával, konfliktussal fenyeget. Ha korábban hibáztál, most benyújtják a számlát. A családi és hivatásbeli problémák mellet rokonaid is ezernyi gondot okoznak. Hivatalos ügyekben sem sok reményed van arra, hogy legyőzhetnéd a bürokráciát.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Fütyülj a világra és annak száz bajára, abban a biztos tudatban, hogy minden hamarosan jobbra fordul. A kedvező fordulatra nem is kell sokat várni. Leszámolhatsz a gondjaid nagy részével. Észreveheted, hogy mennyivel szívesebben látnak mindenhol, mióta sokkal felszabadultabb, és derűsebb vagy. Most kellene minden követ megmozgatni ahhoz, hogy ne csak a jelenlegi helyzeted, de a jövőd is gondtalanabb legyen.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Hatalmas tettvágy fűt, nagy lendülettel indulnál harcba, de a felesleges aggodalmak hátráltatják az igazi kibontakoztatást. Talán a hangulatod miatt van, hogy egészségileg sem érzed jól magad. Pedig nyugodtan lehetsz magabiztos, sőt harcias is. Amit igazán akarsz, azt elérheted, ha veszteség ér, arról hamarosan kiderül, hogy inkább nyereség. Ha új kapcsolatokat keresel, akkor találsz is. Tárgyalsz, megállapodásokat, üzleteket kötsz, nem kevés eredménnyel.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha vannak gyermekeid, az ő jövőjükért is aggódnod ki. Feleslegesen félted a csemetéket, tudsz nekik segíteni, de a látszat ellenére, ők is nagyon jól tudják, mit tesznek. Jól tennéd, ha munkahelyeden és általában az élet minden területén igyekezz barátokat, szövetségeseket gyűjteni. Hamarosan úgy is akadnak majd ellenfeleid, sőt talán még ellenségeid is. Nagyhon harcias hangulatban leszel.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ez lesz a legderűsebb, legszerencsésebb időszakaid egyike. Most már akad néhány olyan pártfogód is, akik nemcsak ígérnek, de képesek lépéseket is tenni a te érdekedben. Az otthoni gondok egy részétől is megszabadulhatsz, annak ellenére, hogy ezen változtatni már nem sok kedved van. Békejobbot nyújthat néhány ellenfél, jóváteszik vélt, vagy valós „bűneiket”. Nagy részüktől lehet, most megszabadulsz. Az sem lehetetlen, hogy lesz, akivel szemben te érzel majd lelkiismeret furdalást.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Próbálkozásaid sikerrel járnak, de a nagy számok törvényei alapján felkészülhetsz egy-két csalódásra is. A következő időszakban partnered, vagy házastársad okoz akarata ellenére kellemetlen meglepetéseket. Mivel ezek nem súlyos ügyek, legjobb, ha úgy teszel, mintha észre sem vennéd. Előfordulhat, hogy félreérted a jó szándékú segítséget, és éppen azt veszed rossz néven, amiért köszönetet kellene mondanod.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

A korábban elindított feladatokat jó volna minél előbb úgy lezárni, hogy azok ne okozhassanak a továbbiakban váratlan meglepetéseket. Kitűnő hangulatban köszönt rád a következő hónap. Komoly erkölcsi és anyagi sikerekre számíthatsz. Már az elején olyan új dolgokra vállalkozol, akiket korábban elérhetetlen ábrándnak hittél. Derűs optimizmusod és jó kondíciód lehetőséget ad arra, hogy csodákat művelj.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Rossz híreket kapsz, amik elgondolkodtatnak, sőt bizonyos mértékig szorongatott helyzetet is teremtenek. Baj volna, ha ebben a helyzetben elveszítenéd az optimizmusodat. Azzal vigasztalódhatsz, hogy anyagi helyzeted egy kicsit kedvezőbb, mint amilyenre korábban számítottál. Hamarosan lényegesen javul a helyzet. Segítőkész emberekkel találkozol majd, akikkel megoszthatod a problémáidat, sőt még a támogatásukra is számíthatsz.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha jobban odafigyelsz gyermekedre és házastársadra, talán elkerülheted a későbbi szemrehányásokat. Nem kell ezért nagy áldozatokat hoznod, csak egy kis időt kell szakítani az együttlétre, és néhány kedves szó is megteszi a hatását. Nagyon jól tennéd, ha vigyáznál az értékeidre. Nem elkerülhetetlen, de valószínű, hogy lakásodban komoly károk keletkezhetnek. Általában az emberektől, de még házastársadtól sem várhatsz sok megértést.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Nyugodtan járhatod a magad útját, ha eközben nem vagy visszautasító. Ne bántsd meg társadat azzal, hogy lebecsülöd az igyekezetedet. Sokkal magabiztosabb és határozottabb leszel, napról napra elégedettebb a kialakult helyzettel. Nincs is szükség most már arra, hogy harcolj, sokkal inkább diplomatikus módszerekkel irányítod az eseményeket. Okos döntéseid anyagi és erkölcsi sikereket hoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top