Horoszkóp

2005. szeptember 05-tól 11-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21 – Április 20.)

A munkád területén jelentősen csökken az önbizalmad, s persze ennek egyenes következménye lesz, hogy a máskor olyan nagyon kedvelt versenyhelyzetek, sincsenek kedvedre. Általános hangulatod a munkahelyeden levert, s kedvetlen lehet, s valójában azt sugárzod magadból, hogy nem is annyira érdekel, hogy teljesíteni tudj. Az ilyen időszakokban fokozottan fontos lehet, hogy időt és teret adj magadnak ahhoz, hogy kikapcsolódj, s feltöltődj erővel. Meglehet, hogy neked éppen most kellene egy kicsit kivonulnod a munka frontjáról, hogy magaddal is törődj végre egy kicsit.







BIKA (Április 21 – Május 20.)

Feszültségeidet elsősorban a munkahelyeden vezeted le, méghozzá azon a makacs és hajthatatlan módon, amely karakterednek egyik szembetűnő tulajdonsága. Ezzel az energiával hegyeket is meg tudsz mozgatni, – igaz az eredmény nem születik meg egyik napról a másikra. A Te mottód a „jó munkához idő kell” mondanivalója, s lehet, hogy éppen példamutató kötelességtudatod az a feszült pont, amely most a munkahelyi feszültségeket generálja. Egyetlen megoldás lehet: segíts annak a munkatársadnak, aki nem rendelkezik a Te munkabírásoddal.







IKREK (Május 21 – Június 21.)

Félsz, hogy kedvesedet elveszíted, ha megmutatod neki azt az arcodat is, amelyik nem annyira rokonszenved és bájos, mint amiben általában részesíted Őt. Néha már-már azon a ponton vagy, hogy vitát kezdeményezel vele, hiszen valljuk be, neki is van olyan tulajdonsága, amelyet nagyon idegesítőnek találsz, s nem nagyon tudod tolerálni. Végül is, ha homokba dugod a fejed, azzal semmire sem mész, talán jobb lenne még időben beszélni a feszültségekről, s persze arról is, hogy bár különbözőek vagytok, ez mégsem lehet annak az akadálya, hogy a kapcsolat hosszú távú legyen.







RÁK (Június 22 – Július 22.)

Szorongásaid erősebbek lehetnek, mint életednek más időszakaiban. Talán indokolatlanul van lelkedben félelem, ám meglehet, hogy párkapcsolatodban csapódik le tudattalan feszültségeid hatása. Ez azt is jelenti, hogy szexuális életed nem olyan nívós, mint más időszakokban, sőt elképzelhető, hogy egyenesen félsz a szexualitástól, s elsősorban saját szerepedtől, ezen a területen. Negatív gondolataid kezelésére azt a megoldást választod, hogy állandó jövés-menésbe kezdesz, néha cél nélkül.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

Pénzügyeid kezelésére nagyon oda kell figyelned ezekben a napokban. Különösen légy résen, ha üzleti tárgyalásaid adódnak, hiszen egy váratlan momentum szinte minden elképzelésedet áthúzhatja. Ha hivatalos papírokat, esetleg szerződéseket írsz alá, akkor sem árt az elővigyázatosság, érdemes átolvastatnod egy szakemberrel. A mindennapi elintézendő ügyek emellett bosszanthatnak, kissé türelmetlenebb vagy, s persze így minden kétszer olyan nehezen megy, mint máskor.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

Tele vagy temperamentummal és energiával, s ezeket az erőket nagyon szeretnéd megélni. Mivel alapkaraktered sokkal inkább értelmi szinten kötődik a világhoz, mint szenvedélyeiden keresztül, ijesztőnek találhatod ezt a sok temperamentumos vonást saját személyiségedben. Így azt a lehetőséget választod, amely a legkevésbé kockázatos, s persze lehetetlen „megégetned” magad vele: egy olyan plátói szerelem érinthet meg, amelynek beteljesítésére nagyon kevés esély van.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)

Úgy érzed, hogy nagyon kedvesnek kell lenned másokhoz, s nagylelkűséged, vagy akár adakozó hajlamod határtalan. Inkább a saját érdekeidet szorítod háttérbe, csakhogy teljesíthesd mások vágyait, s nagyon fontos lesz neked a felelősség, lojalitás témája is. Belül azonban azt mondja egy hang, hogy bizony mindenkire gondolsz, csak önmagadra nem, s ez nincs rendjén így. Ettől feszült leszel, s könnyen eshetsz abba a hibába, hogy érzékeiden keresztül „kárpótolod” magadat, evés, vagy, pedig egyéb élvezetek formájában.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)

Szenvedélyes éned ismét megszólal a lelked mélyén, s semmire sem vágysz jobban, minthogy fenekestül forgasd fel a saját életed, s ennek az állapotnak megéld minden mélységét, a feszültségekkel együtt, s persze ide tartozik a saját transzformáló erőd is. Erre alkalmat adhat egy titkos szerelem, amely egyre inkább arra sarkall, hogy vállald fel, s alakítsd át miatta az életedet. Vagyis – ha ilyen helyzetben vagy -, akkor minden bizonnyal színt kell vallanod, s vállalnod kell a következményeket.







NYILAS (November 22 – December 21.)

Általában nagy hangsúlyt helyezel életedben az erkölcsre, s az etikára. Most azonban mintha elfelejtettél volna néhány alapszabályt. Az egyik ilyen szabály az, hogy nem előnyös szerelmi partnert választanunk a munkahelyünkről, különösen, ha kedvesünk a beosztottunk, vagy netán a főnökünk szerepét tölti be. Hiába, a vonzalom minden megfontolásodnál erősebb, s persze egy ideig becsületesen harcolsz ellene, de úgy tűnik, hogy az elveid mellett szóló harc hiábavaló: bizony nagyon szerelmes lehetsz ezekben a napokban.







BAK (December 22 – Január 20.)

Belső bizonytalanságaid beigazolódni látszanak, s bizony eleshetsz egy-egy jó lehetőségtől, akár a munkahelyi előrelépésről, akár, pedig ígéretes üzleti tárgyalásokról legyen szó. Tulajdonképpen nem a képességeiddel, vagy hozzáállásoddal van baj, hanem csak egyszerűen azzal, hogy sokszor tartod szem előtt a negatívumokat, a rossz lehetőségeket, s így megtörténhet, hogy eleve vesztesként mész bele egy-egy szituációba. Olyan, mintha a homlokodra lenne írva, hogy önértékelésed nincs a helyzet magaslatán.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)

A következő napokban úgy érezheted, hogy szinte „belelátsz” másokba, s olyan kijelentéseket teszel, amelyen nagyon meglepődnek az érintettek. Szinte olvasol a környezetedben élő emberek gondolataiban, s talán még akkor is kimondod ezeket a láthatatlan információkat, amikor meglehet, hogy nem kellene. Figyelj arra, hogy ez a képesség hatalom is lehet, amellyel visszaélni nagyon súlyos dolog. Amire ráérzel, azt kezeld nagyon diszkréten, s finom eleganciával.







HALAK (Február 20 – Március 20.)

Az orrod alá dörgölhetik, hogy nem vagy elég önérvényesítő, határozott, s nem taposol másokon keresztül, azon az úton, amely céljaid felé vezet. Igaz, hogy a világ, amelyben élünk, ezt várja el tőlünk, azonban talán nem kell száz százalékig azonosulnod az aktuális irányelvekkel. Hiszen az a legjobb számodra, ha úgy viselkedsz, ahogyan belső hangod diktálja, s ennek nem kell feltétlenül megegyeznie a pillanatnyilag érvényben lévő elvárásokkal. Lehet, hogy most szereped hasonló lesz ahhoz a kis gyertyalánghoz, amely a sötétben világít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top