Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 01. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

A végső stádiumban lévő terveid, amelyekkel hat hónappal ezelőtt megbuktál vagy komoly gondjaid voltak, most teljesen kudarcba fulladhatnak. Mások esetleg szembefordultak veled, de inkább te nem voltál kellőképpen felkészülve rá az első körben. A többi terved viszont bejöhet. Ha ellenállásba ütközöl és bedühödsz, nyíltan nézz szembe vele és önts tiszta vizet a pohárba. Az a legfontosabb, hogy kerüld el a stresszt és a feszültséget.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Mindenkivel – főleg barátaiddal és rokonaiddal – egy hullámhosszra tudsz kerülni. Női rokonaiddal – főleg édesanyáddal – kapcsolatod jó, sőt talán még gyümölcsöző is. Szerencse érhet téged női barátaid révén. Akár otthon szórakozol, akár társaságba mégy, jól fogod érezni magadat. Mindenféle kapcsolatban áll a zászló. Őszinte és barátságos leszel és ezt mások viszonozni fogják. Nagyszerű alkalom arra, hogy kisebb társas összejövetelt rendezz otthonodban.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Tárgyalásokra nem a legalkalmasabb pillanat, főleg azért, mert gondolkodásodban hajlamos vagy a túlzott szubjektivitásra. Tegyél erőfeszítéseket pártatlanságod megőrzése érdekében, és maradj nyitott mások véleményére és elképzelésére. Tervezd meg lakóhelyednek felújításával, átalakításával, karbantartásával kapcsolatos tennivalókat. Agyad most rá van állva az ingatlanügyletekben folyó tárgyalásokra, ez egy alkalmas pillanat akár ingatlanvásárlásra.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ez nem egy alkalmas pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozz vagy vitába szállj. Érzelmeid és a józan megfontolások konfliktusba kerülhetnek egymással. Ösztönös reakcióid gyermekkorodból visszamaradt beidegződések és előítéletek mintáit követik, az ésszerű gondolkodás helyett. Mély meglátásokra tehetsz szert valódi, belső érzelmi világodat illetően.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködési készségednek köszönhetően remek csapatmunkát végezhetsz vagy tanácskozhatsz bármely témáról. Pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér barátaid társaságában vagy bármilyen csoportos megmozduláson. Ez egyike azon kellemes és boldog időszakodnak, amikor úgy tűnik, minden a te szájad íze szerint alakul körülötted.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Önbizalmad és fizikai energiád magasba szökik. Úgy érzed, mintha az egész világot egy kézzel meg tudnád ragadni. Rajta hát! Különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek séta vagy vezetés közben. Nagyon óvatosnak kellene lenned, ha belül haragosnak, ellenségesnek vagy agresszívnek érzed magad. Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégethetnéd vagy megvághatnád magad.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Alkalmas nap tárgyalások lebonyolítására, főleg szórakozással vagy hölgyeknek szánt termékekkel összefüggő témákban. Kreativitásodat serkenti e tranzit, a képzőművészeteket minden szempontból értékelni fogod. Ma még a legszemérmesebbek is minden nehézség nélkül kifejezhetik érzelmeiket, vonzalmukat szeretteik iránt. Ugyancsak alkalmas ez a pillanat, hogy kedvező benyomást gyakorolj valakire.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ne próbálj szemet hunyni a dolgok felett, különben még kellemetlenebb formában leszel kénytelen szembesülni a tényekkel. Nézz szembe önmagaddal és belső változásaiddal, így erősebb és nemesebb lélekként kerülhetsz ki e tranzitból. Az önismeret fejlesztő technikák nagy segítségedre lesznek. Kapcsolataid, mindenféle kapcsolatod, most szorosabbá és jelentőségteljesebbé válik, lehetőséged nyílik arra, hogy változtass rajtuk és ez által alkalmasint életeden is.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Jobb, ha szabadságot veszel ki, akár egy rövid időre is, legalább is próbálj meg minél kevesebb kötelezettséget vállalni. Lehet, hogy egy új és jelentős kapcsolat veszi kezdetét, amely bizonyára izgalmasnak ígérkezik, de nem lesz igazán békés. Ott a gond, hogy a Vénusz birtokolni és nevelni akar, a Jupiter viszont szabad kíván maradni. A dolog egyébként működőképes, de óvatosan és higgadtan kell hozzáállnod.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Időnként ráébredsz, hogy a körülötted lévő támadásokat saját magad hozod létre, és hogy valójában bármikor megállíthatod őket azáltal, hogy elfogadod a körülötted élőket és alkalmazkodsz a körülményekhez. Meg fogod tanulni ez alatt az idő alatt, hogy egyetlen biztos dolog mindig az önmagad ellenőrzése és hogy a kívülálló dolgok kevésbé jelentősek, mint amennyire értékeled őket.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Új barátságok szövődhetnek, amelyek fejlődésednek szempontjából, akár utólag visszatekintve is – értékesnek bizonyulnak. Üzlettársi kapcsolataidban viszont nehézségek merülhetnek fel. Vagy át kell alakítanod, vagy meg kell szüntetned őket. Alapvetően ott a gond, hogy egyik fél nagyobb beleszólást és talán szabadságot követel magának, miközben ellenáll a másik azon törekvésének, hogy a dolgokat teljesen ellenőrzése alá vonja.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Lelkileg jobban rá leszel hangolódva intuitív természetedre és így a szokásosnál kreatívabbá válhatsz ebben az időszakban. Jó időszak a meditációhoz és az élet értelmének kutatásához. Érdeklődésed a metafizika és a szellemi tudományok iránt megnő. Pszichikus jelenségek, vagy meglátások részese lehetsz. Különösen érzékennyé és önzetlenné válsz mindenkivel szemben. Kezded megbecsülni az emberi kapcsolatok igazi értelmét és fontosságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top