Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.11. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A párod most rendkívül feszültté teheti az életedet és kényszeríthet, hogy nagyon szigorú feltételek mellet élj. Lehet, hogy azért olyan kíméletlen veled, mert emlékezteted valakire, akinek nagyobb ereje, vagy önérvényesítési módszere esetleg megalázta őt. Most hatalmat akar gyakorolni feletted, hogy kevésbé sebezhetőnek érezhesse magát. Ez leginkább a te szenvedélyed elfojtásában nyilvánul meg, leginkább ezen a területen okozhatja ez a stratégia a legnagyobb problémákat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha kettőtök horoszkópját harmonikus fényszögek kötik össze, akkor a párod kiegyezik önmagával, és nem érzi alkalmatlannak magát, megfékezi irigységét, élvezni tudja azt a szépséget és bájt, amelyet te hozhatsz az életébe, és „teljesnek” érezheti magát a társaságodban. Cserébe kész neked segíteni, hogy fejleszthesd tehetségedet és növelhesd értékeidet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kedvesed most úgy védekezik, hogy megpróbálja beléd fojtani a szót. Így kívánja megakadályozni, hogy arról a tárgyról beszélj, amellyel neki gondja van, vagy úgy adja elő a mondandóját, ahogy az téged zavar. Nem könnyű elhallgattatni téged, de ő a kisujjából kirázza azokat a ravasz trükköket, amelyekkel el tudja ezt érni. Állandóan hibát talál a logikus gondolatmenetben.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Lehet, hogy most hiányzik a kapcsolatodból a normális gyengédség, elsősorban a párod részéről. Talán őszintén szeret, de lehet, hogy túlságosan ostobán. Helytelennek érezheted, hogy kimutasd a szereteted iránta. Lehet, hogy egyszerűen vissza kívánod utasítani párod szeretet megnyilvánulásainak elfogadását. Nem reagálsz, bármennyire is igyekszik kedves lenni hozzád a párod.
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Akik nem tudnak maguknak megbocsátani, vagy akikben túl nagy a felelősségérzet, úgy érezhetik, mintha hegy önpusztító erő vonszolná őket a következő hónapokban. Néha, mintha kényszerítve lennének tovább élni egy üres és káros házasságban, vagy kapcsolatban összeszorított fogakkal, nem törődve a következményekkel abban a hitben, hogy ez a kötelességük.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az átélt bosszúság komolyan érintheti egészségedet, mivel képtelen vagy hangot adni azoknak az érzéseknek, amelyek sürgős levezetést igényelnek. Hosszú távon elveszíted a hitedet, hogy képes vagy a hatékony szóbeli közlésre. Ez oda vezet, hogy inkább hallgatsz, minthogy ki tedd magadat további kudarcoknak. Olyan partnert keress, akinek a személyében jó hallgatóságot találsz.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A kedvesed ellenérzése saját kisebbrendűségi érzéséből ered, azokkal a tulajdonságokkal kapcsolatban, amelyeket te olyan könnyen és nyíltan ki tudsz fejezni, ő alkalmatlannak érzi magát erre. De az is lehet, hogy tudat alatt azonosít egy rég elfelejtett „nőnemű” ellenségével. Vigyázz, ez könnyen vezethetne a női önbizalmad elveszítéséhez, neheztelésekhez.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha az általad választott kedves csak a jó szerencséjében bízik, a jólét és a boldogság eléréséhez, téves derűlátást csepegtet beléd, amely ítélőképességed hibáihoz, és forrásaid elfecsérléséhez vezethet. Ha nem látja meg, hogy szellemi téren csak a tiszta játéknak van jutalma, magával ránthat téged, így energiáidat feleslegesen fecséreled olyasmiért harcolva, amelynek elnyerése számodra megalapozatlan és jogtalan.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A Nyilas jegyében tranzitál a Plútó. Ez a bolygó jól ismert arról, hogy több szenvedélyt, cselszövést és fájdalmat teremt, mint bármely más bolygó. Így a tartós közeli emberi kapcsolatok mindig együtt járnak valamilyen sors szerű vonzódással. Az embert csapdába ejtheti az egymás iránti erős érzés, gyakran akarata és józan ítélőképessége ellenére. Olyan tényezők motiválhatnak most, amit magad sem értesz. Ezek fölött kevés hatalommal bírsz, mert alapvető összefüggéseik nem tudatosak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Probléma adódhat akkor is, amikor elfogadod a bíztató közeledést. Igyekezz ne kivetíteni teljesületlen ambícióidat a kedvesedre, remélve, hogy ő majd megszerzi neked az elismerést, amelyet te magad képtelen lennél elnyerni. Komoly problémát jelenthetne, ha a feleség vetíti át saját kudarcba fulladt kreativitását a férjére, vagy egy anyuka várja el gyermekétől hogy kibontakoztassa azokat szunnyadó tehetségeket, amelyeket a sors neki nem engedett kifejleszteni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Néha a feledékenység is együtt járhat a társkapcsolati hűség megszegésével. De ez inkább csak „a kitérések” tünete, nincs veszélyes oka, vagy következménye. Az elkövetkezendő napok kapcsolódhatnak a pszichikus képességek észrevehető fejlődésével, az intuíció hirtelen kivirágzásával, inspriációval és érzékfeletti észlelésekkel. Akár pároddal közösen is fejleszthetitek ezeket a képességeket, segít az egymásra találásban.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Könnyebb a jelenlegi hatásokkal bánni, ha mindketten a Halak jegyében születtetek, és mindkettőtöket egyszerre ér az Uránusz felszabadító vibrációja és egyszerre „vadultok” meg. Sikeresebben vészelhetsz át egy válságot, ha ugyanazokat az érzéseket társaddal egyszerre éled át. Így jobban megérted a helyzetet, és több együttérzést tanúsítasz a másik hangulatai, magatartása, és viselkedése iránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top