Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 27. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A Kos állatövi jegyet a Tűz elemhez soroljuk: Impulzív vagy, szeretsz reprezentálni, nagyon aktívan ténykedsz, inkább vezető szerepben, mint alárendeltben. Igen céltudatos vagy. Nem szereti a teóriákat, csak a gyakorlatot. Cselekedni akarsz. Ha a személyes horoszkópodban a Marsnak jó fényszögei vannak, produktív vagy, van benned bizonyos nagyvonalúság. Ha kellemetlenek az aspektusok, le kell küzdened a fanatizmusodat. A Kos jegye a Kardinális minőséghez tartozik: a tett embere vagy. Harmonikus sugárzásoknál becsvágyó, temperamentumos, hirtelen haragú vag, de ez nem tart nálad sokáig.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Ne hagyd magad túl mélyre merülni és egyetlen lépést se tegyél a változtatás érdekében, amíg el nem múlik ez a tranzit, ilyenkor ugyanis sokkal sötétebb színben látjuk a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Képes leszel bármely párkapcsolati problémádat nyíltan, érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, most megkísérelheted a nehézségek tárgyilagos, józan rendezését. Tartsd azonban szem előtt, hogy minden fricskádat és elejtett megjegyzésedet valaki esetleg komolyan veszi – nem tudhatja, hogy te csak viccelsz.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Képes leszel az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz majd tervezni. Mások nézeteivel szemben nagyobb türelmet tanúsíthatnál, és szervezőkészségedet is hatékonyabbá kellene tenni. Ne engedd azonban, hogy e ragyogó áttekintés mellett fontos részletek maradjanak észrevétlenül, és ne feledd: te is szoktál tévedni. Kiváló alkalom egy kis önvizsgálatra is. Jobban megérted önmagadat és tudni fogod, hogy mit akarsz.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Csak akkor érzed te is hogy szeretnek, ha barátságos leszel, és mindaddig mennek jól a dolgaid, amíg nem válsz túl birtoklóvá. Érzelmi kapcsolatokra törekszel a többiekkel, mindegy, hogy jó vagy rossz-e ez a kapcsolat. Inkább a jóra számíthatsz, de mindenképpen alkalmad lesz önismeretedet fejleszteni. Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál, és túlköltekezd magad, nagyon kellemes időszak vár rád.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Legjobb, ha minden téren tartózkodsz a túlzásoktól. Ma fegyelmezetten, szervezett módon tudod végezni munkádat, a részletekre koncentrálva. Ezzel magadra vonhatod fontos személyiségek figyelmét. Jó alkalom arra, hogy gyakorlati tanácsokat kérj az idősebb, tapasztaltabb emberektől. Elméd rendezetten működik, jól tudod összpontosítani figyelmedet. Összefogott, óvatos vagy és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Most a konkrétumok érdekelnek, nem a filozofálgatás.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Gondolkodásod komoly, alkalmas vagy a fegyelmezett szellemi munkára. De ne hajtsd túl magadat! Az árral szemben nem érdemes túlzásba vinni a küzdelmet. Pihenjen is néha. Lehet, hogy fontolóra kell venned egy kapcsolatodnak a megszakítását, de ne most tegyél ez irányú lépéseket. Pillanatnyilag túl sötéten látod a dolgokat. Ha meg kell beszélned valamit, fordulj egy általad elismert szaktekintélyhez.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal hozhat össze, vagy rátalálhatsz új szerelmedre. Sajnos az ilyen kapcsolat – jóllehet ösztönzőleg hat – nem szokott túl sokáig tartani. Ha viszont mégis tartósnak bizonyul, akkor az tényleg gyökeresen meg fogja változtatni az életedet. Nagyfokú szabadságot kell majd adnotok egymásnak, és ez már önmagában is egy új élmény lehet a számodra.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lakóhelyeden változások várhatók, költözködés, vagy felújítási munkálatok formájában, könnyen lehet, hogy az utcát javítják előttetek. Viharos érzelmi összecsapásokra kerülhet sor barátai vagy családi körben, különösen a nőkkel, esetleg az édesanyáddal. Ez válást, szakítást is jelezhet. Egy új életciklus kezdetén állsz, és ahogy a Plútó esetében mindig, előbb a réginek le kell omlania, hogy helyet adjon az uj felépülésének.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez az időszak elmélyült értelmet, jó koncentráló erőt ad mélyreható gondolatokhoz, vagy tanulmányokhoz. Rendszerint együtt jár vele egy akut melankólia és depresszió, melyet azonban a munka és önfegyelem minimálisra szoríthat. Esetleg az önbecsülés elvesztése következhet be, heves belső kitörés, hogy nem érzed magad jónak. Ne foglalkozz önmagaddal – az segít. Inkább a külső dolgokra figyelj.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Az önvizsgálat és a belső kétségek időszaka ez. Jusson eszedbe, hogy te is egy ember vagy, és ez így van rendjén. Ne legyél túl szigorú önmagadhoz. Kedvtelennek és lehangoltnak érezheted magadat, legszívesebben félrevonulnál a világtól, és hajlamos lehetsz a bolhából is elefántot csinálni. Ez nem alkalmas időszak a létfontosságú döntések meghozatalára. A dolgok most sötétebbnek látszanak, mint amilyenek valójában.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Zavarok támadhatnak üzleti kapcsolataidban. Mások talán veszélyeztetve érzik magukat, vagy valamilyen okból szembehelyezkednek veled. Belső változásokon mehetsz keresztül. Próbáld ezt a folyamatot tudatosan, nyitottan kezelni és legyél tekintettel másokra is, így a fennakadások talán elkerülhetők vagy minimálisra szoríthatók. Váratlan változások állhatnak be otthonodba vagy környékén, pl. természeti csapások, javítási munkálatok, vagy felújítás. Különösen az elektromos rendszereket ellenőrizd és győződj meg arról, hogy minden kockázati tényező otthonodon kívül van zárva.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ahhoz, hogy ezt a tranzitot kihasználd a belső lelki dolgokat inkább többre értékeld mint kevesebbre, gondolkodásodban legyél megértőbb, vallásosabb, idealistább, alkotóbb és eredetibb. De ne beszélj erről, tartsd magadban, csak cselekedj úgy, hogy mások a viselkedésedből érezzék meg ezeket a dolgokat. Vess el minden önbizalmat romboló gondolatot, és élj úgy, hogy igazolva legyen az a magas szintű álom, amit kivált ez a bolygóállás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top