nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 08. Szombat)

Napi horoszkóp (10. 08. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Mivel a kamaszosan fiatalos Kos szülöttek lelkülete örökre közel áll a gyermekek világához, ezért nagyon jó szülő, vagy nevelőszülő, vagy keresztszülő leszel. Nemcsak, hogy első pillantásra fel tudod mérni milyen a gyermek hangulata, kedélyvilága, e hamar megtalálod a közös hangot is vele, és teljes átéléssel részt tudsz venni a gyermekek munkájában, játékában. Ez a fiatalos tűz egész életeden végig kísér.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Partnered ma számíthat arra, hogy minden téren csemegekülönlegességeket kap. Lassan indulsz be, kicsit körülményes leszel, de ez a nap folyamán épp az ellenkezőjére fordul majd. Kreativitásod kritikus hozzáállásodon, éles szemeden és gyakorlatias érzékeden alapul. Nevelői érzéked a gondoskodásban nyilvánul meg elsősorban. Mások gyermekeivel ma csak akkor foglalkozz, ha feltétel nélküli szeretet van a szívedben.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma ugyancsak heves természettel ajándékoztak meg az égiek, amelyet, ha szabadjára engedsz a szerelem területén, forró finomságokat képes produkálni. Kitartó vagy a szerelemben, és azt tartod, hogy az egészséges fáradság hasznára válik az embernek. Kreativitásod kutató-feltáró területen érvényesül. Nevelőként szigorú vagy, de eredményes, z érzelmi ráhatás eszközét bármikor alkalmazni tudod.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Szerelmed ma sistergő, olyan, mint amikor a tűz és a víz összetalálkozik. Izzó lángolás, és mély sodrás egy időben. Csak az lehet a társad, aki rendkívüli élményekre vágyik, és aki képes befogadni ezeket a különleges érzelmeket. Kreativitásod ma akkor lép elő, ha fel kell kutatni, ki kell deríteni valamit. Vadász szenvedéllyel tudsz az ismeretlen nyomába eredni. Nevelőként sokat követelsz, és vársz el, de szem előtt tudod tartani, hogy mit várhatsz el a tenítványodtól.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A szerelem számodra most könnyed, mint a szellő, észre sem veszed, hogy arcodat simogatja, és már kedveled is azt, aki felől fúj. Vidám, lelkes vagy, ha szerelmes vagy, de ha még nem érted el a 24. életévedet, akkor meggondolatlan is. Megragad a szépség, szereted az ízléses környezetet, minden szépet kedvesednek adnál. Csodálatos szavakkal tudod körbedíszíteni párod szobáját, és mindenre van valami szép gondolatod.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Szerelmed megőrző, értő és érző elemekből épül. Külsőleg könnyen, gyorsan nyílsz meg, a félelmeidet, aggodalmaidat azonban belül megőrzöd. Ezért kétszakaszos szerelemről van szó nálad. Az első szakasz a találkozás, és megnyílás. A második a félelmek feloldása. Ha ez is meg van, akkor válsz önfeledtté a teljes odaadásig. Kreativitásod ma a megértésen és megértetésen alapuló gyakorlatias tevékenységben jön elő a legjobban.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Az a fajta ember vagy, aki ha szerelmes esz, nem ismer határt lelkesedésben, hőfokban, és ígéretekben. Ma is a „lehoznám neked a csillagokat is az égről” hangulat kap el. Úgy érzed, és így éled meg a szerelmet. Kreativitásod csoportban munkálkodva kitűnő hajtó lendítőerőt képvisel. Kitűnően tudod hangolni az embereket. Nevelői készséged: az együtt tanulás, munkálkodás híve vagy, azonosulsz a nézetekkel, ezáltal tudsz felemelni másokat.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Mondhatjuk, hogy a tűz és a víz találkozásának feszültségét éled meg a szerelemben, amivel együtt jár a sistergő kitörés, a felfokozódó forróság és a torokszorító izgalom. És ez nem szűnik meg az első pillanattól kezdve, az intim együttlétekig, amikor megmerítkezel majd a szerelem mámorában. Kreativitásodat a kutató lelkesedés hatja át. Nevelői készséged azon alapul, hogy nyugtalan kíváncsiságoddal felkelted környezetedben a tudásvágyat.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Lassan, és megfontoltan mondasz igent a szerelemre, amikor szívedben már régen ég a vágy. Éppen ezért, akár elemi erővel is feltörhet belőled, ha már megvallottad azt. Az érzékek birodalmában – társad meglepetésére – igen otthonosan mozogsz. Kreativitásod azon alapul, hogy az anyagi világban nagyon otthon vagy. Nevelői készségednek talppillérei: fegyelem – rend, gyakorlatiasság.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Különösen akkor, ha az Ascendensed az Oroszlán jegyében áll: szívdobogva veszed tudomásul, ha rád köszönt a szerelem, és lelkesedve éled bele magad. Időközben a rajongás és lelkesedés csöndes ragaszkodásba megy át. Az intenzitás, a tűz az intim időszakokban mutatkozik meg. Kreativitásod ma elsősorban nagy ívű feladatok bonyolításában, irányításában mutatkozik meg. Nevelői készséged: nemes célok megfogalmazása révén leszel eredményes.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Különösen akkor vonatkoznak rád az alábbiak, ha az Ascendensed a Rák jegyében áll: a szerelem olyan elkötelezettség a számodra, ami mindennél fontosabb. Nem sajnálsz semmit, és nem tartasz vissza semmit magadnak. Testeddel, lelkeddel, teljes érzelemvilágoddal jelen vagy a szerelemben. Egyszóval, te vagy az, aki igazán őszintén tudsz szeretni. Szerelmi jelzőid: átérző, átélő, elmerülő, szellemes, megszólító, gondoskodó, megnyugtató.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Különösen fontossá válnak az alábbiak akkor, ha a születésed pillanatában a Rák jegye kelt fel. Szerelmedre rátalálva, szinte teljesen beleveszel, mint amikor valaki elveszíti minden erejét. Majd legnagyobb csodálkozásodra óriási energia tölt el, és olyan odaadással tudsz szeretni, amit kedvesed alig tud követni. Kreativitásod ma: gyors és nagyszerű feladatok kiváló kivitelezője vagy levezénylője vagy. Nevelői készséged: sokat követelsz. Tudatosan lassíts a tempón. Szívvel nevelj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top