nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 06. Csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 06. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Az új kezdeményezések időszaka ez, új tervek megvalósítása, új elképzelések kialakulása jellemzi. Az energia a te természetednek leginkább megfelelő, legjellemzőbb formában hat, és a lehető legjobb mértékben lehet felhasználni. Ügyelni kell az egyéni természeted problémáira, mert ez az időszak, amikor az teljesen és igazán „önmagad” lehetsz, igyekezned kell önmagadból a lehető legjobbat kihozni a rossz helyett.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Nem akarod észre venni, hogy a családod ifjabb tagjai más vérmérsékletűek, mint te, más érdeklődési körül van, másként gondolkodnak. Így lehet, hogy megdöbbenve tapasztalod, hogy nem egy nyelven beszéltek. Ezt a csalódást csak akkor kerülheted el, ha idejében meg akarod ismerni a gyermekedet, – ha van – olyannak, amilyen, és úgy nevelni, ahogyan azt az ő egyénisége kívánja. A mai napot használd gyermeked motiválására.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma nem fellángolva, lobogva robbansz bele a szerelembe, hanem alaposan felkészülve rá. Csak a kedvesednek legyen kitartása hozzád. Szerelmed nagyon őrző, könnyed és érző. Jó együttműködés és ráhangolódás révén a témával való azonosulás után jönnek kreatív ötleteid. Úgy nevelsz, hogy otthonos légkört teremtesz tevékenységedhez, ezáltal jól tudod oldani az idegenszerűséget, feszültséget, vagy az érdektelen közönyt.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Szerelmedben ma különösen figyelmes vagy. Fontos számodra minden, ami a kedveseddel kapcsolatos. Különös helyzetet jelent, hogy először az eszeddel tisztázod magadban ezt a vonzódást, és ha már ez megtörtént, akkor vagy képes igazán arra, hogy megmártózz a szerelem illatos tavában. Kedvesednek rá kell ébrednie, hogy a szerelem ABC-jének minden egyes betűje nagyon fontos a számodra.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Kreativitásod gyorsaságot, ügyességet, és rendkívüli lendületet kívánó munkában mutatkozik meg, ez örökös játékos kedvedből származik. Nevelői készséged lelkesítésben, aktivizálásban leginkább, a mai napot a felelősség és a valamivé válás fontossága fogja irányítani. Fontos, hogy a valósághoz kötődő emberek véleményét is figyelembe kellene venned. Kedvesednek tudnia kell a lángolásodat méltányolni, elfogadni és egy kicsit szabályozni is.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Kellemes élményekkel ajándékozod meg azt, aki biztosítja számodra, hogy megtapasztald a legcsodálatosabb érzést. Szerelmed berobbanó, fellobbanó, gondoskodó, megnyugtató, elmerülő, átélő. Kreativitásod ma kísérletező kedvedre épül, amit sokoldalúságoddal tudsz hatékonyabbá tenni. Mint nevelő, kézen fogva tudsz vezetni, és tudod azt, hogy mikor lehet, és mikor kell azt a bizonyos kezet elengedni.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A szerelem számodra is és társad számára is élmény, egy gyönyörű szép túra, amelyben nemcsak a tetőfokra érés pillanata elragadó, hanem az oda vivő út minden szakasza izgalmasan szép. A nekilendülések, a megpihenések, és a várakozás izgalmai egyaránt. Kreativitásod nem annyira a dolgok lényegének felismerésében és kialakításában rejlik, sokkal inkább a hozzájuk elválaszthatatlanul kötődő díszítő elemek megformálásában.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az első megérintést leplezni próbálod. Talán magad előtt is. „Még várni egy kicsit…Tényleg megkaptam én ezt az érzést?” Azután megbizonyosodsz róla: rákérdezel, értelmeddel körüljárod, ízlelgeted, és felderülsz tőle, majd kivirulsz, és elmerülsz benne: a beszélgetések, a tréfálkozások, a ráismerések és az ölelések örömében. Kreativitásod konstruktív: megérteni, megmagyarázni valamit, azután cselekedni, megvalósítani.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Van valami szexepiled, ami rendkívül kedvessé és vonzóvá tesz sokak számára. Azonban, hogy szíved mikor dobban meg, az más kérdés. Ha igen, a művész magabiztosságával használod a szerelem kelléktárát, felismerve és tudva azt, hogy mi az, ami társadnak különösen tetszik. Kreativitásod a szépség és a formálás területén jut érvényre. De eredményes lehetsz kapcsolatok – akár diplomáciai szintű – rendezésében is.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ha a születési horoszkópodban az Ascendensed az Ikrek jegyében áll: akkor viszonylag könnyedén tudsz ismerkedni. Elég beszédes vagy, legalább is, ha a szerelemről van szó, és sok bájjal, szépséggel ajándékozod meg a kedvesedet. Mélyen érző vagy, szenvedélyesen és féltőn szeretsz. Kreativitásod ma intuitív. Jó arányérzékkel rendelkezel. Nevelői készséged: nehéz, vagy elvont dolgokat is érzékletesen, képszerűen tudsz érthetővé tenni.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Különösen akkor, ha a születési Ascendensed is a Bika jegyében áll: óvatosan nyílsz meg a szerelem számára. Sok aggályt kell ahhoz félresöpörnöd, hogy nyíltan vállald érzéseidet. Türelmes társad ebben segíthet neked. Az intimitásban kellemes órákat szerezhetsz a kedvesednek. Kreativitásod ma: precíz, aprólékos, olyan dolgokban vagy kiváló, ahol miniatűr nagyságrendben kell gondolkodni, vagy alkotni.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Főleg akkor válnak fontossá az alábbiak a számodra, ha a születési horoszkópod Ascendense is a Bika jegyébe esik: ijedten veszed tudomásul, hogy szerelmes vagy, mint akit tiltott nassoláson kaptak rajta. Még talán lelkiismeret furdalásod is lesz amiatt, hogy olyan jó dolgokat érzel. Hamar rá fogsz jönni, hogy bizony ez jó, és újra és újra meg akarod tapasztalni ezt az érzést. Titkot sem sokáig csinálsz belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top