nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 24. Szombat)

Napi horoszkóp (09. 24. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Most nagyon rámenőssé tesz a Mars energiájának agresszív ereje, ami lehet hasznos, de lehet káros is. Ha képes leszel pozitív módon irányítani és ellenőrzésed alatt tartani ezt a belső energiát, akkor céljaid szolgálatába állítva rengeteg munkát el tudsz majd végezni. Egyébként konfliktusokba keveredhetsz, főleg feletteseiddel. Legjobb, ha lehetőség szerint egyedül dolgozol.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Ez a nap kreativitásodról illetve önkifejezésedről szól. Engedd el, és érezd jól magadat. Jó egészségnek örvendesz, bár nincs sok kedved a túlzott fizikai erőkifejtéshez. Fogékony leszel a szerelemre és vidámságra, ma könnyen magadhoz vonzod az embereket. Megfelelő alkalom nyílik a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheted mások társaságát.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Érzelmeid és reakcióid ma keresztül húzhatják döntéseidnek ésszerűségét és kommunikációs zavarokat okozhatnak. Tudattalan impulzusok és múlt béli gondolkodási, illetve viselkedési szokások törhetnek ma felszínre, ami zavart kelt és nehézségeket gördít érzelmeid kifejezésének útjába. Állandóan tedd fel a kérdést, hogy vajon az, amit most gondolsz vagy érzel valóban a saját gondolatod és érzelmed-e, vagy pusztán másokról átvett „tantételek”, amivel sosem azonosultál igazán.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja tőled a fokozott érzékenységet mások érzelmei iránt. Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válsz, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet hozzátartozóid körében. Nemcsak adod, hanem igényled is a gyengédséget és érzelmi támogatást szeretteid részéről.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Fokozott csodálattal és szeretettel adózol a szépség iránt. Remek alkalom arra, hogy értékálló műkincsekbe fektesd a pénzedet, ruhákat vásárolj, vagy otthonodba dísztárgyakat. Nagyon fogod élvezni mások társaságát, és vidámságoddal magadhoz vonzod az embereket. Bejöhet akár egy új szerelem is, vagy egy kellemes pénzügyi tranzakció. Nagyszerű alkalom, hogy az esetleges társkapcsolati problémáiddal foglalkozz és megszabadulj tőlük.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Szívesen dolgozol együtt másokkal. Ha jó benyomást kívánsz tenni bárkire, akkor erre is alkalmas ez az időszak. Kreativitásod tényleg forrpontra juthat, használd tehát ki az alkalmat. Talán még önmagad is ámulatba ejted vele. Élvezd ennek a hónapnak minden pillanatát. Telve vagy szeretettel és teljes körülötted a nyugalom. Ha önmagad adod, te leszel a társaság lelke, még a párkapcsolaton belül is.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Legyél rendkívül óvatos mindenben, amit ma csinálsz, különösen vezetés közben. Ne nyomd annyira a gázpedált és figyelj oda a gyorshajtókra. Vigyázz magadra minden olyan helyzetben, melyben karodat, lábadat megsérthetné. Igyekezz elkerülni a baleseteket – ma jogi visszásságok is származhatnának belőlük. Ha önállóan tudsz dolgozni, mindenfajta szellemi erőfeszítés meg fogja hozni a gyümölcsét. Némi önfegyelemre lesz azonban szükséged, nehogy minden felé szétaprózd energiáidat, vagy túl gyors legyél – a minőség rovására.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Előfordulhatnak viták a mai napon, mert valaki fenemód érzékeny lesz. Most nem tudsz azonban teljesen végére jutni a civakodásnak, mivel makacsságod miatt egyikőtök sem, lesz hajlandó engedni egy tapodtat sem. Alkotókészséged erőteljes lendületet vesz, de ezt nem egy asztalnál ülve, szellemi síkon akarod kiélni. Ez a tranzit a fizikai értelemben vett alkotásra késztet.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ez a tranzit néha a törvénnyel való szembekerülést jelzi vagy valamilyen jogi bonyodalmat. Tanúsíts kompromisszum készséget az érdekelt felek figyelembevételével. A kérdés itt az, hogy mennyire tudod kordában tartani a Jupiter túlcsorduló terjeszkedési hajlamát. Ha kellő önfegyelmet tanúsítasz és semmit nem viszel túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetsz szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodj.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Nagyon tevékeny és termékeny időszakod következik. Véghezviszed faladataidat és szinte minden figyelmedet munkád befejezésére kellene összpontosítanod. Nem alkalmas az időszak arra, hogy most újabb fába vágd a fejszédet. Ez egy olyan időszak, amikor tartalmas kapcsolataidat „felvirágoztathatod”, a rosszakat pedig leépítheted. Ügyelj arra, hogy sűrűsödő elfoglaltságaid közepette se hanyagold el társkapcsolatodat.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ügyeid gördülékenyen haladnak és sok mindent elvégezhetsz. Dolgozz keményen és szorgalmasan, és akkor feletteseid felfigyelnek rád. Így sokkal inkább kisegítenek majd a bajból annak idején, amikor néhány év múlva nehézségei támadhatnak. Ez most egy alkalmas időszak egészségi állapotodnak megszilárdítására, hogy felkészítsd magad a közelgő megpróbáltatásokra. Ez legyen a majdani kihívásokra való felkészülés időszaka.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Különleges kedélyhangulatok, fordított beállítottság a környezettel szemben, furcsa gondolkodás és az ebből eredő téves cselekedetek előfordulhatnak. Rossz befolyások alá kerülhetsz, jó hírneved veszélybe kerülhet, csalódhatsz. Realitásérzéked nem áll a helyzet magaslatán. Ez kifejezetten nem jó időszak munkahelyi változásokra vagy kockázatos spekulációkra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top