nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 30. Vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 30. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Lobbanékony, meggondolatlan leszel ma, telve csupa, látszólag ellenőrizetlenül feltörő energiával. Nem fogod tűrni szabadságodnak semmiféle korlátozását. Konfliktusaid támadhatnak. Meglepő események történhetnek veled. Az önérvényesítés megfelelő formái segítenek megbirkózni ezzel a tranzittal. Ma kitörhetsz végre a megszokott kerékvágásból. Nyitottá válsz az új gondolatok és meglátások előtt és neked is eredeti gondolataid támadnak. Vágj bele valami egészen új, és másfajta dologba. Nyugtalan leszel és újdonságra, izgalmakra vágysz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez egy jó időszak a társasági életre vagy kedvedre való elfoglaltságokra. Jól érzed magadat, barátságos vagy, szívesen mégy emberek közé. Mások is élvezni fogják társaságodat, feltéve, ha nem kezded hibátlannak beállítani magadat. Akaraterőd gyenge, ezért vigyázz, mit engedsz meg magadnak, ha társaságban vagy. Ma ne indulj el vásárolni, ha tartanod kell magadat a költségvetéshez. Erős önkontroll híján nagyon is hajlani fogsz önmagad elkényeztetésére és a túlköltekezésre.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Konzervatív és óvatos hozzáállásod jó szolgálatot tehet aprólékos munkálatoknál, de hiányozhat belőlük a kellő áttekintés, ami pedig hosszú távú tervek készítéséhez nélkülözhetetlen. Kevésbé kívánsz emberek közé menni, főleg azért, mert nincs sok türelmed az értelmetlen locsi-fecsizéshez. Gondolkodásod megfontolt és gyakorlatias. Komoly hangulatban vagy és csak komoly beszélgetések kerülhetnek ma napirendre. Jó alkalom, hogy tanácsot kérj a nálad idősebb vagy tapasztaltabb személyektől.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha kell, meg tudja védeni álláspontját és bátran, erélyesen magához tudja ragadni a kezdeményezést. Magához vonzza az erős, bátor embereket, Ön is vonzódik hozzájuk. Minden kapcsolatában könnyen ki tudja fejezni érzéseit. Lobbanékony és ingerlékeny ezért hajalmosabb a eves mozdulatokra – ami balesethez is vezethetne. Az éles fém szerszámokkal legyen különösen óvatos. Civakodó kedvétől összezördülések keletkezhetnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mindenki maga teremti meg a maga valóságát. Saját választásaid vagy elképzeléseid lehetnek a valódi korlátaid. Gondold át helyzetedet. Vajon tényleg helyesek-e a feltételezéseid? Újra és újra ellenőrizd a velük szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet, legyél türelmes, fokozd önfegyelmedet, és az út nemsokára megnyílik előtted. Elszigeteltnek érezheted magadat, elvágva a külvilágtól, mint aki képtelen vagy nem hajlandó erőfeszítéseket tenni, a kapcsolatfelvétel érdekében.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Felfokozott szellemi aktivitásod ideges tüntetek okozhat. Jelentkezésük esetén végezz minél többször tudatos lazító gyakorlatokat, és egyszerűen hagyd a maguk módján zajlani az eseményeket míg tart ez a tranzit, anélkül, hogy túlzottan izgatnád magadat miattuk. Jó alkalom arra, hogy eredeti módon közelíts régi keletű problémákhoz. Ez most a felfedezések és izgalmas kihívások pillanata. Izgalmas, új gondolatok jutnak eszedbe. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek meglepetések.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Előfordulhat, hogy magad elé képzelsz egy másik valóságot és azt művészi módon adod elő. Realitás érzéked ilyenkor meglehetősen hiányos. Fontos pénzügyi döntéseidet, jobb, ha későbbre halasztod. A mai bolygóállások a feltétlen szeretet diplomáját adják neked, így mindenedet odaadnád egy barátodnak vagy szerelmednek. Teljesen egynek tudod érezni magad azokkal, akiket szeretsz. Hajlamos vagy a túlidealizálásra hajlamos, így ez nem túl szerencsés időszak arra, hogy konkrét döntéseket hozz, vagy elkötelezd magad valaki oldalán.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érzelmileg jobban megértheted önmagadat és másokat. Mindez pozitívan visszatükröződik kapcsolataidban. Ha érzésed szerint valamilyen változtatásra vagy továbbfejlesztésre szorul egy kapcsolatod, most itt a kiváló alkalom, hogy tegyél róla. Egy új kapcsolat is elkezdődhet ilyenkor, mely mély hatást fog gyakorolni egész életedre. Kedvező időszak önmagad megértésnek elmélyítésére bármilyen módon és a szükségesnek ítélt változások véghezvitelére.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha általában szerencsés szoktál lenni a hazárdjátékokban, talán most is kivághatod a zsákot. Ezen időszak alatt gyorsabban megy a tanulás, mint általában. Elméd éber és fogékony, könnyen elsajátítod az új fogalmakat. Annyira türelmetlenné válsz mindenféle vélt, vagy valós kötöttségeiddel szemben, hogy emiatt felboríthatod egyes kapcsolataidat. Sürgető szabadságvágy lesz úrrá rajtad, -s így vagy úgy – élni is kívánsz a lehetőségekkel.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmi hangsúlyozottság esetleg fizikai, vagy anyagi visszaesés, nehézség várható. Úgy érzed, hogy valamit elveszítettél. Nem szabad elkeseredni, ez a legfőbb szabály ebben a periódusban. Amit elveszítettél, az csak szentimentalizmus saját magaddal szemben – jobb, ha elfelejted. Amit nyerhetsz: az a saját személyiségednek újra értékelése, szellemi és érzelmi energiádnak olyan irányítása, hogy uralni tudd őket a jövőben.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lakóhelyváltásra is sor kerülhet, Önön kívül álló okok miatt, legalább is így gondolja Ön. A kényszerű költözés összefüghetne pl. munkahelyváltozással, természeti csapással, vagy bérleti jog elvesztésével. Kapcsolatok:
Előfordulhatnak váratlan, nyugtalanító változások szüleivel, vagy társának szüleivel kapcsolatban. Problémák adódhatnak barátokkal, rokonokkal is, valószínűleg azért, mert szabadulni próbálsz minden korlátozás alól, hogy igazán önmagad lehess. E vágyadat úgy fejezheted ki, mint egy lázadást minden hatalommal, vagy hatalmi szóval szemben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A “szerelem vak” e kifejezés talán éppen erre az időszakra van kitalálva. Csak azt látod meg, amit meg akarsz látni. Legyél nagyon óvatos. Érzelmileg most ne kötelezd el magadat hosszú távra. Amit ilyenkor látsz vagy érzel az egyszerűen nem biztos, hogy úgy is van. Nem úgy fogod fel az eseményeket és az embereket, ahogyan azok a valóságnak megfelelnek. Minden problémát – családi életedben is – azonnal vegyél kezelésbe, mihelyt felmerülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top