nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.04. Vasárnap)

Napi horoszkóp (12.04. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nyugtalan, szenvedélyes vagy ma, hajlamos leszel a szereteteddel megfojtani a másikat, óvatosan bánj a társaddal. Igyekezz még a látszatát is elkerülni annak, hogy nagyon szorosan akarsz kapcsolódni a párodhoz, mert ezzel most könnyen elijesztheted. Mivel természetednél fogva nyílt vagy, és tele vagy és tele vagy lelkesedéssel, kiválóan feltalálhatod magadat minden társadalmi helyzetben. Ha a születési horoszkópodban a Marsnak nehéz aspektusai vannak, ma meglehetősen durcás leszel.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ragyogó a pénzszerzési képességed, nagyon elégedett lehetsz magaddal, kifejezetten szerencséd van az életben. Fontos a társadalmi rang, ezért nagyon szorgalmasan dolgozol, hogy pénzügyi sikereket érj el. Mégis szereted a pénzt nagyon kellemesen elkölteni, szívesen költesz művészeti tárgyakra, öltözködésre. Képes vagy másokat elbűvölni, és ezért nagyon sikeres leszel a nők körében, vagy olyan munkákban, amelyek kimondottan a nyilvánosság előtt zajlanak.




Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kifinomult intelligenciával rendelkezel, és nagyon jó a kifejező képességed. Szeretsz tanulni, szívesen és aktívan sportolsz, és kedveled a rövid utazásokat. Jó természeted miatt tényleg közkedvelt vagy. Művészi tehetséged van. Kezdd el bemásolni a szerelmes leveleidet egy albumba, és keress hozzá egy kiadót. Nem szeretsz vitatkozni, sokkal jobban szereted inkább meggyőzni az embereket, minthogy nyomással érd el a célodat.




Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ahol a Vénusz megjelenik, ott a Bika révén a pénz is megjelenik. Nagyon fontos, hogy a születési horoszkópodban, hogyan áll a Vénusz. Ha kellemes fényszögeket kap, akkor ez az időszak komoly anyagi sikerrel jár majd, ha rosszul áll Vénuszod, ne számíts most pénzügyi sikerekre. /fenn az ernyő, nincsen kas/. Saját otthonodban viszont sok fiatal látogat meg mostanában, főleg a családhoz tartozó emberek.




Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Védettnek látszol a nélkülözésektől annak ellenére, hogy a pénz sokszor kicsúszik az ujjaid közül. Bár fogékony vagy a szerelem dolgaiban, van benned bizonyos keménység, ami elkeserítheti a szerelmeseidet és hódolóidat. Nyugodtan megkövetelheted magadnak a hódolatot, az izgalmat, a tömjénezést – és mindenek felett egy meghatározott személy odaadó udvarlását.




Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Önmagadat az odaadás és hűség mintaképének tekintheted, de ez nem tart vissza flörtölgetésektől, ha éppen olyan a hangulatod. Nagyon kedvezőek a bolygóállások arra, hogy sok emberrel foglalkozz és bármilyen tevékenységet folytass. Van bizonyos tüzesség a kifejezésmódodban, ami megragadja a környezetedet. Ha nem vigyázol, érzelmi dolgaid valószínűleg sok bajba kevernek és sok szomorúságot okozhatnak neked.




Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha van a személyes születési horoszkópodban a Vénusz és a Szaturnusz között kellemetlen aspektus, akkor érzelmi dolgokban jó lesz vigyáznod. Néhány ifjúkori szerelmi csalódás hosszú ideig koloncként nehezedhet rád, és nem engedi neked, hogy élvezd a hódolatot amit kapsz. Vigyáznod kell, nehogy valamilyen kamaszos viselkedésforma maradjon meg nálad a szerelemmel kapcsolatban. Egyike vagy azoknak, akik örökké fiatalok maradnak, de ne maradj örökké gyerekes !



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem jól teszed, hogy bizonyos lemondó magatartást veszel fel a szerelmi dolgokkal kapcsolatban, mint aki azt hiszi, hogy a fájdalom és a szenvedés osztályrésze azoknak, akik szeretnek, és általában sok önsajnálat jár együtt ezzel a mai bolygóállással. Érzelmi zavaraid nemcsak mások barátságtalanságából, szeretetlenségéből, vagy rossz indulatából erednek, hanem saját magadnak bizonyos gyanakvó és bizalmatlan magatartásából is.




Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sajnos a Nyilas szülött ragaszkodik valakihez sokkal azután is, hogy az illető megszűnt szeretni őt, vagy fordítva: ha már ő nem szereti a másikat. A válás nehéz ezért, nem azért mert boldog, hanem mert konvencionális és ádáz elhatározással inkább csendben elvisel mindent, mintsem hogy keresztülmenjen a bírósági procedura „szégyenén”. Figyelj oda a társadalmi vagy intellektuális különbségekre.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Nagyon elégedetlen vagy mostanában, sokszor a szórakozást is feláldozod a munkáért, szégyenlős, érzékeny, és zsugori vagy érzelmi téren, így mások hidegnek tekinthetnek. Hajlamos vagy a védekezésre, attól félsz, hogy nem fogadnak el, vagy nagyon tartasz az elutasítástól. Ha problémáid vannak a szüleiddel, fogd magad, és költözz el, ne nagyon tétovázz. Ha még nem töltötted be a 28. életéved, ne köss az idén házasságot.




Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha a külső jelenségekből indulunk ki, a következőket mondhatjuk: gyakori az eset ilyenkor, hogy valaki becsvágyból vagy elhivatottságból lemond az érzelmi életről, vagy alaposan háttérbe szorítja azt /pl. katonák, orvosok, ápolók stb/. Lehetséges negatív tulajdonságok, amik együtt járnak a mai bolygóállással: féltékenység, túlzott becsvágy, haszonlesés, kötözködés, mániákus precizitás, zsarnokoskodás.




Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Törekedj a sikerre a hivatásodban, munkádban. Itt biztosabban mozogsz, hamarabb és könnyebben nyersz önbizalmat, ami aztán kisugárzik érzelmi életedre is. Ha van lehetősége művészettel foglalkozni, az is nagy segítség lehet. A munkában a siker biztonságot ad, az esztétikummal való foglalkozás pedig érzelmi területen nyújt kompenzációt. Így szorongásaid, társadalmi korlátozottság érzéseid lassan oldódni kezdenek. Kiléphetsz a “belső emigrációból”, elsáncoltságból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top