Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 20. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvező időszak mindenféle utazásra, kiváltképp az üzleti célú utakra. Magas szellemi és fizikai energiaszinted miatt aligha tudnál egy helyben ücsörögni és pihenéssel tölteni szabadságodat, hacsak össze nem kötöd azt valamilyen aktív, szórakoztató sport tevékenységgel, mint pl. úszás, tenisz, golf, stb. Kiváló alkalom a kommunikációra, üzleti tárgyalásokra. Magabiztosan fejtsd ki nézeteidet, és figyelmesen hallgasd meg partnereidet anélkül, hogy védekezésre kellene szorulnod.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nemcsak családi problémák, de munkahelyi gondok is bőven akadnak. Ne becsüld túl saját képességeidet, de azért legyen elég önbizalmad. Hiszen te nem változtál, csak a körülmények. Semmi sem lehet tökéletes, mert akkor csak visszafejlődne, a szerencsés napok között bizony előfordul néhány, amikor keserű csalódást kell az ember gyermekének átélnie. Még mindig nagyon türelmetlen és nyugtalan vagy de most már sok örömet is fognak okozni a változások.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ne várd meg, amíg gyakorlatban kell tapasztalnod, hogy bizony ilyen is van. A hónap vége felé könnyen lehet, hogy szembe kerülsz a fél világgal, sőt önmagaddal is. Most már azonban tudod, hogy mi a teendőd, hogyan kell viselkedned ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen és te se járj rosszul. Még mindig nem leszel a magad ura, de ezt a szerepet önként vállalod, vagy kénytelen leszel másokhoz alkalmazkodni. A türelem és az okos taktikázás meghozza a gyümölcsét.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Időd nagy részét a családi ügyekkel, vagy a lakásban kell eltöltened. Felkészülhetsz a látogatókra, sűrű vendégjárásra is. Az ilyen programok hiányoznak egyelőre a legkevésbé. Sokkal több fáradtságot okoznak, mint amennyi örömet szereznek. Anyagi tartalékaid is fogyatkozóban vannak, ami természetes, hiszen nem olcsó mulatság ma a vendégvárás. Ha nem mások kedvéért, a saját örömödre is sokat költesz arra, hogy otthonod szebb, lakályosabb legyen.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mindenki maga teremti meg a maga valóságát. Saját választásaid vagy elképzeléseid lehetnek a valódi korlátaid. Gondold át helyzetedet. Vajon tényleg helyesek-e a feltételezéseid? Újra és újra ellenőrizd a velük szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet, legyen türelmes, fokozd önfegyelmedet, és az út nemsokára megnyílik előtted. Elszigeteltnek érezheted magad, elvágva a külvilágtól, mint aki képtelen vagy nem hajlandó erőfeszítéseket tenni, a kapcsolatfelvétel érdekében.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ne engedd, hogy fontos részletek maradjanak észrevétlenül, és ne feledd: te sem vagy tévedhetetlen. Kiváló alkalom ez egy kis önvizsgálatra. Jobban megérted önmagadat és tudod, hogy mit akarsz. Felismerheted, hogy akkor viheted a legtöbbre, ha másokkal együttműködsz, közvetkezésképpen üzleti ügyei és tárgyalásaid ma bizonyára kedvezően alakulnak. Törekedj olyan ismeretek megszerzésére, amelyek az univerzum és a benne elfoglalt helyednek jobb megértését szolgálják, mint pl. vallás, filozófia, idegen kultúrák.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Vidám és barátkozó kedvedben vagy. Élvezd hát! Mondd el másoknak, hogy szereted őket és figyeld meg, ahogy felderül az arcuk. Csodás nap arra, hogy élvezetes kirándulást tegyél barátaidhoz és gyönyörködj a szép környezetben. Mindenféle üzleti ügynek kedvez ez a nap. Arra is jó, hogy csoportokkal foglalkozz, vagy kedvező benyomást tegyen valakire. Ez egy kitűnő tranzit mindenféle pénzügyi tranzakcióhoz, mind kereskedelmi, mind magánvonalon.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez nem túl jó időszak tárgyalások lebonyolítására, vagy bonyolult, vitás ügyek rendezésére. Elméd ugyanis pillanatnyilag nélkülözi a kellő fegyelmezettséget. Tegyél inkább mindent félre, vagy másnap vizsgáld meg, hogy nem hibáztál-e valahol. Kapcsolataid bizonyára barátiak és örömteliek lesznek. Minden esetre halaszd későbbre esetleges problémáidnak rendezését. Érezd jól magad barátaid körében, és ha lehet, hagyd a komoly munkát vagy filozofálgatást későbbre.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha szükséged van mások segítségére, együttműködésére, akkor most szólj nekik, ez a tranzit támogat téged. Mindenkire kedvező benyomást fogsz tenni. Ma legyél te a kezdeményező bármely kapcsolatodban, meglehet, hogy kellemes meglepetésben lesz részed az eredmény láttán. Ne titkold el érzelmeidet mások előtt, oszd meg velük. Lehetséges az is, hogy ma egy új kapcsolat veheti kezdetét. Ez egy jó nap arra, hogy kimozdulj és találkozz régi – vagy új barátaiddal, hogy élvezzétek egymás társaságát, vagy csak úgy általában társasági életet élj.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma valószínűleg inkább játékkal, mintsem munkával töltenéd az időt, de ha mégis dolgoznod kell, akkor azt jól és jókedvűen teszed. Tárgyalásaid kedvezően alakulnak és új kapcsolatokra is szert tehetsz, amelyek később segítségedre lesznek. Mai vásárlásaiddal jól fogsz járni. Ma minden simán megy és ez a tranzit egy új románc vagy egy új üzleti, illetve személyes kapcsolat számára is csak jókat ígér. Jó hangulatban vagy, és az események is valószínűleg igazolni fogják azt az érzésedet, hogy ma minden rendben van a magad kis világában.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez egy csodálatos alkalom, hogy rövid kiruccanást tegyen csak úgy a szórakozás és pihenés kedvéért. Talán egy piknik valahol vidéken? Energiád kevés. Valójában jobb lenne, ha nem foglalkoznál semmivel, úgyis csak felszínes eredményekre jutna. Ha azonban erőfeszítéseket tennél a remélt hozam érdekében, talán megérné a fáradságot. Ne menj vásárolni, ha spórolnod kell. Hajlamos lennél ugyanis kidobni a pénzt mindenféle csecsebecsére, mindenre, ami csak megragadja fantáziádat.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ne számíts arra, hogy ma sok mindent el tudsz intézni, nincs igazán kedved dolgozni és nem is nagyon fogsz. Várd ki e tranzit végét a fontosabb tárgyalásokkal, különben elkótyavetyélheted készleteidet. Szertelen vagy és nagyon elnéző önmagaddal szemben. Fogd vissza késztetésedet, hogy drága holmikat vásárolj össze, mert később megbánhatod. Kellemes békés időszak köszönt rád. Szívesen lustálkodsz, kényezteted magadat. Ma minden simán fog menni. Ha netán problémák merülnének fel egy kapcsolatodban, ne most akard megoldani őket, hajlamos vagy ugyanis a kelleténél több engedményt tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top