nlc.hu
Horoszkóp
Mars az idei õsz fõszervezõje

Mars az idei õsz fõszervezõje

Az idei õszre a Mars Bikában elfoglalt helyzete nyomja rá bélyegét, ami szinte kivétel nélkül minden állatövi jegytõl nagyobb erõfeszítéseket kíván, csak az élet különbözõ területein.

A csillagjegyedre kattintva elolvashatod előrejelzésünket!

Kos
III. 21 – IV. 20.

Bika
IV. 21 – V. 20.

Ikrek
V. 21 – VI. 21.

Rák
VI. 22 – VII. 22.

Oroszlán
VII. 23 – VIII. 22.

Szűz
VIII. 23 – IX. 22.

Mérleg
IX. 23 – X. 22.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nyilas
XI. 22 – XII. 21.

Bak
XII. 22 – I. 20.

Vízöntő
I. 21 – II. 19.

Halak
II. 20 – III. 20.

Kedves Kos!

A biztonság megteremtése lesz a fő célod, amely nemcsak az anyagiakra, hanem a párkapcsolatra is vonatkozik. Rengeteget és keményen kell dolgoznod, hogy a szükséges anyagiakat előteremtsd, és mindez sikerrel jár.

További érdekességek a Kos jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Szeptemberben a hétköznapi robot, a kulimunka, a szervezés játsszák a főszerepet, amikor szerencsésnek érezheted magad egy ismerősöd miatt. Októberben jobban kell vigyáznod az egészségedre, és a szexuális kicsapongások is bajt hozhatnak. Ebben az időben tilos kölcsönt kérni, vagy adni. Novemberben olyan lehetőséggel „kínál meg” a sors, amelyet nem hagyhatsz ki, hiszen ez kínálja majd a boldog és nyugodt jövőt. A szakmádban sikeres leszel, és előfordul, hogy találsz egy olyan társat, akire büszke lehetsz, aki gondoskodni fog rólad, és aki mellett többet engedhetsz meg magadnak. Ha gyermeket szeretnél, most „belehúzhatsz” a projektbe.

Kedves Bika!

Harcos ősz következik, amikor szinte nincs olyan, amiért ne kellene megküzdened. Szeptemberben egy szerelmi kapcsolat az, amelyben váltakozik a gyűlölet és az imádat, ami azért nem csoda, mert a két érzés ugyanarról a tőről fakad.

További érdekességek a Bika jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Ha van gyermeked, akkor jobban kell ügyelned az ő egészségi állapotára. Ha most vársz babát, akkor tilos a fogyókúra! Októberben kaphatsz egy jó állásajánlatot, vagy ha nincs munkád, most találhatsz. Ha tanulmányokat folytatsz, új barátra találsz az iskolában, míg egy régit végleg elfelejthetsz. Novemberben családi problémák adódhatnak, és elképzelhető, hogy el kell búcsúznod egy szívedhez közelálló ismerőstől. Felmerülhet költözés lehetősége, és egy nagyobb külföldi utazás, mely alaposan felkavarja az életedet. Ugyan nehezebben kezeled a változásokat, de ezt most örömmel fogadod.

Kedves Ikrek!

Az idei őszön nehezebben tudsz másokhoz alkalmazkodni, talán azért, mert egy őrült, hajszolt nyár van mögötted, amikor annyi mindent, annyi mindenkinek megtettél, hogy most már eleged van.

További érdekességek a Ikrek jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Többször tapasztaltad meg a mellőzöttség érzését is, és most válik világossá, hogy egy kapcsolatot végleg le kell zárnod. Barátságot is tévesen ítéltél meg, és nem azt kaptad, amit vártál. Viszont te is csalódást okoztál, így aztán nem vethettek egymás szemére semmit. Az idei ősz azonban hozhat neked egy szerencsés szerelmet, mint ahogy a szerencsejátékokban is kedvezményezett vagy, és jó, ha most bonyolítasz olyan vásárlást, amire talán még hitelre, vagy protekcióra is szükség van. A munkádban azonban a korlátozás, vagy ha munkanélküli vagy, akkor a keresgélés még egy kis ideig tart. Ám a tél beköszöntével fordul a kocka, és olyan feladatod lesz, amiben kiteljesedhetsz.

Kedves Rák!

Szerelmi kapcsolat foglalja le teljesen a gondolataidat, hiszen pillanatról pillanatra változik benne minden.

További érdekességek a Rák jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Egyik váratlan meglepetést követi a másik, és még az is lehet, hogy a terved, amit éppen a szerelem miatt adtál fel, most közelebb kerül a megvalósuláshoz. Különösen, ha ez tanulmányokkal, vagy külfölddel kapcsolatos. Érdemes most a spórolt pénzedből elvenni egy kicsit külföldi utazáshoz, vagy öltet megvalósításához. Októberben adódik egy jó munkalehetőség, de az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden megdicsérnek, és pénzzel honorálják a lelkesedésedet. Ingatlanügyletre viszont nemet kell mondanod novemberben, mert olyan lakást vehetsz meg, amiből kispórolták az építőanyagot. Vagy olyas mesterembereket bízhatsz meg, akik ki fogják lopni még a szemedet is. Munkahelyi barátban mélyen csalódhatsz, és ez eltávolíthat bennetek egymástól.

Kedves Oroszlán!

Az idei őszön annyira hiú leszel, hogy az a környezetednek szinte fizikai fájdalmat okoz. Azt képzeled, hogy nincs nálad jobb, ügyesebb, és úgy viselkedsz, mint egy diktátor.

További érdekességek a Oroszlán jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Ezzel irritálhatod a főnöködet, akár régi, akár új munkahelyről van szó. Nagy esély van arra, hogy elvállalj egy új feladatot, amibe bele kell adnod apait, anyait, ezért kevesebb időd és erőd marad a családodra. Még a rekordok könyvébe is bekerülhet az a kevéske időt, amit otthon töltesz. A szerelemben az ősz a viaskodás jegyében telik, amikor annyira vágysz testileg valaki után, hogy szinte álmatlanul forgolódsz éjszaka a hiánya miatt. Az eszed viszont azt mondja, hogy nem akarhatod őt, hiszen annyira különbözőek vagytok. Így aztán hol az ész, hol a vágy győz, ami sokszor kiboríthat. Ha házas vagy, talán magadnak sem mered bevallani, de társad olyan, mint egy nagy kolonc, aki lóg a nyakadon.

Kedves Szűz!

Az energiáid nagy része a tanulmányokra fog elmenni, nemcsak azért, mert a tananyag nem könnyű, hanem azért is, mert élvezed, amit tanulhatsz, és olyan emberek vesznek közben körül, akikkel szívesen töltöd az időd.

További érdekességek a Szűz jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Az idei őszön egy külföldi utazást el kellene halasztani, ha ez nem lehetséges, akkor számíts olyan élményekre, amelyek ritkán adódnak az ember életében, s az utazást túlélő túrának is lehet nevezni. A régi párkapcsolatokban tovább cikáznak a villámok, és novemberben annyira eleged lesz a feszültségből, hogy talán elköltözöl, vagy felkötöd életed társa talpára az útilaput. A szerelemben egy titkos, nehéz kapcsolat teszi hullámzóvá a lelked, amely még nem érett meg arra, hogy napvilágra kerüljön, és nyíltan vállaljátok egymást. Ha ezt figyelembe veszed, és nem erőltetsz semmit, akkor nem kerül sor a szakításra. Novemberben kaphatsz egy fantasztikus munkaajánlatot!

Kedves Mérleg!

Az idei őszön szívesebben tartózkodsz nálad idősebbek társaságában, amelynek az elsődleges oka az érzelmi válság, amelyen keresztül esel.

További érdekességek a Mérleg jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Erre pedig azért kerül sor, mert megváltoztál, és igényesebb kapcsolatokra van szükséged. Igényled a kulturáltabb emberek társaságát, akiktől tanulhatsz, és akikkel megérted magad. Ingatlan, vagy családi ügyben örömteli eseményekre novemberben számíthatsz, amikor megoldódik egy régi probléma, és te ismét önmagad lehetsz, vagy azt tehetsz, amit akarsz. Ebben az időben még akár a régi szerelmeddel is kibékülhetsz, vagy egykori házastársaddal kezded újra. Ez az idő alkalmas arra is, hogy megkapd azt, amivel régóta tartoznak, vagy olyan pénzhez juss, amelyért nem kell megdolgoznod. Októberben régi vágyadat teljesíti a sors, míg szeptemberben olyan valakivel sikerül békét kötnöd, és a saját oldaladra állítani, aki az ádáz ellenséged volt.

Kedves Skorpió!

Nehéz ősznek nézel elébe, már ami a munkát illeti. Több oldalról is támadás érhet, és űzhetnek a te károdra olyan praktikákat, amelyek még a biztosnak hitt munkát is megingatják.

További érdekességek a Skorpió jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Jól teszed, ha körülnézel az álláspiacon, vagy az ismerőseidnél puhatolódzol, mert így bebiztosíthatod magad. És ami még jobb lenne, ha következetes és határozott lennél, nem ülnél fel senki hízelgésének, hanem inkább kételkednél a szép szavakban. Ha házas vagy, több időt töltötök egymás nélkül, és amikor együtt vagytok, türelmetlenebbé válsz. Próbáld meg értékelni a kedvesed erőfeszítéseit, és ha csalod őt, akkor számíts váratlan helyzetekre, amelyek lebuktathatnak. Ha ő csal téged, akkor a nem is annyira titokzatos harmadik ismét hallat magáról. Anyagi ügyeid novemberben olyan jól alakulnak, hogy az adóhivatalban boldogan emlegetik az adószámodat, és külföldi utazás is feldob.

Kedves Nyilas!

Az idei őszön átélheted a legmélyebb szenvedélyt, és képes leszel talán még mágiázni is, hogy magad mellett tartsd őt.

További érdekességek a Nyilas jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Nem kell mágia, mert a szex olyan intenzív és különleges lesz, hogy ő sem vágyik más ölelésére, csak a tiédre. A pénz lesz az, ami előrébb visz a szakmádban, és az anyagiak miatt magasabb kvalifikáltságra törekszel. Talán még egy tanfolyamot is elvégzel, vagy külföldi utazáson, szakmai továbbképzésen veszel részt, és képes leszel olyanoknak is hízelegni, akiknek a segítségével feljebb kapaszkodhatsz. Ingatlanügyletbe kezdhetsz, mert adódik egy olyan váratlan lehetőség, amit nem lehet kihagyni. Aztán később kiderül, hogy még is jobb lett volna, ha nem mászol bele. Októberben anyagilag jól állsz, és talán még a téli ruhatáradat is teljesen felújíthatod. Házastársadnak is végre beindul az üzlet.

Kedves Bak!

Az érzelmi életedet hol az izzó féltékenység, hol a viszonzatlanság vagy az elhidegülés veszélyezteti.

További érdekességek a Bak jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Régi kapcsolatot végérvényesen le kell zárnod, mert a múlt emlékei, vagy a lelkiismeret-furdalás miatt nehéz elfogadni, vagy elfogadtatni magad az új kedveseddel. Novemberben boldognak, kiegyensúlyozottnak és végtelenül szerelmesnek érezheted magad. Boldog leszel, hiszen ez a szerelem tartós lesz, és olyan, aki mellett nem kell megjátszani magad. Ha válófélben vagy, körömszakadtáig ragaszkodnod kell a pénzedhez, mert nehezen tudod majd pótolni mindazt, amiről most lemondasz. A munkában szerencsés és nagy változásokra számíthatsz, ez a lehetőség növelni fogja az irigyeid számát, és kiderül, hogy akit barátnak gondoltál mégsem az. Egészségi probléma miatt ne aggódj, mert a műtéti beavatkozások is gyorsabban gyógyulnak, jobb lesz szervezeted renegárciós készsége.

Kedves Vízöntő!

Pontosan tudod, hogy idő van! Mégpedig a párkapcsolatban. A meglévő házasságok nehézzé válnak éppen a múltban történt események miatt, amelyekről mindketten úgy gondoltátok, hogy el lehet felejteni.

További érdekességek a Vizöntő jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Ha nem vagy házas, akkor érzed, hogy elérkezett az idő az elköteleződésre, de annyira félsz a kötöttségtől, a felelősségvállalástól, attól, hogy a párod uralkodni fog rajtad, hogy elodázod a dolgot. A barátok, vagy egy közösség azonban erősen befolyásol, ez az oka annak, hogy időnként meginogsz, és a viselkedésed változik. Adóügyek is problémát okozhatnak, különösen a korábbi ügyek, amelyek azonban megnyugtatóan oldódnak meg. A családban kiélesedhet a vita, és egy ingatlanügyben is őrült helyzetre kell felkészülni, melyre a jog, a törvény biztosítja a megoldást. Új hobbiba kezdesz, ami sok örömet szerez majd.

Kedves Halak!

Még az is lehet, hogy az idei őszön többször változtatsz állást, vagy változik a felettesed személye.

További érdekességek a Halak jegyűekről:

Napi horoszkóp »
Illathoroszkóp »
Párhoroszkóp »
Rengeteg fogsz dolgozni, mert újra és újra bizonyítanod kell, ráadásul több embert kell eltartanod, mint eddig. Ostoba, korlátolt kollégával szemben nehezebben tudod gyakorolni a toleranciát. Nyíltan meg kell mondanod neki a véleményedet, mert különben magadban fogsz „rágódni”, ami egészségi problémát okozhat. Amúgy sem vagy topformában, ha a fittségről, vagy a lelki-szellemi-testi harmóniáról van szó. Jól tennéd, ha rövid időre is, de elutaznál külföldre, ami teljes kikapcsolódást jelentene. Szerelmi ügyekben nem lesz minden zavartalan – ahogy ezt már megszoktad -, és a partnered, vagy akit szeretnél, hogy a párod legyen, akkor fog közeledni hozzád, amikor nehéz helyzetben van. Ne utasítsd el, hanem inkább istápold, mert ekkor jön rá, hogy mekkora kincs vagy az életében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top