nlc.hu
Horoszkóp
Decemberi elõrejelzés

Decemberi elõrejelzés

A Szûznek erdei sétát, a Bikának kényeztetõ arcpakolást, a Nyilasnak pedig talpmasszázst javasol a horoszkóp. A Vízöntõknek türelemre, az Oroszlánoknak pedig pihenésre lesz szükségük decemberben.





KOS (Március 21 – Április 20.)

A következő hetekben még mindig fő téma lehet életedben agressziókezelésed kérdése. Vagyis: keresed a feszült helyzeteket, de ez lényedből adódik. Hiszen a súrlódás és feszültség megélése központi helyre került személyiségedben, s ebből sokszor energiát és erőt is merítesz. Az már egy másik kérdés lehet, hogy miként fogadják el ezt a környezetedben élő emberek. Egészséged tekintetében előtérbe kerül alhasad, nemi szerveid tájéka, illetve fogékonyabb leszel a fertőzésekre, tehát nem tanácsos túlzsúfolt légterű helyiségedben tartózkodnod.







BIKA (Április 21 – Május 20.)

Szeretnél megfelelni környezeted elvárásainak, s a következő időszakban mindent meg is teszel ennek érdekében. Vagyis: a hátad mögött hagyod szándékodat és hajlandóságodat arra, hogy kapcsolataid rendezése érdekében felvállald a konfliktusos helyzeteket is. Ez felfogható azonban egyfajta „struccpolitikának” is, tehát meggondolandó, hogy teljes mértékben passzívan viselkedj-e a vitás helyzetekben. Egészséged területén fontos szerep jut majd a bőrödnek, érdemes lenne fokozottabban ápolnod, akár kényeztető arcpakolások formájában is.







IKREK (Május 21 – Június 21.)

Remek alkalmakat kaphatsz munkahelyeden arra, hogy előre juss, s ismét elismertesd másokkal képességeidet és munkabírásodat. Ezek az alkalmak azonban rengeteg munkával is járnának, csak éppen az erőd és dinamizmusod fogyatkozóban van. Vagyis: nem erőpróbákra, hanem nyugalomra vágysz, s talán egy kis pihenésre, szórakozásra is. Ha el is vállalod a plusz feladatokat, megvan a veszélye annak, hogy nem tudsz kellőképpen figyelni ezekre. Egészséged területén fontos szerephez jut a következő hónapban gyomrod, részesítsd előnyben az egészséges, könnyű, de tápláló ételek fogyasztását.







RÁK (Június 22 – Július 22.)

Jó esélyed van arra, hogy pénzt keress, s talán ez az összeg felül is múlja várakozásodat. A pénz megszerzése munkával jár, de örömmel felvállalod a nagyobb teljesítménnyel járó feladatokat is. Nagyon magas mércét állítasz magadnak, talán olyan magasat, amely nélkülözi az önmagaddal szembeni elnézés és tolerancia érzését. Ha nem megy valami elsőre, akkor azért ne légy ennyire szigorú önmagadhoz! Egészséged területén előtérbe kerülhet majd a gyomrod területe, tehát figyelj arra, hogy lehetőség szerint ne hagyj ki egyetlen étkezést sem, különösen a reggeli lehet kiemelt fontosságú.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

Annyi érzelem van benned, amely soha nem látott módon vonzza majd hozzád az embereket. Melegségedből, szeretetből jut mindenkinek, aki egy kicsit sütkérezni szeretne ebben a fényben. Azt veheted észre, hogy mindenki köréd gyűlik, s elmondják neked, hogy mi az, ami fáj és bántja őket. Egy ideig nyitott is vagy erre, azonban lesz egy pont, ahol azt mondod, hogy elég volt, hiszen megvannak neked a magad gondjai is. Egészséged tekintetében fontos lesz majd a keringési rendszered, hátgerinced és a szíved. Jó lenne, ha minél többet pihennél ebben a hónapban.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

A következő hetekben érzékeny leszel a családon belüli konfliktusokra, ami azt is jelenti, hogy minden bírálatnál, észrevételnél azt érzed, hogy támadnak és nem fogadnak el. Mindez független attól, hogy valójában mi a szándéka annak a családtagodnak, aki bírál téged. Meglehet, hogy észrevételét építő szándékkal teszi, s valójában segíteni szeretne neked. Egészséged területén fontos szerephez jut majd a gyomrod, ami azt jelenti, hogy érdemesebb lenne könnyű, tápláló ételeket fogyasztanod. Emellett minél több friss, erdei levegőre lenne szükséged.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)

Pénzed gyarapodását elősegíti kitartásod és jó viszonyod a teljesítményhez. Persze ez jelent némi többletmunkát, ám magában foglalja azt is, hogy ez a plusz erőfeszítést kellőképpen díjazzák is számodra. Következésképpen elégedett leszel saját magaddal, s önbizalmad megerősödhet. Egészséged területén fontos terület lehet a nyakad, s ezt a tényt vedd figyelembe öltözködésednél. Emellett tartózkodj a hideg italok fogyasztásától, hiszen ez oka lehet annak, ha torkod területe begyullad, érzékennyé válik. Ezen kívül még a füleidre kellene fokozottabban odafigyelned.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)

A következő hetek arról szólhatnak számodra, hogy nagyon nehezen fogadod el, ha munkád során valamelyik munkatársad nem egészen olyan hangnemben szól hozzád, ahogyan Te szeretnéd. Üzleti tárgyalásaid során sem tolerálod az erőszakos kommunikációt, s azt sem fogadod jó szívvel, ha nagyon meg akarnak győzni, vagy erővel szeretnének rábeszélni egy-egy döntésre. Ilyenkor bezársz, s nem vagy nyitott többé az aktuális téma megtárgyalására. Egészséged területén fontos terület lesz a fejed, s bizony előfordulhat, hogy szembe kell, hogy nézzél a fejfájás kellemetlen tünetével.







NYILAS (November 22 – December 21.)

A következő hetekben nagyon mélyen foglalkozol belső folyamataiddal, tehát eljön az idő, amikor elgondolkodsz azon, hogy vajon milyen mozgatórugói vannak cselekedeteidnek, s miért éppen úgy vagy jelen kapcsolati rendszereidben, ahogyan. Fontos lesz számodra, hogy meghatározd önmagad számára helyedet a világban, s ez az első lépés lehet a változtatás felé. Egészséged tekintetében előtérbe kerülhet a talpad területe, ezért a talpmasszázs soha nem látott, jótékony hatással bírhat számodra. Emellett figyelj oda arra, hogy milyen lábbelit használsz, s az megfelelően kényelmes-e.







BAK (December 22 – Január 20.)

Nagyon előnyös formádat mutatod a külvilágnak, s ennek bizony hasznát veheted életed szinte minden területén. Hihetetlenül jó benyomást tehetsz szinte mindenkire, akivel nap, mint nap összefutsz, s kiemelkedően jól sikerülhetnek munkahelyi megbeszéléseid, vagy üzleti tárgyalásaid. Mindez annak köszönhető, hogy erőszakmentesen, s könnyedén győzöl meg másokat a saját álláspontodról. Egészséged területén fontos lesz majd a lábszárad, tehát ezt a testrészedet előnyös lenne megkímélned. Lelkileg talán egy kicsit hűvösebb vagy, nagyobb a függetlenség igényed.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)

A következő hetekben egyszerre tudod működtetni felnőtt, felettes énedet, s a benned élő játékos, örömteli kisgyermeket. Mindez nagyon hatékonnyá tehet a problémamegoldásban, s segíthet neked abban is, hogy kapcsolataidban mindig a megfelelő módon nyilvánulhass meg. Ami egy kissé gátol ebben, hogy sokszor vagy türelmetlen, s az indulati helyzeteket is meglehetősen nagy eséllyel vonzod magadhoz. Egészséged területén fontos lesz majd a csontrendszered, valamint előfordulhat, hogy nehézkesebb, lassabb leszel a megszokottnál, vagyis szembe kell nézned azzal, hogy gyakran vagy fáradt.







HALAK (Február 20 – Március 20.)

Nagy elvárásokat támasztasz önmagaddal szemben az élet minden területén. Egyszerre szeretnél kiváló munkaerő lenni, s közben a szülői szerepben is magas követelményeket vársz el saját magadtól. Előfordul, hogy egyik, vagy másik terület nem működik maradéktalanul, hiszen mindenhol helyt állni nagyon időigényes, s embert próbáló feladat. Előbb, vagy utóbb rájössz, hogy nem vagy tökéletes, de ez így van jól. Egészséged területén előtérbe kerül majd a bőröd, s a veséid területe is. A helyes bőrápolás nagyon fontos lesz, s ne felejtkezz el a megfelelő folyadékbevitelről sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top