nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 04. Kedd)

Napi horoszkóp (10. 04. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Kisebb szerelmek és barátságok felbomolhatnak, de a komolyabb kapcsolatoknál csak feszültséget teremt ez a nap. Valójában gyakran hoz elbűvölő, mély szerelmet, felerősítve annak szépségét. Az itt bekövetkező törés, szakadás – hacsak nem játszik bele valami komolyabb dolog – azt mutatja, hogy nem volt elég mély és komoly az érzés, a kapcsolat. Képes leszel ma egyedülálló módon, szokatlan hévvel és nyomatékkal kifejezni valós lényedet alkotómunkádon keresztül.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Ha egyszer megpillantasz egy alakot, megérzel egy illatot, megigéz egy mozdulat, füledbe cseng vagy dong egy hang, akkor véged van. Akkor annak a hangnak, annak az illatnak, annak a mozdulatnak a tulajdonosa varázserővel rendelkezik fölötted. Karjaidban szeretnéd tudni magad, és karjaidba szeretnéd venni őt. Akit egyszer is szerettél, nem tudja elfelejteni, milyen csodálatos társ tudsz lenni.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Kreativitásod ügyességeden, gyors észjárásodon alapul. Öntevékeny ember vagy, aki szereti környezetét önmaga alakítani. Sok eredeti ötleted nyomát viseli lakásod, berendezkedésed. Nevelőként nagyon jól együtt tudsz élni a gyermekekkel, mert kíváncsiságod és nyitott érdeklődő szellemed a gyermeki lélekhez, szellemhez közel áll. Ma nagyon felhevült, felélénkült leszel, mondhatni igazán elemedben vagy.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ha rossz a kedved, akkor is te vagy, és akkor is nagyon ragaszkodó vagy. Kedvesedet nyugtasd meg, ha telehold van, akkor is számíthat arra, hogy tőled a rajongás legszebb jelzőit kapja az együtt járás folyamán, és az odaadás legkifejezőbb mozdulatait, tetteit. Egyúttal hirtelen váltó kedélyed csípős, kritikus szavakat, bántó megjegyzéseket is produkálhat a következő órákban, vagy percekben. Hangulatváltozásra sose hangulatváltozással reagálj, sose szembefordulással.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Társad nehezen tűri, hogy birtokolni akarod, sőt birtoklod is. Hamar hiszel, és őszintén hiszel a szerelemben különösen. Ez örök optimistává tesz téged. Még akkor is, ha olykor csalódnod kell. Nagyot tudsz csalódni, de szívedben megőrzöd azt a tiszta rajongást, ami mindig elég arra, hogy újra kezd. A szerelemben a szépet, a mutatóst szereted, akár a nyilvánosság előtt, akár az intim szférában. Jó, ha ezt időben a partnerednek is a tudomására hozod.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Valójában igazából önmagadtól félsz. Talán attól tartsz, hogy a szerelem érzése túlságosan is a hatalmába kerít, és a másik ember rabszolgájává, vagy saját érzésednek rabszolgájává tehet. Ezért van ez az ideig-óráig tartó tagadás, és ezért a sokszor csípős megjegyzés, hogy érzéseidet ellensúlyozd, vagy palástold, eltakard, akár beszéddel, sőt, ha kell különleges megjegyzésekkel is. Ez egyáltalán nem okoz neked különösebb problémát, hiszen az uralkodó planétád a beszédes Merkúr.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha szerelmes vagy, azt élvezed, amit a szerelem nyújt neked, azzal az emberel, akivel összehozott a sors. Elsősorban azt keresed a szerelemben, ami szép, ami kellemes. Így kellemessé és széppé tudod varázsolni a kapcsolatot. Ami nem esik nehezedre, hiszen egy kicsit a szerelemre születtél. Amikor múlttá válik életedben egy szép szerelem, akkor annak a tapasztalatait emlékeit gondosan elraktározod magadban.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nem keresed úton út félen a szerelmet, de ha jön, azt nagyon komolyan tudod venni. Az itt és most jelentkező szerelem a legkomolyabb a számodra, és mindent félresöpör. Társadnak kellemes meglepetésben lesz része veled kapcsolatban. Ha számít is rá, nem fog csalódni. Azt és úgy kapja, ahogyan várja, vagy ha másképpen, az is roppant érdekes és kellemes lesz. A csalódás, az más. Azt te is sokkal jobban megsínyled, mint egy más jegyben született ember.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha az Ascendensed a Kos jegyébe esik, akkor most a lobogó rajongás érzése hat át, és mindenre képes leszel a szerelemért. Társad az, akinek gondoskodni kell arról, hogy szerelmetek a földön is járjon, hogy a nagy rajongás, a hatalmas akarások valóra is váljanak, és tartósan működjenek. Kreativitásod a nyugtalan tevékenységi vágyon alapul. Tenni, és újat, jelentőset alkotni. Nevelői készséged: csodálatosan tudsz lelkesíteni, versenyszellemre nevelni.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ha Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor szereted a látványos szerelmet, és viszonylag hamar rá is találsz. Ha így van, akkor tőled szokatlan élénkséget és könnyedséget mutat a viselkedésed. Látványosabban öltözködsz, jóval többet törődsz magaddal, mint egyébként. Nemcsak a megnyerés a célod ezzel Azért van ez így, mert önmagad belül megváltoztál. Csodálatos érzések kezdenek kavarogni lelkedben.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Igényed a társra nagyon intenzív. Problémát jelent a számodra, hogy néhány csalódás, szakítás, nagyon óvatossá tesz. Nehezen fogadod el, hogy az élet rendjébe tartozik, ha egy kapcsolat elmúlt.- Ezért talán a szükségesnél kritikusabb, ha új kapcsolat kialakítása előtt állsz. Nehezebben kötelezed el magadat, nehogy megint csalódj. Vidám szerelmes vagy, akinél a szerelem első feltétele a barátság!

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Jól tennéd, ha kilépnél az egyoldalúságból. Az önfeláldozás, a másik igényének keresésén túl te is vihetsz valami többletet a kapcsolatba. Ez pedig saját magad háttérben tartott igényed, képességed, elképzelésed. Ha eljutsz arra a pontra, hogy magad is formálni akarod a kapcsolatodat, akkor látni fogod, hogy társad is sokat profitálhat ebből. Nevelői készséged ma: átérző, és együtt érző, ugyanakkor nem kerülik el a figyelmedet azok az apró részletek, melyek nélkülözhetetlenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top