Horoszkóp

44. heti horoszkóp

Erotikus lényük kerül a felszínre a Halak jegy szülötteinek a héten. A Bika pedig hiába tör a célja felé, nem sok gyakorlati eredményt lát viszont belõle. Neked mit tartogat a hét? Megtudhatod, ha elolvasod elõrejelzésünket.





KOS (Március 21 – Április 20.)

Kapcsolati rendszereidben kiemelkedik majd az a folyamat, amikor elgondolkodsz azon, hogy vajon hol van a te helyed baráti és szerelmi kapcsolataidban. Időszerűséget kapnak a tisztázó beszélgetések, s bizony lesz mit megvitatnod. Előfordulhat ugyanis, hogy félreértitek egymás azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeretsz, s talán ebben benne van a Te türelmetlenséged is. A legjobb az lenne, ha meghallgatnád a többieket, de a nélkül az igény nélkül, hogy befolyásolni szeretnéd őket.







BIKA (Április 21 – Május 20.)

Roppant lehengerlő módon törsz előre a céljaid felé, azonban az a legkedvesebb, hogy ezt talán mások észre sem veszik. Olyan, mintha alkalmazkodóan és simulékonyan viselkednél, s végül mégis neked lesz igazad, s a te véleményedet fogadják el. Végül is semmi más nem történik, mint, hogy érvényesül diplomatikus éned, s a környezetedben mindenki azt hiszi, hogy a saját célját szolgálja, holott éppen neked segít előre jutni. Lehet, hogy ez sokkal jobb megoldás, mint a nyílt konfliktus.







IKREK (Május 21 – Június 21.)

Mostanában mintha minden erőddel kerülnéd a konfliktusokat, vitás helyzeteket. Inkább „fű alatt” kimenekülsz az adott helyzetből, csak, hogy ne kelljen senkivel se vitatkoznod. Általánosságban is elmondható, hogy kissé terhedre vannak az emberek, s nem szívesen jársz most társaságba, ami máskor nem jellemző rád, hiszen lételemed az információ és a beszélgetés. Lehet, hogy éppen egy feldolgozási fázisban tartózkodsz, amikor is a téged ért benyomásokat emésztgeted.







RÁK (Június 22 – Július 22.)

Nagyon intenzíven dolgozik tudattalan világod, s elmondható, hogy most valóban teremtő erővel rendelkezel. Általában csak annyi történik, hogy megkívánsz valamit/valakit, s az adott vágy materializálódik, vagyis kézzelfogható módon jelenik meg az életedben. Persze semmi sem az, aminek látszik, tehát valóban igaz, hogy a beteljesült vágyak szinte mindig csalódást keltenek, hiszen nem pont olyannak képzelted az adott helyzetet. Éppen ezért lenne jó, ha tudatosan kezelnéd teremtő erődet.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

Mostanság úgy érezheted, hogy munkahelyeden, vagy akár az üzleti életben mindenki téged nézett ki arra a hálátlan szerepre, hogy „el vidd a balhét”. Vagyis általánosságban is igaz lehet, hogy kikiáltanak egyfajta bűnbaknak, s aztán rád hárítják a felelősséget minden rosszért, ami kibontakozóban van, vagy már bekövetkezett. Persze ezt Te nagyon nehezen tűröd, hiszen nem arról vagy híres, hogy önként sétálnál a kivégzőpadra. Bizony felveszed a kesztyűt, s nem hagyod magadat.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

Saját szexualitásod szinte biztosan terítékre kerül a következő napokban. Persze nem mással, mint önmagaddal van „egyeztetnivalód” ebben a kérdésben, s bizony nagyon mélyre juthatsz a kérdés boncolgatása közben. Ez azt is jelenti, hogy rájöhetsz arra, hogy mit is tanultál erről a témáról gyermekkorodban? Szigorúan, vagy éppen megengedően kezelték a Te szexualitásodat a szüleid? És mindez miként befolyásolja felnőtt életedben kialakított kapcsolataidat?







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)

Nagyon toleráns és kedves szeretnél lenni munkatársaiddal, kialakítva velük egy igazán jó munkakapcsolatot, amely talán már barátság is. Odafigyelsz rájuk, számon tartod minden apró kis problémájukat, s tiszta szívből próbálsz segíteni. Sajnos azt tapasztalod, hogy nem viszonozzák ezt az empatikus és követendő viselkedést. Megfogalmazódik benned a gondolat: érdemes volt törődnöm velük? A kérdés az, hogy mindennek ellenére meg tudod-e őrizni kedves és ártatlan énedet?







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)

A következő időszakban világnézeted és normáid területe kerül előtérbe, hiszen ez az a téma, amellyel a legjobban kell dolgoznod. Valahogy kialakult benned egy olyan kép az emberekről, hogy bizony színvonalon aluli a viselkedésük, s az a mód, ahogyan bánnak egymással. Lehet, hogy sok szempontból igazad van, de mégsem kezelheted az egész világot ellenségként, s a csalódottság álarca mögé sem bújhatsz el. Előbb, vagy utóbb, de csak ki kell menned a külvilágba.







NYILAS (November 22 – December 21.)

Általánosságban elmondható, hogy kellemesen érzed magad, s mások is azt a képet mutatják neked, amely neked is tetszetős. Túl sok gondod nincs a világgal, hiszen rád is kedvezően rezonálnak mások. Mindemellett – ha esedékes lenne, hogy üzleti tárgyalásokat folytass, vagy netán munkahelyet keresel – érdemes ezen a héten megtenned a kezdő lépéseket, s nagyon jó az alkalom arra is, hogy bemutatkozz, s megmutasd önmagad, mint leendő partnert, vagy munkaerőt.







BAK (December 22 – Január 20.)

Érzékenységed virágzik, s csak egy olyan partner kell a teljes önátadáshoz, akiben feltétel nélkül megbízol. Kevesen tudják, hogy szigorú és kemény Bak éned mélyén rengeteg érzékiség, érinthetőség is meghúzódik. Aki ezt észreveszi, az, valóban megtalálja azt a kincset, amely élete végéig beragyogja majd az életét. Most annak az örömnek van itt az ideje, amelyet párkapcsolatodban élhetsz meg, s ami egyfajta spirituális tanítás is: a maximális eggyé válás tanítása.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)

Rengeteg a munkád, s valójában te magad is sokallod már. Azt veszed észre, hogy egy-egy nap semmire sem elég, s még, ha negyvennyolc órából állna, az is édes kevés lenne. Rengeteg az elintéznivalód is, s az egész kezd elborítani, elönteni, s ki sem látsz belőle. Megélhetsz egyfajta pánikot is, s persze az agyad is védekezik a kialakult helyzet ellen: szelektálni kezd. Vagyis: elfelejtesz fontos dolgokat, egyszerűen kiesnek a találkozók, elintéznivalók.







HALAK (Február 20 – Március 20.)

Egészen erotikus és tüzes hangulatba kerülsz a héten. Valójában persze a mély, határok nélküli szexualitásra vágysz, arra, amely nélkülöz minden értelmetlen sallangot. Önmagad akarod megélni ebben, azt az ösztöni lényt, amely a civilizáció máza alatt rejtőzik. Valójában a gyökereidre vágysz, arra az élményre, amely egyértelmű és „zsigerből jön”. Lehet ebben egy olyan igény is, hogy megfogalmazd ki is vagy valójában, s persze még inkább azt, hogy hol van az a pont, amely valóban te vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top