nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 23. Vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 23. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Most dől el a következő két év tevékenységének irányvonala, az elhatározás, az indítás, amit itt kezdesz el, két éves időszakra szól. Keress új kapcsolatokat, az önkifejezésnek új örvényét és új csatornákat a tehetségek és képességek kiélésére. Kevésbé óvakodj a haragtól és a saját alkati adottságaidtól, mert ilyenkor tudatában vagy saját hatalmadnak és fontosságodnak, és legjobb fejlődésedet és előmeneteledet szolgálja. Ez a kétévenként visszatérő hatás mindig fontos változások, elhatározások, és cselekvések időszaka.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A szerelemben napról napra fokozódik az aktivitásod. Novemberben már úgy fogsz viselkedni, mintha éveket fiatalodtál volna. Szinte telhetetlenül habzsolod az élet örömeit. Természetesen nem feledkezel meg a kötelezettségeidről sem. A munkában könnyen és jól haladsz, így nem marad el az elismerés. Teljesítményeddel és személyes varázsoddal felhívod magadra a figyelmet.




Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az év második fele már nem lesz sétagalopp, de ha jól szervezed az életedet, még mindig inkább dicsekvésre, mint panaszra lesz okod. Olyan jól kezdődik majd a következő hét, hogy jobbat kívánni sem lehetne. Kitűnő kondícióban vagy, kedélyed is irigylésre méltó. Minden okod meg van arra, hogy rózsaszínbe lásd a világot. Hivatásodban nemcsak saját tehetségednek, hanem mások támogatásának köszönhetően is magasabb pozíció vár.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hosszú évekre megváltozhat viselkedésmódod és világlátásod. Bármit kívánsz, vagy akarsz, elérhetővé válik. Az is igaz, hogy csak akkor, ha erős akarattal és kitartással törsz a céljaid felé. Akaraterőben sohasem szenvedtél hiányt, most is képessé válsz bármire. A legfontosabb célod az emberi kapcsolatok rendezése. Általánosan és közvetlen környezetedben is sok mindent megváltoztatsz. A gondoktól mindig megszabadít a jó szerencse.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tanuld meg pozitívan kifejezni a mai nap erőit, legyél laza, és rugalmas. Ma lázongó hangulatba kerülhetsz, ami értelemszerűen problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel. Meg kell találnod a válaszvonalat, az elszánt ellenállás és egy valóban felszabadító erejű álláspont képviselete között. Állítsd át a váltókat! Csinálj valami mást és izgalmasat, különben a bolygóállások teszik ezt veled, de az már nem biztos, hogy maradéktalanul tetszésedre szolgál majd.




Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Pozitív hozzáállás, optimizmus, messzire tekintő szemlélet – mindez nagy tervek készítésére jogosít, egy valamit kivéve: hajlamos leszel ma átsiklani a részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnod és maradj alkalmazkodó, fékezd önelégültség érzésedet másokkal szemben. Ha elég időt hagysz, hogy a finom részletekre is kitérj, akkor minden üzleti lépésed jól fog alakulni. Csak ne feledkezz meg a kész lenyomatról és – ha szükséges – önként változtass rajta.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Két fontos bolygó szembenállása akadályokat, gondokat és kellemetlenségeket hozhat minden vonatkozásban, hiányzik a megértés és a szociális megértés az életedben. Előfordulhat túlzott lelkesedés, nyakas dogmatizmus, kellemetlen kapcsolatok a hatóságokkal és a törvénnyel, és gyakran egészen idegen szerű, furcsa érzelmi állapotokat okoz ez a tranzit. Néha előfordul, hogy az emberek ilyenkor embergyűlölővé válnak, vagy túlzott magányosság érzés lesz úrrá rajtuk.




Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A szabadságszerető, gyakran felforgató Uránusz egyik pillanatról a másikra lerombolhatja a látszólag bebetonozott struktúrákat, amelyekre a Szaturnusz segítségével alapoztad életedet. Életednek bármely területe, amely az utóbbi időben korlátozta fejlődésedet – akár tudatában vagy ennek, akár nem, most váratlan és talán robbanásszerű változásokon fog keresztül menni. Ez vonatkozik munkádra, hivatásodra, szerelmi és egyéb emberi kapcsolataidra is.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hatékonyan hajthatsz végre kreatív változtatásokat az adott rendszeren belül. Munkád amilyen állhatatos, olyan alkotó is, ami jó híredet keltheti vagy más módon jutalmazza erőfeszítéseidet. Látni fogod, hogy létezik szabadság és teljesítmény még a szervezett rendszeren vagy előírt kereteken belül is. A szonett nem csak egy másik szép vers. Nagyon világos és jól megérdemelt elismerésben részesülhetsz. Az eredeti ötletek, gyors elhatározások megfontolt kivitelezése váratlan sikereket hozhat, melynek eredményei az élet későbbi szakaszában is gyümölcsözőek lesznek.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Váratlan és esetleg kiborító események is történhetnek veled. Az uralkodó bolygód adja fel a labdát, hogy megmutassa: még egyáltalán nem jártál mindennek a végére, és még mindig van mit fejlődnöd. A hosszú ideje rejtett feszültségek most felszínre törhetnek. Ne fojtsd el ezeket a feszültségeket, kezeld őket pozitívan, amennyire csak tudod, különben ártana egészségednek. Vagy váratlan, felforgató események, vagy a körülmények kényszeríthetnek gondolkodásodnak felülvizsgálatára, pl. egy kapcsolat esetleges felrúgását illetően.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kapcsolatai régóta rejtett feszültségeid felszínre törhetnek. Ezeket kezeld pozitívan, amennyire csak tudod, hogy elkerüld a komoly egészségkárosodást, nézz szembe a problémákkal, legyél rugalmas és engedd magad fejlődni. Váratlan események gondolkodásod átértékelésére kényszeríthetnek életed szinte minden vonatkozásában. Az Uránusz senkit sem enged önelégültté válni, arra emlékeztet, hogy mindig helye van a változásnak, és fejlődésnek. Fogadd el a történéseket és próbáljon meg tanulni belőlük.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Próbáld olyan egyenletessé tenni ezt az időszakot, amennyire csak képes vagy, tartsd távol magadat a temperamentumból eredő kitörésektől és változtatásoktól. Számolj pontosan, és figyelj gondosan a periódus fejleményeire. Ezek határozzák meg hosszú időre majd a gondolkodásmódodat és az egyéni fejlődésed kulcsát a kezedbe adják. Óvd egészségedet a felesleges idegességtől. Ilyenkor gyakran elkerülhetetlen a lázadás, hogy igazolást nyerj a nagy jelentőségű lépés a családi fészek biztonságának elhagyására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top