nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10.05. Szerda)

Napi horoszkóp (10.05. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Energiaszinted annyira magas, hogy ha nem találsz megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válsz embertársaiddal szemben. Ha megpróbálod teljesen elfojtani e tranzit által generált magasfeszültséget, akkor baleset érhetne, vagy te fogsz belebotlani ilyen ingerlékeny, agresszív emberekbe. Engedd szabadjára ezt az energiát, végezz valamilyen kedvedre való, kifejezetten fizikai tevékenységet.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Megmozdíthatja fantáziádat minden , ami a környezetedben van. Felcsigázza érdeklődésedet minden, ami személyes kapcsolatban áll veled. A gyermekekhez való viszonyod magától értetődő. Kellemes, kényelmes otthont teremtesz utódaidnak is, ezért képes vagy nagyon sokat vállalni. Olyannyira, hogy kicsit meg is feledkezel néha magáról, a nevelésről. Természetesnek tartod, hogy gyermeked is úgy gondolkodik, mint te.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma mindent képes leszel félretenni, elfelejteni az élmények hatása alatt. És mindezt az a kellemes utóhatás fogja kísérni, hogy napokig teljes szellemi frissességgel folytathatod életedet, munkádat. Szerelmed tüzes és nagyon könnyed. Mai szerelmi jelzőid: berobbanó, fellobbanó, megszólító, szellemes. Különösen kreatív vagy. Azok közé tartozol, akik pazarul szórják sziporkázó ötleteiket, akiknek több új elgondolásuk van.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

A lelked mélyén mindig ragaszkodsz, és erősen kötődsz ahhoz, akit egyszer igazán megszerettél. Ezért képes vagy minden szituációban rendkívülit nyújtani. Szerelmed ma egyetlen szóval is kifejezhető: szenvedélyes. Bele tudsz szeretni kedvesednek egy-egy mozdulatába, bőrének illatába. A gyakorlattal indítasz, erősen kötődsz a megtapasztalt dolgokhoz, folyamatokhoz, azután vonsz csak le elméleti következtetéseket.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Hívd fel kedvesed figyelmét arra, hogy nemcsak a szép szavak szakértőjévé, de a környezet széppé varázslójává is kell válnia, akkor téged is el tud varázsolni. Ma mindent átizzítasz magad körül, főleg ha valaki belopta a szívedbe magát. A legfontosabb, hogy teljesen képes vagy megfeledkezni magadról és az egész világról, mivel mindent, ezen a rózsaszínű szemüvegen át, nézel. Amit látsz: tüzes villódzások, amit érzel: a megtestesült boldogság.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A szerelem szinte robbanásszerűen tör be életedbe, és kérdés, hogy meddig tudod ezt titkolni. Hiszen a fellobbant érzést magad is csak fokozni kívánod. Szeretnél egyre mélyebbre és mélyebbre merülni abban a tengerben, amit úgy hívunk, hogy szerelem. Hogy ez sikerüljön, és az érzés sokáig tartson, ahhoz két igen erős fegyvered van, amely a szerelemben rejlik: a gondoskodó figyelem és a biztonságot adó nyugalom.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha egy új kapcsolat kezdődik az életedben, akkor örömmel veszed elő az előző emlékeit, nem meggyalázva, hanem inkább megszépítve azt, és meggazdagodott eszköztáradat használod az új szerelem szebbé, tartalmasabbá tételére. Így azt a kedvességedet, charm-odat, ami veled született, tovább fokozhatod, gazdagíthatod. Ma különösen szellemesen, kedvesen, játékosan leszel szerelmes.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Van egy tapasztalati igazság, amely így szól: minden szerelem énünk, lehetőségeink egy-egy új vonását hozza a napvilágra. E szerint a szerelem személyiségünk kibontásának eszköze. Ez a Skorpió szülöttnél intenzívebben működik, mint más jegyeknél. Szerelmedet a magadénak tekinted, és szinte bálványozod. Úgy érzed, hogy ismerned kell minden mozdulatát, rezdületét. És nagyon tudsz rá figyelni, szeretnél mindent együtt érezni vele.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Fontos, hogy amit célul tűztél ki, az jó, helyes és etikus legyen. Mielőtt szerelmes lennél, győződj meg arról, hogy társad valóban olyan-e, amilyennek látszik, és igazak-e az érzelmei. Ha minden biztos, akkor megolvadhat az a bizonyos jéghegy, amiről kiderül, hogy egyáltalán nem volt az. Mert tudsz nagyon érzelgős, és érzéki is lenni. Kreativitásod ma a realitásokat jól figyelemmel kísérő, és számításba vevő természetedre épül.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ha a születési horoszkópod Ascendense a Bika jegyében áll: akkor nyugodt, kiegyensúlyozott alkat vagy, és a szerelmet is így veszed tudomásul. Azonban a háttérben mindig izzó szenvedélyt feltételezhetünk. Nagyon rajongsz a szerelemért, nagyon akarod. Szerelmed tűz, melyet újra, és újra táplálsz, szítasz, nem hagyod lankadni, kialudni. Kreativitásod ma: aktív és gyakorlatias. Jó a szem mértéked. Nevelői készséged: megszeretteted a fegyelmet, a rendet.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Különösen akkor, ha a születési horoszkópodban az Ascendensed a Kos jegyében áll. Sok esetben a kíváncsiság visz bele egy új szerelembe. Igen motiváló a számodra, ha valakinek hasonló az érdeklődése, a szemléletbeli beállítódása. A szerelmet először gondolatban játszod végig, azután jönnek az intim találkozások. Kreativitásod ma: kiváló elméleti képességgel vagy megáldva. Az elvont gondolkodás az erősséged.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Különösen vedd figyelembe az alábbiakat, ha személyes horoszkópod Ascendense is a Kos jegyébe esik: akkor pontosan tudod, hogy miért leszel szerelmes. Mert az illető vagy valaki, vagy valamilyen. Nagy tűzzel, és hévvel indulsz neki a szerelemnek, majd fokozatosan felfedezed, hogy a látható szikrán, lángoláson és lobogáson kívül szívedben kibontakozik egy belső izzás, lángolás. Először csak langyos fuvallatot érzel, ami azután izzó vonzalommá, vágyódássá alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top