nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 25. Vasárnap)

Napi horoszkóp (09. 25. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Legyél az óvatosnál is óvatosabb otthon, vagy a hobby telkeden, könnyen eshetnél háztartási baleset áldozatául. A dolgok ma valószínűleg nem a kedved szerint alakulnak semmilyen téren. Keményen dolgozol, de valahogy nem akar összeállni a kép. Ez azért van így, mert energiáidat sokkal inkább otthoni ügyeid kötik le, s nem a jövő heti feladataidra összpontosítasz. Veszekedések, feszültségek, konfliktusok törhetnek ki esetleg közted és a szüleid között, családtagjaid vagy hitvesed között.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Tartsd szem előtt, hogy egy szexuális kapcsolatban néha helye van a megfontoltságnak is. Ez most nem a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki iránt tartósan elkötelezd magadat. Arra sem alkalmas az idő, hogy most próbáld elsimítani társkapcsolati nehézségeidet. Érzelmeid kicsúszhatnak ellenőrzésed alól, ha túl könnyed és kedélyes vagy. Viszont, ha jó benyomást kívánsz tenni bárkire, akkor erre is alkalmas ez a nap.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Tudattalan, illetve automatikus reakcióid vizsgálata segít kideríteni, hogy saját problémáid jönne-e elő, és ha igen, le kell szoknod mások hibáztatásáról. Érzelmeidnek hangot kell adni, nem pedig elfojtani, ez most mégsem fog simán menni. Érzelmileg annyira felkavart állapotban vagy, hogy olyasmit mondhatsz, amit később megbánhatnál. A logikus gondolkodás most nem az Ön erősséged, jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztod.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Szíved minden vágya a harmónia és a szépség. Kedvedet lelheted a műalkotásokban vagy otthonod csinosításában. Szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplálsz és egy új szerelmi kapcsolat is kialakulhat. Szeretetre, békességre vágysz, mindaddig, amíg az nem kerül túl nagy erőfeszítésedbe. Legyél óvatos, mikor saját élvezeteidet hajszolod, nehogy túlzásokba ess vagy megbántsd vele szeretteidet. Mindamellett általában véve ez jó nap arra, hogy szórakozni menj.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ez egy potenciálisan robbanásveszélyes helyzet, arra kell összpontosítanod, hogy teljesen tudatában legyél minden lépésednek. Nagy valószínűséggel valamilyen kihívás ér, és ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat. Nem arról van szó, hogy fojts el minden jogosan támadt agresszív indulatot, annak baleset vagy betegség lehet a vége – csak vond őket tudatosan ellenőrzésed alá.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma nincs sok hangulatod komoly munkát végezni és talán a szokásosnál is engedékenyebb leszel. Utólag azonban megbánhatod, ha most beadod a derekadat valamilyen a te számodra fontos dologban. Kapcsolataid ma kellemesnek ígérkeznek. Hajlasz a kompromisszumra a szóváltások elkerülése végett, de azért ne hagyd kicsúszni kezedből a szálakat. Mondd meg párodnak, mennyire szereted őt.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Szívesen töltöd majd az időt barátaid társaságában. Menjetek hát bulizni, biztosan nagyszerű lesz! Ez egy olyan időszak, amit legszívesebben vitorlázással, vagy más, kedvenc kedvteléseddel töltenél. Ha mégis dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra vagy fontos szerződések aláírására nem igazán alkalmas az idő, ugyanis túl sok engedményre hajlasz pusztán csak a viták elkerülése végett.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Bár ez a tranzit önmagában véve nem jár kreatív inspirációkkal, a munkád elvégzéséhez szükséges energia mindenképpen rendelkezésedre áll, és ezt alkotó tevékenységre fordíthatod. Szexuális aktivitásod nagy hangsúlyt kap. Tudnod kell azonban, hogy most szinte bárki iránt vonzalmat érezhetsz, nem árt tehát az óvatosság, nehogy másnap megbánd a dolgot. A társas és romantikus bűvölet izgalmat hoz, de küzdelmekhez, veszekedésekhez és elkülönüléshez vezethet.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Lehet, hogy nem vagy képes felmérni mi is történik veled, de szemléletedben újabb magaslatra jutsz, mely által úrrá leszel önmagad és környezeted felett. Jó egészség, jó szellemiség és általánosan vett jólét jellemzi ezt a napot. Magabiztosság és önmagával való elégedettség képezik az ember erősségét ebben az időben. Engedd gondolataidat befelé fordulni. Határozd meg céljaidat és vágyaidat.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Egy öt-nyolc évig tartó előkészítő szakasz indul most útjára. Arra az újonnan kezdődő ciklusra kellene készülődnöd, amikor a Szaturnusz jelezni fogja csillagzatod újbóli felemelkedésének kezdetét. Most egyelőre be kell fejezned régebbi feladataidat és meg kell szabadulnod életednek felesleges sallangjaitól. Szerteágazó kötelezettségeiddel járó sűrű foglalatosságaid közepette se vonulj félre embertársaidtól.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Keményen kell dolgoznod mostanság, e számos lehetőséged is lesz a sikerre. Most türelmesen, figyelmesen és fegyelmezetten tudsz dolgozni, ez jó alkalom arra, hogy elővedd azokat a “szakállas” témákat, amiket eddig csak félretoltál. Nőj fel felelősségedhez és kötelezettségeidhez. Ez most a belső és külső erőforrások felkészítésének és megszilárdításának időszaka a jövődre való tekintettel.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Alacsony energiaszint, csökkent vitalitás és ellenálló képesség jellemzi ezt az időszakot. Most nagyon vigyáznod kell magadra. Kerüld el a túlterhelést, a kétes gyógymódokat és a drogokat. Zavarodottá és iránytévesztetté válhatnál. Elbizonytalanodhatsz, hogy mit tegyél, merre haladj. Így sok mindenre nem alkalmas ez a nap, pl. kapcsolatok elmélyítésére vagy szentesítésére, csatlakozásra vallásos csoportokhoz vagy szektákhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top