nlc.hu
Horoszkóp
48. heti horoszkóp

48. heti horoszkóp

Lezuhanhat légvárából a Kos jegy szülötte a héten. A Rák szeretné életét irányítani, mindent "kézben tartani", ami nem biztos, hogy célravezetõ. Ismét nem bír ösztöneivel a Skorpió, egy régi-új szerelmi kaland izgatja.




KOS (Március 21. – Április 20.)
Bizony rájöhetsz arra, hogy szerelmi életedben légvárakat építettél, s megtörténhet, hogy most szembesülsz a valósággal. Rádöbbensz, hogy már régóta „rózsaszín szemüveget” viselsz, s amint leteszed ezt a szemüveget, azt is észreveszed, hogy nélküle szürkének és hétköznapinak tűnik minden. Emellett ez az időszak megadja a lehetőséget számodra, hogy a szürkeségben is észre vedd az árnyalatokat, s megtanulhatod megtalálni a hétköznapokban is az izgalmakat, a pezsgést.






BIKA (Április 21. – Május 20.)
Lassan-lassan nagyon is eleged lehet az alkalmazkodásból, s abból, hogy mindig és minden körülmények között diplomatikus és toleráns szeretnél lenni. Leginkább munkahelyeden kerülsz szembe azzal a vágyaddal, hogy jól odamondogass munkatársaidnak, s megmutasd, hogy a Te türelmed sem végtelen, s elég volt már az alkalmazkodásból. A helyzet negatívuma lehet, hogy a düh és harag egyszerre borít el, s ez az érzelem igen látványos reakciókat válthat ki belőled, amelyekre környezeted nem számít.






IKREK (Május 21. – Június 21.)
Nagy léptékű terveid, vágyaid nem találnak igazolásra közvetlen környezetedben. Nagyon szívesen és örömmel beszélsz ezekről a vágyakról azoknak az embereknek, akik a legközelebb állnak hozzád, s legfőképpen családtagjaidnak. Első lelkesedésedet nagy eséllyel rombolhatja le az a hatás, amely felőlük érkezik. Vagyis lépten, nyomon rávilágítanak arra, hogy amit tervezel, kivihetetlen, s nagy nehézségekkel kell majd szembenézned.







RÁK (Június 22. – Július 22.)
Munkád, egzisztenciád, s a hétköznapi küzdés nagyon is lefoglalnak, s szinte közelharcot vívsz annak érdekében, hogy minden szinten kézben tartsd az eseményeket. Közben megélheted, hogy egy kicsit egyedül vagy, s rengeteg felelősség nehezedik a válladra. Annyira sok a dolgod, hogy nem jut számodra egy kis kikapcsolódás, s persze az is igaz, hogy nem is biztos, hogy tudnál a szabadidőddel mit kezdeni, annyira benne vagy a ritmusban.









OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Figyelj arra, hogy magatartásod ne váljon túlságosan is merevvé és keménnyé ezekben a napokban. Persze nem baj, ha megköveteled másoktól, hogy tartsák veled a lépést, de gondolj bele abba is egy kicsit, hogy sokszor ez nem is könnyű a környezeted számára. Hiszen ha Te beindulsz, akkor semmi sem állíthat meg, s munkabírásod is bámulatos. Arra is hajlasz egy kicsit a mostani időszakban, hogy „dobozolj”, vagyis előfordulhat, hogy különböző „címkékkel” látod el az embereket.








SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Könnyen lehet, hogy új emberekkel hoz össze a sors, s mindez különösen igaz lehet a munkád területére. Vagyis: meglehet, hogy olyan tárgyalópartnerekhez lesz szerencséd, akik merőben új lehetőségeket mutatnak meg neked, sőt előfordulhat, hogy felkínálnak neked egy olyan lehetőséget, amely – bár tanulmányokat igényel, s tapasztalatokat is kell szerezned benne – mégis feltárja előtted személyiséged eddig rejtett értékeit. Önbizalmad persze mindennek hatására meredeken megnőhet.








MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Családi életed nagyon kedvezően alakulhat, s ez egyben azt is jelentheti, hogy az idő, közösen, kellemesen való eltöltése a boldogság érzését adja neked. Nem is igazán van kedved a kötelezettségeiddel foglalkozni, hiszen ezeket súlynak, nehézségnek éled meg. Az élet azonban rávilágíthat arra, hogy bizony sok a felelősség és a kötelezettség az életedben, s ezeket – sajnos – nem kerülheted ki. Az, pedig nem segít, ha homokba dugod a fejedet, s úgy teszel, mintha nem léteznének.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Valaki előléphet a múlt homályából, akit régen elutasítottál, pedig a szerelem és vonzalom érzelmével közeledett hozzád. Akkor nem mentél bele a kaland lehetőségébe, s arra sem hajlottál, hogy felvállald ezt a vonzalmat. Talán nem is vetted észre, hogy mélyen a lelkedben nagyon sok mindent megmozgatott, s ösztönvilágodat jelentősen befolyásolhatta. Most azonban talán már sajnálod, hogy hagytad elmenni magad mellett az alkalmat, s élnél is a lehetőséggel, a kérdés csak az, hogy ez a lehetőség fennáll-e még.





NYILAS (November 22. – December 21.)
Ideges és szétszórt lehetsz, olyan lelkiállapotban vagy, amikor az ember „pörög”, s szinte lehetetlennek tűnik, hogy megálljon egy kicsit. Mindenki észreveszi, hogy olyan vagy, mint a villamos energia, csak éppen Te nem vagy ennek tudatában. Néha azonban előfordulhat, hogy kapkodásoddal a saját – és talán mások – munkáját is tönkreteszed, egyszerűen azért, mert nem adsz időt semmilyen eseménynek arra, hogy kiforrja magát. Fogadd el, hogy néha lassan és észrevétlenül érik be munkád eredménye.






BAK (December 22. – Január 20.)
Megváltozhat a véleményed olyan emberi tulajdonságokról, cselekedetekről, amelyek a szigorúságot, keménységet vonultatják fel, s bizony elképzelhető, hogy Te magad is „puhább”, s lágyabb leszel. Ezt szinte észre sem veszed, s valójában mások sem tudnak nagyon mit kezdeni vele. Hiszen megszokták karakteres személyiségjegyeidet, s most hirtelen zavarban vannak attól, hogy más is tudsz lenni. Azonban elképzelhető, hogy környezeted empatikusabb tagjai kifejezetten örülnek a változásnak.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Saját bizonytalanságodat környezeted, s a külvilág erőteljesen „megtorolhatja”, s bizony előfordulhat, hogy a kívülről jövő ingerek azt mondják neked, hogy jó lenne, ha tudnád, hogy mit akarsz valójában. Hiszen e nélkül nehéz járni a saját utadat, s nem előnyös, ha nem vagy tisztában saját, hosszabb távú jövőperspektíváiddal. Ezek a hatások arra sarkallnak, hogy elgondolkodj: honnan jöttél, s valójában hová is tartasz. Ha ezt felvázolod önmagad előtt, akkor könnyebb lesz az út.






HALAK (Február 20. – Március 20.)
Beletörtél egy kicsit a napi robotba, s nem igazán tudod kihasználni saját, kreatív személyiségvonásaidat sem. Ez azt jelenti, hogy talán önként mondtál le arról, hogy ötleteidet kivirágoztasd, s most gyászolod a játékos, gyermeki, kreatív énedet. Lehet, hogy nem elsiratni kellene, hanem „előbányászni” önmagadból, s teret, időt engedni neki, hogy élhessen, s megajándékozhasson sziporkázó ötletességével. Ha nem tudod előhívni, akkor nyomott lehet a hangulatod, s még csak az sem biztos, hogy tudod, hogy mi a bajod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top