nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.06. Kedd)

Napi horoszkóp (12.06. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A szerelmi kapcsolat a kezdeti időkben meglepően jól működhetett. Serkentetted a párodat, aki eleinte nagyon szerelmes volt. Később megnyilvánulhat az az igénye, hogy bebizonyítsa fölényét feletted. Nem csak a fizikai szerelem vonatkozásában érezheted úgy, mintha a párod elgyengített volna, hanem legmélyebb érzéseid összes kifejezésében. Ide tartozik a harag, a félelem, stb. Kedvesed sokszor úgy taktikázik, hogy visszahúzódik a konfrontációtól.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Szerelmi kapcsolat esetén, egy negatív beállítottságú partner fokozottan alááshatja az önbizalmadat saját vonzerődben, azzal, hogy sosem dicséri szépségedet, vagy figyelmét állandóan a hibáidra irányítja. Minél inkább megpróbálod visszaszerezni barátságtalan társad érdeklődését, annál kevésbé tetszel a költekezésed miatt neki, és annál keményebben fog bírálni.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Valószínűleg nagyon rossz hallgatónak tartod a kedvesedet, és keserűen panaszkodsz, hogy ő nem tud rád eléggé figyelni. Tény, hogy fél meghallgatni téged, vagy elfogadni azt, amit mondasz. Némely esetben nem kaphatsz tőle értelmi támogatást, és ezért a saját eszedre kell hallgatnod. Kedvesednek az a hajlama, hogy mindig hibát talál a gondolkodásodban, vagy beszédedben, különösen káros, főleg ha hiányzik az önbizalmad ezeken a területeken.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Végre megtaláltad érzelmi támaszodat, akinek a vállán kisírhatod magad. Lehetséges, hogy párod egy kicsit idősebb lesz nálad, vagy legalább is érzelmileg érintettebb. Ha ő valóban olyan érett, mint amilyennek hiszed, kész meghallgatni téged, és együtt érzően ellátni jó tanácsokkal. Meg tud nyugtatni, és ki tudja egyensúlyozni kedélyhullámzásaidat.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A Szaturnusznak most az a funkciója, hogy lehetővé tegye a felelősségvállalás egyensúlyba hozását. Ilyenkor megszüntetheted a túl nagy terhet jelentő kötelezettségeket, vagy újakat vállalhatsz, ha tudsz, és van kedved hozzá. Egy tartós közeli emberi kapcsolaton belül az átvonuló Szaturnusz kihívást jelenthet egyik, vagy mindkét fél számára-




Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Egy olyan személy, akinek a külső bolygói szoros kapcsolatban vannak a te Merkúroddal, nemcsak verbális önkifejezésedre gyakorol mély hatást, hanem agyad alapvető működésére is. Pozitív fényszög kapcsolatok esetén segíthet gondolkodási mintáid átalakításában. Támogatásával kitisztíthatod a régóta fennálló mentális blokkokat, és kitágíthatod tudatodat a környező világról.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A Vénusz hatására a te életedben az egyik legfontosabb dolog, hogy vonzó legyen fizikai megjelenésed. Ez döntő fontosságú ahhoz, hogy sikert érj el a társkapcsolatokban, különösen eleinte. De ha már megszilárdult egy társkapcsolat, a hangsúly áttevődik a felfrissítő örömökre. Az általános ízlés fontosabbá válik, mint a szellemi, vagy a testi vonzerő.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Jupiter tranzitál most a Skorpió jegye felett. Ennek a bolygónak a legrosszabb fényszögei sem olyan nehezek, mint más lassan keringő bolygóé. Ez a bolygó képezi a csoport tudatot, amelyet hitünk és világnézetünk határoz meg, erkölcsi normáinkat, és igényünket ara, hogy alávessük magunkat az élet valamilyen törvényének. Ha a tranzitáló Jupiter fényszögbe kerül valamelyik bolygóval, azokat az erkölcsi tételeket tükrözi, amelyeket gyermekkorunkban szívtunk magunkba.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha az Ascendensed esik a Nyilas jegyébe, most úgy érzel, és cselekszel, mintha hipnotizáltak volna. Úgy érzed majd, hogy kénytelen leszel ellenállni e bolygó karizmatikus erejének. Úgy érzed majd, hogy olyanná válsz, mint a ragadozó által elejtett élettelen préda. Már a kapcsolat kezdetétől érzelmileg erősen függővé válhatsz, irracionális félelmet élhetsz át attól, hogy esetleg el kell válnod a párodtól.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Kedvesed most biztathat rejtett tehetségeid kifejezésére. De az is lehet, hogy növeli alkalmatlansági érzésedet. Nagyra becsüli szervezőkészségedet, amellyel segíted őt még hatásosabb kibontakozatásában. Párod érzékeli, hogy sokkal érettebb vagy nála, és ezért gondoskodni tudnál róla. Szívesen levennéd a válláról a gyakorlati terheket, így biztosítanád a számára, hogy szabadon és gondtalanul kifejezhesse kreatív képességeit.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Az eszmények elvesztésének szomorú folyamata még évekig eltarthat, mert a Neptun lassan mozgó bolygó. Egy tranzit ideje alatt többször is áthalad a Napod felett. Sajnos ha együtt áll valamelyik születési bolygóddal, kölcsönös kiábrándulási folyamatot idézhet elő, amelyben mindkét ember tudatára ébred, hogy a másik nem olyan, mint amilyennek eredetileg hitte.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Két ember közötti probléma hirtelen kitörés formájában nyilvánulhat meg. Ezzel gyakorlati módon kellene foglalkozni. Nincs idő tervezgetni, vagy megfontolni valamit, ösztönösen kell cselekedni, hogy kezelhesd a hirtelen keletkezett válságot, és alkalmazkodhass a váratlanul megváltozott körülményekhez. Nincs hová elszaladni, amikor egy Uránusz tranzit berobban, és kényszerít, hogy szembe kerülj a tartós közeli emberi kapcsolat problémáival, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtél, de amelyek most felszínre törnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top