nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 24. Hétfõ)

Napi horoszkóp (10. 24. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Egyenes, határozott jellemű ember vagy, aki kíméletlenül tör a célja felé. Az ellenállás agresszívvá tesz. Harcias vagy, könnyen izguló, a függetlenség feltétlen életszükségleted. Akaratod erős, és határozott, de kissé naiv vagy. Aki ügyesen tud hozzád alkalmazkodni, könnyen vezethet, anélkül, hogy észrevennéd. Gyorsan döntesz, határozol. Ha a horoszkópodban a fényszögek inkább harmonikusak: akkor, komoly, határozott vagy, van önbizalmad, szeretsz dolgozni, kötelességtudó, ellenálló, vállalkozó szellemű, becsvágyó, viszont indulatos és szenvedélyes természettel áldott meg az élet.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ez az időszak ösztönzőleg hat művészi alkotóképességedre, bármihez is érzel tehetséget. Felébredhet benned a fizikai vágy és szenvedély, és ez a szerelem kölcsönösen kielégítő lesz. Lehet, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz, és ez most be is jön, de nem biztos, hogy tartós is marad. Viszont ameddig tart, addig jó lesz. Szerelmi partner híján is élvezni fogod az emberek társaságát.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mosolyognak a bolygók rád, így jó kedvedben mindent el tudsz intézni, ami szervezést, kommunikációt igényel, kellemes hangoddal, megnyerő modoroddal hihetetlenül sikeres leszel. Kettővel több tárgyalást tudsz ma lebonyolítani, ha akarsz, akkor új dolgokat kezdhetsz tanulni, vagy a mai vizsgáid a vártnál sokkal jobban sikerülnek. Kiváló alkalmak nyílnak megbeszélések folytatására, a felgyülemlett papírmunkák feldolgozására vagy telefonhívások lebonyolítására, csoportos szintű eszmecserékre vagy tárgyalásokra nézve úgyszintén.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A maihoz hasonló bolygóállások néha hajszálpontosan kijelölik egy új kapcsolat kezdetét, ha esetleg egyedül lennél, ha már párkapcsolatban élsz, akkor jelezhetik egy új jövevény érkezését. Derűs kedvedben vagy és emberek közé vágysz. Indulj hát, ez a tranzit támogat minden társasági érintkezési formát. A szerelmi kapcsolatok általában simán alakulnak ilyenkor. Ha voltak bizonyos társkapcsolati problémáid, e tranzit a szünetet jelzi, hogy időt hagyjon a szépségtapaszok elhelyezésére.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Inkább nézz szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletedtől függően úgy érezheted, hogy mások kiszemeltek maguknak és le akarnak rohanni, vagy éppen te vagy az, aki rájuk támad. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnod ellenséges érzelmeidet ésszerűen és helyénvalóan kifejezni. Ne hívd ki magad ellen senkit. Legyél tudatában minden tettednek, mozdulatodnak. A heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kommunikációs zavarok támadhatnak a mai nap folyamán késedelmek, félreértések miatt. Nem a legalkalmasabb pillanat a tárgyalásokra és személyes találkozókra, de az sem jó, ha teljesen bezárkózol a saját szentélyedbe. A megbeszéléseket és nagy tervek készítését tedd át máskorra, foglalkozz inkább komoly odafigyelést igénylő aprólékos szellemi munkákkal.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Alapvetően ez egy kellemes napnak ígérkezik, ha kellő önmérsékletet tanúsítva semmit sem viszel annyira túlzásba, hogy azt rögtön meg is bánd. Problémáid támadhatnak ilyenkor, mert nehezen fejezed ki érzelmeit. Néha ez a tranzit ideiglenes vagy végleges szakítást jelez, feltehetően más irányú kötelezettségeid miatt. Jó időszak arra, hogy üzleti ügyeiddel foglalkozz vagy beszerzéseidet intézd, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességesen jársz el. Nem szabad engedni, hogy az érzelmeid irányítsanak.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon vigyázz most magadra. Meg kellene tanulnod, hogyan kezeld ezt a stresszes állapotot. Ambícióid magas fordulatra kapcsolnak, és ha nem vigyázol igen erőteljes ellenállást válthatsz ki környezetedből. Hatalmi harcokba keveredhetsz. Bármit is teszel, biztosítsd, hogy belső indítékaid csak a legjobbak legyenek, ne legyél önző vagy öntelt. Ez egy eléggé göröngyös időszaknak tűnik mindenféle kapcsolatodban, mert gyakran hatalmi harcokat jelez.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Türelmetlenné válhatsz a kötöttségekkel szemben, és ha egy mód van rá meg akarsz szabadulni tőlük. Ez jelenthet munkahelyváltozást vagy üzleti terjeszkedést, vagy a meglévő keretek között igyekszel szabad kezet kapni. Így vagy úgy, a változás hosszú távon előnyödre szolgál. Gyakran egy lakóhelyváltás, költözés van készülőben, amint e tranzit elhalad. Vagy megtalálod mozgásteredet a meglévő kötöttségeken belül, vagy teljesen kiszabadulsz belőlük. Ez vonatkozhat belső énedre, éppúgy, mint a külvilágra, minden esetre, semmi sem maradhat a régiben e tranzit után.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A lelki nyugalom, és megelégedettség érzése tölt el. Hihetetlen önfegyelemmel rendelkezel ebben az időszakban. Az utazás és helyváltozás jó aspektus alatt áll, számíthatsz hivatásbeli sikerre is. A kapcsolatok tartósak, idősebb emberek szimpátiáját nyered el, kellemes kapcsolatokat alakíthatsz ki elsősorban nőkkel. Ez az időszak, amikor magánéleted és szakmai szereplésed harmonikusan kiegészítik egymást.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hasznos következménye ennek a periódusnak az elkülönülés, függetlenség és tárgyilagosság által elért önuralom. Szerelem tekintetében nehéz időszak következik. Anyagi ügyekben valószínűleg mélypont várható. Az egod túlságosan le van foglalva azzal, hogy hatásossá tegye, érvényesítse önmagát a világban és épp ennek a tapasztalatnak eredményeként tanulod meg, hogy hogyan kell érvényesülni.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Fejezd ki nagyon precízen magadat és győződj meg arról, hogy mindenki más is ezt teszi. Könnyen előfordulhatnak megtévesztések, és félreértések, amelyekből később problémák származhatnak. Kritikus szemmel vizsgálj meg mindent és mindenkit, ami, vagy aki utadba kerül. Kreativitásod fokozódhat, de jobb, ha inkább kétszer is ellenőrzöd, bármit teszel, miután e tranzit tovább állt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top