nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 07. Szerda)

Napi horoszkóp (09. 07. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Nehezen viseled, ha hűvösen, esetleg kemény szavakkal bánnak veled, vagy nem ismernek el. Ez kiváltképp furcsának tűnhet, hiszen valójában téged nem nagyon érdekelnek mások érzései, véleménye, kívánságai, főleg akkor nem, ha valamit a fejedbe veszel. Tántoríthatatlanul kívánsz menni a saját utadon, ha lehetséges senkit sem szeretnél figyelembe venni, képes vagy akár mindent félre tolni az utadból. 

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Sosem leszel híján az udvarlóknak, és csodálóknak, hódolóknak, bár az érzelmi életben mindig ki vagy téve megbántódásoknak és csalódásoknak. Önállóság az, amire legfőképpen szükséged van, arra, hogy érezd, hogy önmagadban is teljes vagy, mert bármi szép és romantikus is a másokhoz való ragaszkodás, megzavarhat és elkeseríthet, ha az illető személy nem egyenes természetű.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Habár nagy az alkotó hajlamod, vagy legalább is a vágy, hogy művész vagy író lehess, ritkán van elég koncentráló készséged, amely szükséges lenne a sikerhez. Mostanában inkább intellektuális emberek tisztelője vagy és arra vágysz, hogy ilyen körbe tartozz. Így inkább utánzó leszel, mint eredeti. Sikered lesz az üzleti életben, ha erre adod a fejed, mert gyors vagy és jól alkalmazkodsz.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Nagyon tiszteled a hagyományokat, és habár társadalmilag haladottabb fokon vagy, szigorúan hiszel a tekintélyben, különösen a saját tekintélyedben. Az emberek fölötti hatalmad érzékenységedből ered, tudod, hogy mit gondolnak és mit éreznek az emberek. Bele tudod képzelni magad mások helyzetébe anélkül, hogy feladnád saját individualitásodat. Viselkedésed lehet konstruktív, vagy lehet gyenge és alárendelt, de mindig diplomatikus.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Nem vagy mindig annyira magabiztos, mint amilyennek látszol, enyhe agresszivitásod bizonyos kisebbségi érzetet rejt, amit igyekszel kibeszélni magadból. Tüzes leszel a szerelemben, de kritikus és gyanakvó, ám de hízelgéssel, kedveskedéssel könnyen le lehet venni téged a lábadról. Szereted, ha kényeztetnek, bár ezt nem adod az emberek tudomására, és itt követed el a hibát. 

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha mégis le kellene lépned a keskeny útról, ezt olyan végtelen óvatosan és körültekintően teszed, hogy meg ne bántsd valakinek az érzéseit, hogy társaságod erről talán nem is tud. Erkölcsi érzéked inkább társadalmi, mint elvont. Betartod a törvényeket és rendeleteket, és ha eljutsz arra a végkövetkeztetésre, hogy a dolgokat meg kell változtatni, fokozatosan szeretnéd ezt véghezvinni, a játékszabályok szerint. 

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nem gondolod, hogy túlságosan is pozitív személyiség vagy ahhoz, hogy úgy éld le életedet, hogy közben ne szerezz magadnak ellenségeket, és ha valakivel szemben találod magadat, keményen küzdesz, hogy az illetőt visszanyerd magadnak. Romantikus vagy, egy bizonyos misztikus hittel hiszel az emberekben és bizonyos emberek hatalmában, s ezért sok csalódásnak vagy kitéve az életben. Ma nagyon könnyen vagy sebezhető érzelmi téren.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Különös módon gondolkodsz a hűségről. Nem tartod furcsának a félrelépéseket, de mindig visszatérsz. Mágikus vonzerőt gyakorolsz másokra, és nem tudod megállni, hogy hatalmadat ki ne próbáld, ami kellemetlenségekbe visz, de ezekből mindig kilábalsz. Gyűlölöd belekeverni az embereket magánügyeidbe, és nem szereted magánéletedet a nyilvánosság előtt feltárni. Másrészről viszont szereted a szóbeszédeket meghallgatni.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Erősen aktív vagy, ami a nagy, széles eszmék valóra váltását jelenti. Független, bátor, és hajlamos vagy arra, hogy higgy a szerencsédben. Szociális érzelmű, együtt érző, szereted a társaságot. Kifejezetten szükséged van a szeretetre, együttérzésre, és szerelemre, melyeket rendszerint könnyen meg is szerezhetsz, mert sikered van a másik nemnél. Mindenkiben bízol, ez hiba, el kellene sajátítanod a gyanakvás művészetét. 

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Sok ambíciód van, és anyagiakban szerencséd is. Érzelmileg, van benned valamennyi a népszerűség hajhászóból. Rendkívül népszerű vagy a másik nem körében, és soha nincs hiányod udvarlókban, kivéve, ha a határozottságod nagyon hiányzik. Az érzelmi élet nagyon fontos a számodra, alapvető természetednek magas intellektualitása ellenére. Viszont sosem vesz le a lábadról valami nagy szerelmi szenvedély, bármilyen nagy ez, ha az illető alacsony intellektuális képességű.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Mivel az emberek nagy része általában nem érti meg a magatartásodat, ezért sokszor nagyon egyedül érzed magadat. Nagy adag önsajnálat kíséri ezt a helyzetet. Túl komolyan veszed saját magadat, és elkeseredsz, ha mások nem ezt teszik. Bizonyos tartózkodás, visszahúzódás érzékelhető a szeretet nyilvánításodban, és ez csalódásokhoz vezethet, mert nagyon szükséged van a társaságra, társas viszonyokra, amit viszont igyekszel elleplezni.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

De többnyire rendezett és harmonikus életed van. Jó a humorérzéked, nevetésre készen állsz, s ezért mégsem tűnik olyan egyértelműnek alapvetően komoly természeted. Élvezed az életet, de a tragikus dolgok mély nyomot hagynak lelkedben. De ez a lelkiismeretesség nem zavarja meg élvezeteidet. Egyéni hited és sajátos metafizikád van, melyek alapján élsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top