nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 07. Péntek)

Napi horoszkóp (10. 07. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Szenvedélyes szerelmes vagy, akinél az érzelmek fel-fellobbanó lángolásban nyilvánulnak meg. De téved az, aki téged úgy képzel el, mint aki örökké harcol. Hiszen te sokkal békésebb természetű vagy, bár nálad is előfordul legalább egyszer, talán pont most, hogy küzdelemmel, akár harccal, kiütéssel is síkra szállj azért a kapcsolatért, amely neked fontos. Kreativitásod közismert. Gyors vagy, és cselekvő. Eszközeidben találékony.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Ma igen sokoldalú változatos szerelmi életre leszel képes. A változatosságból indulsz ki, és tudsz éppúgy aktív, kezdeményező lenni, mint passzív együttműködő. Nem idegenkedsz a hosszadalmas, monoton cselekvéstől sem, ha éppen ezt igényli a párod. Szerelmed ma tüzes és érző, és nagyon őrző. Nevelési készséged türelmen és a gyermekek iránti nyitottságodon alapul. Mindenkivel meg találod a megfelelő hangot.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma fantáziadús, szókimondó kedves leszel. Nagyon bele tudsz majd feledkezni a szerelembe, olyannyira, hogy szinte csak magadra figyelsz, mégis kész leszel arra, hogy pároddal megbeszélj mindent, ha neki hiányérzete támadna. Kreativitásodat szellemi területen tudod leginkább érvényesíteni. Heves természetű, gyors reagálású vagy, ha oktatnod kell, mindehhez azonban türelem is társul. Jó előadó vagy, élvezettel lehet tőled tanulni.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ma lenyűgöz, hatalmába kerít a szépség, és elindíthatja benned a mélyebb érzelmi folyamatokat. Partnerednek jó tudni, hogy a szerelem művésze rejlik kedvesében, és ha módot ad arra, hogy ezt a hajlamod kiéld, akkor a csodák birodalmába fogja érezni magát. Kreativitásod a harmónia teremtésére épül, szépen kidolgozni valamit, ez a legnagyobb erényed. A nevelői készséged kitűnik abban, hogy különleges eseteket igen jó érzékkel tudsz kezelni.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma, minden hevességed ellenére is óvatos vagy szerelem dolgában. Bőven hagysz időt arra, hogy meghódítsanak, vagy, hogy magad meghódíts valakit. Előbb tudni akarod, hogy szeretnek, noha nem feltétlen ragaszkodsz a közlés szóbeli módjához, hiszen a kommunikáció más eszközeire is nyitott vagy. És ha már a tudás birtokában vagy, akkor jön a tapasztalás. Szereted hallani kedvesed hangját, érezni illatát. Szereted nézni, megsimogatni.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Nemcsak neked nehéz a kibontakozás egy szerelmi kapcsolatban. Noha énednek egy részében a fellobbant szerelem már teljesen lángol, a tudatosításban, a közlésben mégis óvatos vagy. Ha mégis rávesz valaki a teljes színvallásra, attól kezdve nagyon odaadó leszel, és nagyon otthonosan fogod érezni magad a kapcsolatban, és nagyon akarod ezt a kapcsolatot. Kreativitásod ma a részletek iránti jó megfigyelőképességedhez kapcsolható.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A szerelemben a tárgyi környezet, a táj, a lakberendezés éppoly fontos, mint maga a közvetlenség. Különös értékeket és szépségeket találsz az intimitás óráiban, és ezekre a szépségekre társadat is rá tudod vezetni. Kreativitásod ma arra a többletre épül, hogy bármely kialakult dolognál, helyzetnél képes vagy arra, hogy új oldalról szemlélve újra felfedezd azt, érdekessé tedd, és tovább építsd. Nevelői készséged: rádöbbentesz, és felismertetsz, majd segítesz megfogalmazni, mi a teendő.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ahhoz, hogy felfigyelj valakire, elég egy mozdulat, egy mosoly, egy szép forma, egy kellemes hang. Ami ezek közül megragadott ahhoz akkor is ragaszkodsz, amikor már nyilvánvaló lett a kapcsolat. A szépség, vagy kellem megragadása után jönnek az érzelmek, érzések egyre mélyülő tendenciával. Ráhangolódni a táradra testileg-lelkileg. Egy csodálatos fejlődési, kibontakozási út, melynek minden állomását élvezni tudod új és új felfedezésekkel.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Szenvedélyek lángolnak fel lelkedben, ha szerelmes leszel. Nem ismersz semmilyen akadályt, és vakmerővé válsz a szerelemért, a szerelmedért. Ha kell mindent képes vagy letarolni. Odaadó és szenvedélyes a szerelmed, tüzes, őrző és nagyon érző. Kreativitásod éles eszeden és jó koncentrálóképességeden alapul. Nevelői készséged: hivatástudattal rendelkező nevelő vagy ma, elved a ráhatás.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Különösen akkor, ha a születési horoszkópodban az Ascendensed a Rák jegyében áll: akkor a szerelem hirtelen hasít beléd, és nagyon megfog. Alaptermészetedet is megtréfálva felismered, hogy a szerelem egy csodaszép játék, amelyet őszintén játszol, és egyben nagyon komolyan veszel. Csodálatos élményeket tudsz biztosítani a kedvesednek az intimitás pillanataiban. Kreativitásod ma elsősorban kutató-feltáró készségedben nyilvánul meg.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Különösen akkor, ha az Ascendensed is az Ikrek jegyében áll: felfigyelsz egy elegáns mozdulatra, egy szép arcvonásra, egy meleg szempárra, egy szolid illatot árasztó hajra. Aztán a folytatás hirtelen felível, mint amikor a száraz avar lángra kap. Jön a lelkesedés, az újabb, és újabb élmények, a rajongás, és a forró ölelések. Kreativitásod ma: erős oldalad az arculatformázás, a hatásos külcsín kialakítása. Nevelői készséged: lelkesítő, magyarázó.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Különösen vonatkoznak rád az alábbiak akkor, ha az Ascendensed az Ikrek jegyébe esik: a szép vonások szerelmese vagy. Egészen apró dolgok azok, amelyek megragadják a figyelmedet, amiért megszeretsz valamit. De a külső mellett a belső is nagyon fontos. Egy érzelmi kalandregényt vagy képes átélni két randevú között. Mert a fantáziád, a képzeleted tovább szövi a kimondott szavakat, belső párbeszéddel duzzasztja, és szinte észre sem veszed, hogy párodat már mennyire szenvedélyesen szereted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top