nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 25. Kedd)

Napi horoszkóp (10. 25. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Erős alkatú vagy, hatalmas mozgási energia lakozik benned. Vezetni akarsz, vezető, újító ember vagy. Képes vagy megszerzett tárgyaidat, javaidat megőrizni. Nem lehet egyszerűen kidobni téged sehonnan, még az állásodból sem. Szereted a harcot, bátor vagy. Ha nincs rá okod, akkor keresel rá. Nem félsz a kockázattól. Tetszik neked a vállalkozás minden fajtája, merész vagy. Minél veszedelmesebb valami, annál jobban érdekel. Miután a vezető típushoz tartozol, ha kis állásban vagy, az nem elégít ki, nem szeretsz szolgálni.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Hajlamosabb leszel lustálkodni, és beérni azzal, ahogy a dolgok alakulnak. Ne is nagyon fogj bele jelentősebb feladatokba, hiszen ez az időszak anyagi szempontból nagyon jónak ígérkezik. Befektetésekhez is kedvező. Összehozhat a sors valakivel, aki a jövőben nagy segítségedre lesz. Alkalmas időszak arra is, hogy megkezdjed vakációdat vagy kirándulni menj, pusztán a szórakozás vagy pihenés kedvéért.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
El kell ismerned, már a tegnapi reggel is sokkal jobb volt, mint a mai. Minden bizonnyal rengeteg papírmunka, értekezletek és megbeszélések sora vár a mai nap folyamán. A szokásosnál többet fogsz kommunikálni. De ne akard egoista alapon megközelíteni a dolgokat. Próbáld visszafogni magadat, hogy ne kelts heves ellenállást. Ha viszont mások lépnek fel veled szemben így, vagy mégis problémák merülnének fel, inkább várj ki egy jobb napot, álláspontodnak elfogadtatásával.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Jól és kellemesen érzed magadat, vidám, derűs vagy, és harmonikusan éled meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezd a társaságot és az otthoni környezetet. De elmehetsz szórakozni máshová is. Rendezd le most az esetleges problémákat közeli ismerőseiddel. Ne engedj a passzivitásra és önkényeztetésre hajlamosító tendenciáknak. Jobban tennéd, ha ma inkább nem dolgoznál, hacsak nem környezetednek csinosítása a feladatod éppen.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ingerlékeny hangulatban vagy és problémáid adódhatnak otthon, főleg a nőkkel. Várd ki a tranzit végét, a problémák rendezésével, de azután rögtön intézkedj. Próbáld megőrizni nyugalmadat, és fogd vissza magadat, elég hamar el fog múlni a vihar. Kiváló alkalom arra, hogy bemutatókra, vagy találkozókra menj, vagy akármilyen csoportos összejövetelre. A lakóhelyváltozás jó lépésnek bizonyulhat, minden valószínűséggel örömödre fog szolgálni és még hasznod is származhat belőle.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Próbálj felülkerekedni negatív gondolkodásodon. Ebben segít, ha tudatosítod, hogy most csak egy részét látod az összképnek: a negatívumokat. Intenzív szellemi tevékenység, fegyelmezett odafigyelés a részletekre és napi feladataidnak gyakorlati vonatkozásaival való foglalkozás: erre jó ez a nap. Nagy ívű, átfogó tervek készítésére nem. Arra sem igazán, hogy jó benyomást tegyél másokra, tehát ha lehet, inkább ne ma találkozz számodra fontos emberekkel.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mind régebbi, mint újabb kapcsolatai stabilak és nyugodtak lesznek most. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul megoldani lehetőségeidet, így – szükség esetén – jó, ha most foglalkozol velük. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatokban valamilyen téren lényeges különbség mutatkozhat közted és a partnered között, de ez egyáltalán nem akadálya a szövetség létrejöttének, amely feltehetően gyakorlatias, józan és szilár alapokon áll majd.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyáltalán ne próbálj senki felett uralkodni, semmilyen megfontolásból. Ha viszont mások próbálják életedet irányítani, vagy keresztülgázolni rajtad, tanúsíts ellenállást. Ez a tranzit önmagad és az erők helyes kezelésére próbál szorítani téged. Ha visszaélsz az erőkkel, előfordulhatnak balesetek, sérülések, sőt erőszakos cselekményeknek is ki lehetsz téve. A biztonság kedvéért kerüld el a veszélyes környékeket vagy alakokat.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Terjeszkedési vágyad kellő óvatossággal párosul, üzleti törekvéseid vagy vállalkozásaid sikerrel kecsegtetnek. Képes leszel céljaid elérésének érdekében türelmesen kitartani. Befektetéseid is sikerrel kecsegtetnek. Ez kedvező időszak üzleti terjeszkedésre, új vállalkozásra vagy egy fiókvállalat megnyitására, mivel módszeresen, megfontoltan tudsz dolgozni, pontos és gyakorlatias előrelátással. A felmerülő problémákkal könnyedén megbirkózhatsz, vagy újra nekivágsz elölről. Magadtól is meg tudsz oldani dolgokat.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Jó alkalmak nyílnak jövőbe mutató tervek készítésére, vagy az üzleti világ és a magánélet valamilyen összekapcsolására. Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, összeszedett és józanul gondolkodsz. Az üzleti és magánügyek most könnyen összhangba hozhatók, kiváló alkalom ez – főleg a saját – ingatlannal kapcsolatos ügyletek megkötésére, beleértve az adásvételt, építkezést, vagy épület illetve lakásfelújítást is.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jobbik esetben egyszerűen csak felmentést kapsz néhány korábbi korlátozás alól, kisebb-nagyobb zavarok árán. Lakóhelyváltásra kerülhet sor, rajtad kívül álló okok miatt, legalábbis így fogod gondolni. A kényszerű költözés összefügghet pl. munkahelyi változásokkal, természeti csapásokkal, vagy a bérleti jog problémájával. Előfordulhatnak váratlan, nyugtalanító változások szüleiddel kapcsolatban. De problémák adódhatnak barátokkal, rokonokkal is, valószínűleg azért, mert szabadulni próbálsz minden korlátozás alól.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Életerőd most a mélypontra kerülhet, betegségekkel szembeni állóképességed úgyszintén. Jól vigyázz magadra és ne menj bele holmi őrült diétákba akármilyen indokkal és drogokat se szedj. Fennáll az önámítás és hitegetés veszélye. Félreértések és megtévesztések fordulhatnak elő. Senkit és semmit ne fogadj el kritikátlanul. Hajlamosabb lesz tévhitben ringatni magadat, mind önmagaddal, mind másokkal kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top