nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10.02. Vasárnap)

Napi horoszkóp (10.02. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Amennyire csak lehet lazíts. A stressz most különösen sokat ártana neked. Ez az időszak mindenféle váratlan felfordulást hozhat. Balesetek fordulhatnak elő, amit egyébként többnyire saját meggondolatlanságod, lobbanékonyságod idéz elő. Ezt elkerülheted, ha kellő óvatossággal kezeled az éles szerszámokat, különösen, amikor mérgelődsz valamin. Inkább add ki, töltsd ki haragod máson, és legyél óvatos.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Hajlamos lehetsz ebben az időszakban a mirigyekkel kapcsolatos egészségügyi zavarokra, illetve a menstruációs zavarokkal küzdő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején. Nagyon szerelmesnek érezheted magad, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret társadnak is. E tranzit kiválthatja belőled anyáskodó ösztöneidet és ezt vagy meleg szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Mostanra időzítsd a családi ügyek tervezését – mit tegyél a hét végén vagy a szabadság alatt, kinek mi legyen a dolga, mikor fektess be vagy milyen nyakkendőt vegyél apunak, stb. Ha nagyon igyekszel, most függetlenítheted magad minden dogmától, beléd sulykolt felfogástól és mások elvárásaitól, félelmeitől is. Képes leszel megtalálni a fogást mindazon, amit igazán akarsz, amire szükséged van, amit el szeretnél érni ma.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ha szűkre szabott kertekkel kell gazdálkodnod, jobb, ha elkerülöd a boltokat, amíg tart ez a tranzit. Többet költenél, mint máskülönben. Kiváló alkalom otthonodnak csinosítására vagy hívd át barátaidat ma estére. Egész időszak alatt romantikus, szerelmeskedő hangulatban leszel. Mindenkivel jól ki tudsz jönni, de különösen a meglévő szerelmi kapcsolatod fogja ennek hasznát látni.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Remek alkalom arra, hogy áttekintsd életedet, céljaidat és terveket készíts jövődre nézve, ma ugyan is összefüggéseiben láthatod az egész képet. Könnyen előfordulhatnak haszontalan kiadások, egészségi zavarok, differenciák, önmagad túlértékelése, és ez által helytelen viselkedés. Kedvezőtlen az időszak előjárókkal, valamint hivatalokkal kapcsolatban. Vigyázz magadra, a „túlevés” komoly egészségi problémát okozhatna.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ingerlékennyé válhatsz és a legapróbb dolgok is kihozhatnának a sodrodból. Vagy nem is veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze. Mindkét esetben jót tenne egy kis önvizsgálat, vajon az, ami kibillentett téged nem valamilyen mélyebb, elfojtott düh vagy frusztráció tünete-e? A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosít.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Menj el Múzeumba, vagy koncertre, tegyél bármit, ami biztosítja számodra az áhított szellemi ösztönzést. Gondtalan, vidám, és barátkozó kedvedben vagy. Keresd fel barátaidat, szeretteidet és érezd velük jól magad. Arra is kedvező a pillanat, hogy megvitasd a fennálló problémákat, illetve jó benyomást tegyél bárkire. Ez egy jó nap arra is, hogy csak úgy kikapcsolódásképpen autókázz egyet, illetve elmenj valahová, csupán a mulatság kedvéért.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Valószínűleg te magad szolgálsz eszközként partnereid vagy közeli barátaid életének fontos változásához. Csak arra vigyázz, hogy indítékaid önzetlenek legyenek. Számos lehetőséged lesz életednek megváltoztatására. Megváltozhatnak céljaid, életed új irányt vehet és emberi mivoltodban is fejlődhetsz. Hatalmi pozícióba kerülhetsz, de vigyázz, hogy ne élj vissza ezzel.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Kedvező időszak arra, hogy új feladatokba fogjon, vagy együtt dolgozz másokkal. Energiáid és önbizalmad az egekben van, és ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, számíthatsz a sikerre. Tisztességes szándékaidnak köszönhetően könnyen ráveheted a többieket, hogy kövessenek téged. Bármely jogvitának a te javadra kell eldőlnie. Tudni fogsz korrekt alkut, kínálni – ha arra van szükség.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Természetesen az önelemző típusú emberek, mint te, ilyen hatás következtében gyorsan a problémák mélyére hatolnak, könnyen depresszióba vagy kétségbe esnek, önmagukban látják a bajok gyökerét, s ezeket egyszer s mindenkorra kirekesztik önmagukból. Ők azok, akik „kétszer születettekké” válnak egy olyan mély tudással felfegyverkezve, amit többé nem veszítenek el és egy olyan új önbizalommal, amely megszilárdítja őket további életükben.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Még egy jó kapcsolat is kissé göröngyössé válhat ilyenkor, de az, amelyik régóta rejtett problémákkal küszködik vagy közönyös beletörődésbe süppedt, most nagy valószínűséggel véget ér. Lényegében a belső erőviszonyok átrendezéséért és a szabadabb mozgástérért folyik a harc, ha egyik fél sem elég rugalmas a változások elfogadásához, a szakítás szinte elkerülhetetlenné válik.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Kiváló időszakalkotásra – elvont területeken. A gyakorlati részletekkel majd később kell foglalkozni. Kész leszel önzetlenül segíteni másokat, cserébe semmit sem várva, csak elképzeléseid megvalósításában a segítséget. Nagyon idealistává válsz, talán álmodozásra adod a fejedet, de megéri, ha fogod magadat, és dolgozni kezdesz elképzeléseidnek megvalósításán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top