nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 12. Szerda)

Napi horoszkóp (10. 12. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Egy sajátosan kapcsolatigényes és kapcsolatéhes emberrel találkozik, az aki ma megismer téged. Elsősorban barátot keresel, és a kiépített barátság már könnyűvé teszi, hogy minden gátlást félretéve élvezd a szerelmi életet, ínyencként válogatva az étlap csemegekülönlegességeit. Szerelmed ma tüzes és nagyon könnyed. Kreativitásod elsősorban elméleti síkon mozog.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Sikerül megtalálni a végső megoldást egy családi konfliktusban. Ebben segítségedre lehet házastársad is. Egyelőre még korai lenne azon gondolkodni, hogy munkahelyet változtassál. Nem biztos, hogy olyan jók ezek az ajánlatok, mint amilyennek első pillanatra látszanak. Nem ártana, ha különösen most, a hónap közepén alaposan megfontolnál minden döntésedet.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Szinte szédületes tempóval száguldasz át a napokon. Az eredmény biztosan nem marad el, de az is lehetséges, hogy nem éri meg a fáradságot. Olyan társaságba kerülsz, ahol nem húzhatod ki magad a közös kötelezettségek alól. Lehet, hogy igazad van, mert az együtt szerzett javak és örömök talán megérik még az áldozatokat is. Önbizalmad korlátlan, energiatartalékaid kimeríthetetlenek.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Jogos elégedettséggel állapíthatod meg, hogy kiharcoltad és kiérdemelted a jelenlegi szép napokat. Ezt a ritka szerencsés időszakot használd is ki, amennyire csak lehetséges. Az otthon békéje, a hivatásbeli jó lehetőségek, a szinte mindennapos szerencsés találkozások és fordulatok mind-mind a kezedre játszanak abban, hogy biztosítsd a jövő sikereit, az is nagyon fontos természetesen, hogy a jelen boldogságát is. A hónap elején ugyan előfordulhat, hogy egy váratlan kiadás okoz gondokat, de most még te is azt fogod mondani, hogy: „annyi baj legyen”.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A napokban elkezdődik egy olyan folyamat, ami több szempontból egy kicsit megkeserítheti az életedet. Nagy bajok nem történnek, csak te válsz türelmetlenné. Azon sem kellene csodálkoznod, ha most majd bántóan agresszíven viselkedsz. Akármi történik is, próbálj meg nyugodtan reagálni. A hét második felében anyagi veszteségek, váratlan kiadások veszélyeztetik pénzügyi egyensúlyodat. Egy pletyka, vagy egy jó barát kétszínűsége is keserű szájízt hagy maga után.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha személyes horoszkópod is lehetőséget ad erre, akkor most lehetséges egy költözés, otthonváltozás. Természetes, hogy az ilyen események egy kicsit felkavarják a nyugalmadat, feldúlhatják az életedet. Ettől függetlenül még csodálatosan telik ez a hét, hiszen erőd teljében, jókedvűen intézheted ügyes-bajos dolgaidat, végre pontot tehetsz minden olyan bonyolult ügyre, ami eddig nem nagyon hagyott nyugodni.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Néha bizony az ember még azokat is más helyre kívánja, akiket máskor nagyon szívesen látott. Igazából nem is tudod eldönteni, hogy ami történik, azt jónak vagy rossznak tekintsd. Sok a munkád, fáradságot ugyan nem érzel, de néha mégiscsak mindenből eleged lesz. Ilyenkor nagyon jót tenne legalább egy kis séta, vagy még inkább egy kirándulás, hiszen egy kicsit pihenhetnél is.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Mind fizikailag, mind szellemileg letörtnek érezheted magad. Nyugalom!! Ez is elmúlik egyszer. Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és célok kitűzését halaszd későbbre. Kevés fizikai erőnlétet érezhetsz magadban és minden valószínűég szerint semmi kedved sem lesz birokra kelni. Legjobb ilyenkor nyugton maradni és relaxálni egyet.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Nagyon sok változáson mehetsz keresztül, de próbálj észnél maradni, hogy eldönthesd, mi az ami valóban a hasznodra lehet. Várj türelemmel egy kicsit, míg egyszer csak minden világossá válik a számodra. Mindentől meg akarsz szabadulni, amiről úgy gondolod, hogy életed, további fejlődésed korlátozza, legyen az egy személy, vagy valamilyen körülmény. De azért fontolj meg minden dolgot, nehogy a fürdővízzel együtt kiöntsd a gyereket is.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Van, aki most kolostorba vonul, van, aki csak visszahúzódik sok világi kötöttségtől és tevékenységtől, ami számára valamikor olyan sokat jelentett. Ez kitűnő időszak spirituális, misztikus vagy okkult témák tanulmányázására, és sok ember különösen vonzódik ilyenkor a zenéhez, költészethez, a festészethez, mivel érzéseidet logikus és racionális fogalmakkal nem lehet kifejezni, hanem csak képekben, hullámzásokban, vagy intuíciókban.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Miután érzelmileg felfokozott állapotban vagy, önmagadat és a világot is érzelmeiden keresztül tapasztalod meg. Igen, Te most nagyon szubjektív vagy, és ez egy csodálatos élmény. Többet nyújtasz és igényelsz is az érzelmi támogatásból és megnyilvánulásokból környezetednek tagjai körében. Ha tőlük ezt nem kapod meg, akkor keress valaki mást, akitől mindezt megkaphatod. Bármi is ér, jelentős és mély tanulság lesz.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Kiváló időszakok következnek alkotásra – főleg elvont területeken. A gyakorlati részletekkel majd később kell foglalkoznod. Kész leszel önzetlenül segíteni másokat, cserébe semmit sem várva, csak elképzeléseid megvalósításában kérheted a segítséget. Nagyon idealistává válsz, talán álmodozásra adod a fejed, de megéri, ha fogod magad, és dolgozni kezdesz elképzeléseid megvalósításán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top