nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 15. Szombat)

Napi horoszkóp (10. 15. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Mint nevelő egyéniséged magával ragadó. Eszményképeket tudsz kitűzni a gyerekek elé, és lelkesíteni tudod őket, hogy ezekért az eszményekért rajongjanak. Melegség árad belőled, amit tanítványaid éreznek, és biztonságban tudják melletted magukat. Ugyanakkor szuggesztív ráhatással is komoly eredményt tudsz elérni. Ma képes leszel közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A legtöbben értékelni is fogják őszinteségedet.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

A hónap végén még szerezhetsz új és befolyásos barátokat, támogatókat. Az ő segítségük nagyon jól fog jönni most és később a bonyodalmas időszakban. Hacsak lehet, tartalékolj egy kis pénzt. Kerüld a vitákat, ne szerezz ellenségeket. A jó indulatú bolygóhatásokat használd fel arra, hogy gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat teremtve jobb pozíciót és többlet jövedelmet szerezz. Mint korábban jeleztem, meglehetősen sok bonyodalom vár rád.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Szíved választottjával úgy kellene törődnöd, mintha ú volna a világ legfontosabb embere. Minden ilyen cselekedeted jótékony gyümölcsöt hoz a későbbiekben. Kellemes, de nem túl eseménydús napok következnek. Sok érdekes információval gazdagodhatsz. Néha mintha egy kicsit eltévednél a hivatalok és hivatalos ügyek útvesztőiben. Mindenhol sokat beszélsz, mindenkit megpróbálsz meggyőzni. Azt gondolod, hogy szavakkal bármi elintézhető, ami többé-kevésbé igaz is.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Miért is ne elégítenéd ki a kívánságaidat, amikor lehet. Ha munkahelyet akarsz változtatni, vagy új, jobb pozícióra vágysz, a hónap végén tedd meg a szükséges lépéseket. Nyugodt, majdnem eseménytelen hónapként indul a következő hét. Nem vagy önző, mégis talán a kedélyes események terelik el figyelmedet, más, esetleg fontosabb dolgokról. Ami igaz, az igaz, még mindig megengedhetsz magadnak egy kis lazítást, sőt könnyelműséget is.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Önálló egyéniség vagy, de mégis nagyban befolyásol mások véleménye ezekben a napokban. Elfogadhatsz minden ötletet és tanácsot, de nem gondolkodás nélkül. Később már azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. Mindent egyszerre és gyorsan szeretnél elintézni. Ez az időszak, amikor mások majd azt mondják, hogy ágyúval lő verébre. Feleslegesen izgatod magad apróságokon, szinte harciasan reagálsz olyan dolgokra is, amiket máskor jóformán észre sem vettél.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha egy kicsit is ügyes vagy, akkor arra is jut időd, hogy szórakozz, társaságba járj, sőt flörtölj is egy kicsit. A kellemesen töltött napok, vagy esték feledethetik a feszült pillanatokat. Ismét kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb időszak köszönt rád. Eleinte még akadhatnak gondjaid, főleg az előre nem tervezett kiadások, vagy elmaradt bevételek miatt. Rövidesen ez is elmúlik, mint minden.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha vannak feletteseid, kénytelen leszel velük felvenni a harcot. Csak óvatosan, mert ha elveted a sulykot, annak kínos következményei lehetnek. Őrizd meg a nyugalmadat olyan esetekben is, amikor tudod, hogy igazad van, de csak majd később mondhatod ki a véleményedet. Ezekben a napokban partneredtől sem számíthatsz igazi megértésre, de ettől függetlenül lassan megnyugodhatsz.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Számos lehetőséged adódik befolyásos vagy hatalmon lévő emberek segítsége révén. Tartsd nyitva a szemed és ápold a barátságokat ezekben a körökben. Egyébként legjobb, ha ilyenkor csapatban dolgozol, vagy társas vállalkozásokban. Ha változtatásokat érzel szükségesnek bármely kapcsolatodban, most itt az alkalom, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort keríts rájuk.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ez nem feltétlenül balesetre hajlamosító tranzit, de nem árt az óvatosság. A probléma abban áll, hogy ilyenkor annyira energikusnak és erőteljesnek érzed magad, hogy túl sokat vállalsz fel, vagy értelmetlen kockázatokba bonyolódsz. Energiád és erőd határtalannak tűnik, különösen a fizikai tevékenységek terén. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágd a fejszédet, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Néha azért ne felejts el pihenni sem!

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Nehezen kezelhetőnek tűnnek majd a kapcsolataid, és legszívesebben félrevonulnál az emberektől, különösen a hölgyek társaságától. Ez most az elmélyült befelé fordulás időszaka, de nem a kapcsolataidat érintő fontos döntéseké. Várd meg, amíg elmúlik ez a periódus és személeted, látóhatárod kitisztul. Most épp túl szigorú vagy önmagaddal szemben. Legyen ez az önvizsgálat és belső kétségek időszaka.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Váratlannak tetsző problémák merülhetnek fel hitveseddel, kedveseddel, szüleiddel vagy más közelállókkal kapcsolatban. Valójában az évek óta elfojtott feszültségek döntenek úgy, hogy most felszínre kerülnek. Ha a feszültség nagyon súlyos volt, az egyik fél egyszer csak veheti a kalapját és elmehet, vagy valami más formában állhat elő szakadás. Bármely kapcsolat, még a jó is, némi változtatásra szorul ilyenkor.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Lelkileg jobban rá leszel hangolódva intuitív természetedre és így a szokásosnál kreatívabbá válhatsz ebben az időszakban. Jó időszak a meditációhoz és az élet értelmének kutatásához. Érdeklődésed a metafizika és a szellemi tudományok iránt megnő. Pszichikus jelenségek, vagy meglátások részese lehetsz. Különösen érzékennyé és önzetlenné válsz mindenkivel szemben. Kezded megbecsülni az emberi kapcsolatok igazi értelmét és fontosságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top