nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 23. Péntek)

Napi horoszkóp (09. 23. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet egy rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell szállnod, de ne utasítsd el a kompromisszum lehetőségét, különösen szoros társkapcsolataidban. Ha képes vagy ezt az energiát mindkét fél számára előnyösnek vélt célokra fordítani, bámulatos eredményeket érhetsz el.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltöd partnereddel ezt a tranzitot. Szívesen adsz is, kapsz is a szeretetből, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene. Nagyszerű alkalmaid nyílnak az otthoni szórakozásra, barátaid értékelni fogják vendégszeretetedet. Talán még találkozhatsz is valakivel, aki viszonozza gyengédségedet.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Remek ez a nap a befelé tekintésre és önvizsgálatra. Ha egyedül nem tudsz megbirkózni egy problémával, beszéld meg a dolgot valakivel. Jó arra is, hogy javíts a kapcsolataidon, különösen a nőkkel, mivel érzelmileg azonos hullámhosszra kerülsz velük. De ebben az időszakban, egyébként is mindenki szívesen szóba áll veled és értékelni fogja őszinteségedet. Új üzleti lehetőségeket kapsz, és még utazhatnál is, ha akarsz. Figyelj jól oda az ismerőseidre, valaki valahova beprotezsálhat.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Fontos időszak ez az életedben, amely során visszazuhanhatsz önmagadba és elsodródhatsz minden régi bójától, kikötőtől, amelyek egykor életedben a rendet és értelmet adták. Magányosság kísérhet /akár a körülmények következtében, akár belső igényed miatt, amely visszahúzódik a világtól/ Olyan időszak következik, amikor ami elmenne, az elmegy, elhagy és csak a lényeg, marad hátra neked, valamint a múlt tapasztalatainak magasabb értelme.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Úgy tűnhet, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg és lásd be, hogy ebben talán nincs semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni téged, hogy bebizonyítsa: helyesen cselekszel. És ez éppoly értékes lehet az te, mint mások számára. Valamilyen nehézséggel kerülsz szembe, ebben az időszakban. A kihívás vagy belülről jön, vagy valaki más részéről érhet téged.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Tudományos kutatásra kiváltképp kedvezőek ezek a napok, de üzleti és pénzügyi vonalon is jól jön az a készséged, hogy rendezett mintákban ismerj fel látszólag össze nem illő elemeket. Ma könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas az időszak érzelmeidnek tolmácsolására is bármely kapcsolatodban, ezáltal közelebb kerülhetsz mások jobb megértéséhez.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nagyszerű alkalom az otthoni szórakozásra, barátaid értékelni fogják vendégszereteted. Talán még találkozhatsz is valakivel, aki viszonozza gyengédségét. Kellemes lustaságérzet tölti el és szívesen maradsz otthonodban, hadd vívják mások a szélmalomharcot. Gyengéd és barátságos hangulatban vagy és most ismerősid körében, családias környezetben kívánod tölteni az időt. Társaságra vágysz és élvezni fogod a barátaiddal eltöltött órákat s ők is örülni fognak, hogy veled lehetnek. Egy új barátra is szert tehetsz a mai nap folyamán.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Vigyázz, ne válj túl komollyá. A tűnődés helyett inkább feküdj az ágyba és pihenj. Ezáltal elkerülöd a viszálykodásokat és problémákat. A nyers erő nem szül jót. Az energia kifejeződhet egy komoly vagy kevésbé fontos, de minden esetre nagyszerű kalandban (vagy csak ábrándozásban) attól függően, hogy kapcsolódik-e hozzá más hosszú ideig érvényesülő tranzit, vagy sem.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Pénzügyekre kedvező ez az időszak, még spekulációs befektetésre is, ha nem túl kacifántos dologról van szó. Közérzeted jó. Ajánlatos ilyenkor valamilyen fizikai tevékenységet, sportot, végezni, lehetőleg a szabadban. Keresd az új tapasztalatokat, melyek szélesítik látókörödet és segítik személyes fejlődésedet. Önbizalmad adott és humorérzéke egyensúlyt teremt a világban meglátott új távlat és belsőd között. Jól érzed magad és békés vagy.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ez az önvizsgálat és a kétségek időszaka lehet. Egyedül érezheted magad, mégis képtelennek a kapcsolódásra. A probléma valószínűleg személyes társkapcsolataiddal függ össze. Vagy elkerülte figyelmedet azok fontossága, vagy úgy érzed, valamelyik visszahúz téged. Mindenesetre jobb, ha most változtatsz a dolgokon, mint később. Ha úgy gondolod, hogy rossz útra tévedtél, inkább most hajts végre pályamódosítást, vagy tűzz ki új célokat, mint később, amikor ez még nehezebb lesz.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Növekedett koncentrálóképesség és tetterő. A komoly és nehéz munkákat nagy türelemmel lehet végrehajtani. Ez esetben lassan fokozódó sikereket érhetsz el, ezek azonban minden tekintetben megalapozottak. A mai bolygóállás önfegyelmet biztosít, gyakran örömöt magányos tevékenységben, idősebb emberek segítséget, és elismerést biztosítanak, az egészség megszilárdul.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Önfeláldozás mások szükségleteiért: ez vezérel most téged. Hivatást változtathatsz egy olyan irányban, ahol a másokkal való törődésen van a fő hangsúly. Saját szükségleteidet ne hanyagold el teljesen, hiszen azok is éppoly fontosak, különben nem fogsz tudni másokon segíteni, amennyire azt szeretnéd. Érdeklődésed a spirituális, misztikus dolgok iránt megnő és lehetnek mediális élményeid is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top