nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 17. Csütörtök)

Napi horoszkóp (11. 17. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Minden lehetőséged meg van a vagyonszerzéshez, de nagyon óvakodnod kellene a túlköltekezéstől és a nagyvonalú pénzkiadásoktól, mivel ez az impulzív pénzkiadás időpontja is lehetne akár. Ha képes leszel tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nemcsak elérhetnél egy csomó mindent másokkal, hanem – ha kell – meg is győzhetnéd őket elképzeléseid vagy termékeid kiválóságáról. Termékeny időszak mindenféle szellemi és intellektuális feladat szempontjából, erre irányuló energiáid bőségesen lesz a héten.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodik a saját otthonán, és tudja az okot, hogy miért. Ha személyes büszkesége és érzelmei vannak érintve, nagyon csökönyössé válik, valóban gyermeki természet temperamentuma és haragja tör fel, bár személytelen dolgokban tud türelmes, nyugodt és ésszerű lenni. Visszafojtottan diplomatikus, mindig legyőzi ellenfelét diplomáciájával, és hamarosan következik be. Így türelemmel, szavakkal, és nagy energiával valószínűleg sikeres lesz bármilyent területet választ is tevékenységének.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap stabilitást ad a jellemedhez, és bizonyos mértékben anyagi szerencsét is, azáltal, hogy olyan szerencsés jellemvonást ad, ami előnyös a gazdasági helyzetre, és kiszélesíti a világnézetet. Ha üzleti pályafutást jelez a személyes horoszkópod, a mai bolygóállások segítenek neked tovább építeni a vagyonodat, és közkedveltté irányítóvá és vezetővé tesznek téged.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Energiáid kicsit elapadnak, kedvetlenség, fáradtság vagy feszültség lehet úrrá minden napjaidon. Mindazonáltal helyén marad az eszed, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból profitálhatsz. Személyes kapcsolataid és mindenféle kontaktusok most különös jelentőséggel bírnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. A pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid most beérnek, egyesek viszont nem.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kívül is és belül is egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz és ez életednek minden területén, a kellemes bolygók éreztetni fogják kedvező hatásaikat, különösen pénzügyi kapcsolataid lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra is találhatsz. A szokásosnál könnyebbnek találod az esetleges személyes problémák rendezését és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal kellemes estéket tölthetsz együtt.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha utazni kényszerülsz, győződj meg arról, hogy megfelelően felkészültél-e az időjárás viszontagságaival szemben. Kerüld el azokat a helyeket is, ahol baleset érhetne, és főleg azokat a helyeket, ahol nem vagy ismerős. Hajlamos leszel családi életedben túl komplikálni a dolgokat, takarékoskodj az ilyesféle energiával. Próbálj meg a toleránsnál is toleránsabb lenni. Ha a nem szabsz határt vitatkozó kedvednek, akkor a problémák nem szűnnek meg sem otthon, sem a munkahelyeden.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Befelé ellentmondásokkal, kétségekkel, csalódásokkal küszködhetsz, amit kifelé nem mutatsz. Olyan szilárd elképzelésed lehet most önmagadról, ami nem minden esetben felel meg a valóságnak. Tarthatod önmagad jobbnak vagy rosszabbnak, mint amilyen valójában vagy, és többé vagy kevésbé tehetségesnek, de ezeknek az elképzeléseknek a végső próbája abban nyilvánul meg, hogy mennyire leszel képes keresztül vinni a dolgokat.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha belső és külső világodnak egyensúlya felbillent – főleg érzelmi életed elhanyagolásának következtében, ma komoly feszültségek támadhatnak kapcsolataidban – különösen házastársaddal vagy családtagjaiddal. Ráadásul olyan lépésekre ragadtathatod el magad, amely alig érthető és utólag nehéz magyarázatot találni rá. Tarts szigorú és őszinte önvizsgálatot, hogy megtaláld a helyes választ.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Be kell bizonyítanod a világnak, hogy jobb vagy, mint mások. Ha nem vagy hajlandó alávetni érzelmeidet ennek a reális próbának, biztos lehetsz abban, hogy csalódni fogsz. A lelki problémák, amiket máskor figyelembe sem veszel, most károsan kihatnak az egészségedre, mert indokolatlanul felnagyítod a dolgokat. Fennáll a hipochondria, melankólia, depresszió vagy a túlzott hangulati feldobottság veszélye.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Komoly esélyeket kapsz arra, hogy bebizonyítsd rátermettségedet, tehetségedet az élet olyan területein, mint a munka, a tanulás, vagy a külföldiekkel való érintkezés. Egy hozzád közelálló személy a lehetőségek egész tárházát fogja eléd tárni, mások pedig elismeréssel szemlélik majd munkádat és erőfeszítéseidet, engedd őket „érvényesülni”.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Házasságot jelezhet ez az időszak valami ösztönzés által, vagy úgy, hogy ez által egy másik nem kívánatos köteléket kell megszakítanod. De jelentheti azt is, hogy a partner, akivel házasságot kötsz, vagy megismerkedsz egy excentrikus, neurotikus, eredeti vagy alkotóképes egyéniség. Túl érzékeny és sértődékeny leszel ezekben a napokban, és úgy indulhat a házasságod, hogy „rossz lábbal lépsz az ágyba”.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Magnetizmusod segít abban, hogy gyors léptekkel haladj előre, ha megfelelő ellenőrzés alá vonod ösztönző erőidet. Ügyelj nagyon az idegeidre. Kevesebb súlyt helyezz az egyéniségedre, többet a közösségre, együttműködésre. Kevesebbet törődj mások legyőzésével, és többet mások vágyainak megértésével. Ez az időszak kiemelkedő periódus lehet az életedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top