nlc.hu
Horoszkóp
46. heti horoszkóp

46. heti horoszkóp

Elbûvöli valaki a héten az Oroszlánt, de csak a játék izgatja. A Szûzek viszont a családjukat szeretnék kicsit "rendbe szedni". Munkahelyi gondjai leginkább a Vízöntõket érdekli a következõ napokban.





KOS (Március 21 – Április 20.)

A következő napokban hajlasz arra, hogy meghallgass másokat, s empatikusan fordulj a körülötted élő emberek felé. Továbbra is megvan benned az igény arra is, hogy határozottan, temperamentumosan törj előre, céljaid felé, s bizony ezt a kettősséget saját lelkedben elég nehezen dolgozod fel. Hiszen keresed a súrlódást kapcsolataidban, s ugyanakkor nagy az igényed a gyengédségre is. A legjobb, ha beszélsz erről azoknak az embereknek, akik fontosak neked.







BIKA (Április 21 – Május 20.)

Párkapcsolatodba most rengeteg gyengédséget, szeretetet szeretnél tenni, s bizony ezt nem cél nélkül teszed: ugyanezt az energiát szeretnéd visszakapni is. Olyan szeretnél lenni, mint egy ici-pici kiscica, akit simogatnak, s szeretgetnek, s elbújhat a gazdija ölében. Ezzel szemben azt tapasztalod, hogy párod pontosan azt várja el tőled, hogy határozott legyél, s oldd meg a hétköznapi gondokat, gyengédségre már kevesebb ideje és energiája jut, s nem is igazán erre koncentrál.







IKREK (Május 21 – Június 21.)

A következő napokban munkahelyeden kialakulhat egy áldatlan helyzet, amikor is hiteltelen szóbeszédeknek lehetsz a szenvedő alanya. Igazából talán az is mindegy, hogy szolgáltattál-e alapot és okot arra, hogy a hátad mögött beszéljenek rólad. Meglehet, hogy mindennek célja van, s szakmai előmeneteledet is megcélozzák, nemcsak magánéletedet tárgyalják ki. Mindenesetre, ha kiderül, hogy ki az, aki alaptalanul áskálódik ellened, tisztázd vele az ügyet.







RÁK (Június 22 – Július 22.)

Belső világod, saját mély lelki folyamataid nagyon lefoglalnak, s elmondható, hogy talán egy érési folyamaton mész keresztül. Olyan, mintha csak a legszükségesebb jutna el hozzád a külvilágból, s nagyon is szelektálod azt az információhalmazt, amit aztán beengedsz. Önmagaddal vagy elfoglalva, s bizony könnyen előfordulhat, hogy elfelejtesz olyan elintéznivalókat, találkozókat is, amelyek talán fontosak lettek volna. Ezért persze aztán bűntudatod van, s nem győzöl bocsánatot kérni.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

A héten nagyon fontos találkozásban lehet részed. Teljesen elbűvöl valaki, s talán még szerelmet is érezhetsz iránta, azonban inkább a pezsgésre, a játékra vágysz, ami jelen esetben a szerelem játéka. Hízelgő lehet számodra, hogy egy nálad fiatalabb ember, fejezi ki vonzalmát irántad, s bizony vonz is a hamvassága, ártatlansága. Nem is beszélve arról, hogy mellette megélheted saját rugalmasságodat, s olyan szórakozásokat is találhatsz, amelyekben már régen volt részed.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

Minden erőddel azon vagy, hogy családi viszonyaidat rendbe tedd egy kicsit, s megvédd ezt a miliőt mindattól, ami romboló módon hathat rá. Valóban Te vagy a kulcs, s Te vagy az az ember, akire most a többiek támaszkodhatnak. Előveszed erőtartalékaidat, s beleadod minden tehetségedet abba, hogy családodnak anyagi és érzelmi biztonságot teremts, ami nem is kis feladat. Önmagadra nem sokat gondolsz most, nem hagysz magadnak pihenő időt, s nagyon elfáradhatsz.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)

A következő napokban bizony mindenki megtalálhat ügyes-bajos kis gondjaival, s sorra kiöntik neked a szívüket. Nem vagy fogékony erre, hiszen neked is van gondod elég, s valljuk be őszintén, nem is nagyon érdekel most mások bánata. Ennek hatására türelmetlenné válhatsz, s bosszanthat mások lelki kitárulkozása. Talán még a barátaidat sem hallgatod végig. Megteheted, hogy megmondod nekik, hogy most nem tudsz ráhangolódni a problémáikra.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)

Szükséged lenne saját teremtő erődre, s a kreativitásodra is, mégsem tudod előbányászni önmagadból. Ha kreatív munkát végzel, akkor megtörténhet, hogy csak ülsz az asztalod előtt, s bámulsz magad elé, nem jut eszedbe egyetlen épkézláb ötlet sem. Megtörténhet, hogy nehézkessé válsz a héten, s még az is külön erőfeszítésedbe kerül, hogy reggel felkelj az ágyból. A gondolataid lassabbak lehetnek, s lassabban reagálsz a megszokottnál minden olyan ingerre, ami kívülről jön.







NYILAS (November 22 – December 21.)

Nagyon szívesen belemennél egy forró és érzéki viszonyba, ahol maradéktalanul megélheted szenvedélyes énedet. Játszol a gondolattal, s bizony alkalom is adódik rá, azonban mélyen belül úgy értékeled, hogy nem helyénvaló az ilyesmi, s minden bizonnyal büntetést is von maga után, ha kiderül. Valószínűleg igazad van: kedvesed, vagy házastársad nem örülne neki, ha megtudná, hogy görbe utakon jársz. Emellett érdemes lenne állandó párkapcsolatodban felébreszteni a szenvedélyt.







BAK (December 22 – Január 20.)

Párkapcsolatodban nagyon gyümölcsöző és szenvedélyes erők munkálnak, vagyis maradéktalanul megélheted a női és férfi energiák kiegészülését, amely a jó szexualitás alapja lehet. Ezen a területen most minden egyértelmű, s mentes a görcsöktől, nehézségektől. Szexualitásodból energiát meríthetsz, s persze sokkal könnyebben megy bármely problémának a megoldása, hiszen oldott vagy, s spontán. Érzékiséged virágzik, s nagyon fontos helyet kap életedben.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)

Különösen munkahelyeden szeretnél jól odamondogatni felettesednek, azonban visszatart a félelem, hogy őszinteséged szankciókat von majd maga után. Mindenesetre kicsúszhat a szádon néhány kétértelmű megjegyzés, s ennek meg is lesz az eredménye: később nehezen magyarázod meg, hogy nem is úgy gondoltad. Jó lenne, ha nem indulatból kommunikálnál életed egyik területén sem. Hiszen könnyen lehet, hogy meggondolatlanságod eredménye a tartós ellenszenv lesz.







HALAK (Február 20 – Március 20.)

Itt az ideje, hogy leszüreteld munkád gyümölcseit hivatásod területén. Ezek a gyümölcsök kézzel fogható anyagi hasznot is hoznak neked, hiszen megélheted, hogy külön is elismerik a munkádat. Soron kívül kaphatsz olyan juttatásokat, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor azt is illik kifejezni, hogy jól esik neked az elismerés, s persze meg is ünnepelhetnéd az eseményt. Kedvez az időszak annak, hogy munkatársaiddal közösen menj szórakozni, vagy, pedig leüljetek egy jó beszélgetésre.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top