nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 01. Csütörtök)

Napi horoszkóp (12. 01. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Te most a társadalomban általánosan elfogadott területeken működik a legszívesebben, és szeret beilleszkedni a környezetébe. Gondolkodásodat az objektív valóság irányítja, és a viselkedésedet általában meghatározza az a nézeted, hogy az embernek minden feladatot józanul, gyakorlatias módon kell elvégeznie. Gondolkodásod, terveid, és az igényed, hogy minden tényt és dolgot, amivel találkozol osztályozz, a hozzád hasonló gondolkodású, és életszemléletű emberekkel, a barátaiddal való kapcsolatodra koncentrálódik, és összefügg azokkal, akikkel valami miatt lelki összetartozást érzel.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A körülötted lévő emberek betöltik minden gondolatodat, ami azt is eredményezheti, hogy fenntartások nélkül elfogadod a véleményüket és gondolkodásmódjukat. Engedd, hogy hatással legyenek arra, hogyan látod, értelmezed a tényeket, vagyis hogyan rendszerezed a gondolataidat. Alapvető szükséged van a másokkal folytatott kölcsönös eszmecserékre, és a barátaiddal való beszélgetésekre. Ez a bolygóállás feltűnően jó kapcsolatteremtő képességet jelez.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindig van valami eredetiség a gondolkodásodban, beszédedben, elemzésedben, mert a gondolkodásod lesz az eszköze annak, hogy a lehető legtágabb értelemben véve meghaladd a régi formádat. Szívesen kötsz ismeretségeket, és fenntartás nélkül hiszel az egyenlőségben, Bármikor engedsz annak a hajlamodnak, hogy mások irányítsák a gondolataidat, akkor ez az egyenrangúság könnyen válhat egyenlőtlenséggé.




Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a mai napi buktatóit sikerül elkerülnöd, akkor kétirányú ösztönzést is kaphatsz arra, hogy véleményedet és meglátásaidat kölcsönösen megoszd a barátaiddal, és a hozzád hasonló természetű emberekkel. Bizonyos esetekben a nyugtalanságod miatt előfordulhat, hogy túl sokat vársz el a barátaidtól, és hogy szeszélyessé, ingataggá válsz. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy olyan barátokat keresel, akik sokoldalúak, ugyanakkor azonban változékonyak.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az a vágyad, hogy megvizsgálj minden tényt, és dolgot, amivel kapcsolatba kerülsz, itt azon igényedre összpontosul, hogy definiáld az egyéniségedet, és megformálj egy – a képességeiden alapuló – énképet. Arra is vágysz, hogy olyan képet mutass magadról a külvilág felé, amely beleillik a társadalmi közfelfogásba. Törekszel arra, hogy kommunikatív legyél, könnyen kezdeményezel beszélgetéseket, és másokban azt az érzést kelted, hogy okos és beszédes partner vagy. Lehet olyan foglalkozásod, amelyben jelentős szerepe van a kommunikációnak, a kapcsolatoknak, az információnak, az elemzéseknek.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Miden, amivel kapcsolatba kerülsz, ebben az esetben a látókörödnek szélesítésére, a tények összegezésére, az életfilozófiádnak és a nézeteidnek megfogalmazására összpontosulnak. Minden, amit látsz, hallasz, vagy olvasol, hatással van a személyes nézeteidre, és megpróbálod beilleszteni a már létező élet- és társadalom szemléletedbe. Ha az új tények ebbe nem illenek bele, akkor ennél az aspektusnál készen állsz arra, hogy a saját nézeteid átalakításával igazodj az újakhoz.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Igényled a hétköznapi dolgokon túl mutató témák megvitatását vagy külfölddel, szabadsággal, a különböző tanulmányokkal kapcsolatos területekkel foglalkozol. Bizonyos témakörökről előszeretettel beszélsz, vagy tartasz előadásokat, és igyekszel az okfejtésében vagy a gondolatmenetedben valamennyi ismert tényt felhasználni. A tudás és információk közreműködnek a véleményed megformálásában és eszközként használhatod fel őket a nézeteidhez.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A munkád többféle eredménnyel járhat: egyfajta „ál-objektivitással” pl, amikor hagyod, hogy a tények magukért beszéljenek, de elfelejted, hogy ezeket a tényeket a saját véleményed „szócsöveként használod, így tehát nem teljesen objektívek, hanem van egyfajta színezetük.
Szükséged lehet arra, hogy az írás, a beszélgetés, vagy az előadásaid által megossz másokkal bizonyos elképzeléseket, szimbolikus képeket vagy eszméket. Ez politikai beszédtől az erkölcsi tanulságot tartalmazó meséig többféleképpen is megnyilvánulhat.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A gondoskodásod és az igényed, hogy minden tényezőt, amivel az életed során találkoztál, megvizsgálj, és elemezz, itt a saját területedre összpontosul, így önmagad által jutsz kifejeződésre. Ez gyors felfogást, jó elemző képességet, a beszélgetések, viták során eleven észjárást eredményezhet, azonban kétségtelen, hogy többnyire a gondolkodás kedvéért gondolkodsz, és a beszélés kedvéért beszélsz. Félelmetes mennyiségű adatot és információt vagy képes befogadni.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Valószínűleg nyugtalan vagy, kíváncsi, és elemi szükségleted, hogy sokat olvass, írj, beszélj, és tényeket közvetíts másoknak. Ennek eredményeképpen nagyon művelt vagy, valószínűleg nem létezik téma, amihez ne tudnál azonnal kapcsolódni, üzleti érzéked kitűnő, és mindig nyitottan állsz az új dolgokhoz, információkhoz. Sajnos az érem másik oldalán a felületesség, a túlzott kíváncsiság és a szórakozottság áll, a lendületesen megkezdett dolgok félbehagyása, a mindig újabb és újabb lehetőségek hajhászása.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elképzelhető, hogy nem tudsz mély kapcsolatokat kialakítani, mert jobban szeretsz csak cseverészni másokkal, ami olyan könnyen is megy neked, és hajlamos lehetsz a szavak mögé rejteni valódi énedet. Viszont vidámságoddal, könnyedségeddel képes leszel kibillenteni az embereket a megoldhatatlan helyzetekből, és nem ritkán humorral megmentheted a mások számára kínos helyzeteket.




Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Valószínűleg inkább visszahúzódnál, ha lehetne, de nem lehet. Meg kell tanulnod saját belső erődre támaszkodni, tudást sugározni önmagadból. Nem kell félned az egyedül léttől, hiszen nagyon is szereted a saját társaságodat, figyelj azért arra is, hogy ne felejts el visszajönni időnként ebbe a világba. Nem kell félned, ellenségeidet ebben az időszakban sikerül legyőznöd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top