nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.13. Kedd)

Napi horoszkóp (12.13. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Kiváló financiális sikerekre számíthatsz. A tőzsdén is komoly eredményeket érhetsz el, nagyon jól tudsz ma kombinálni, így akár a szerencsejátékon is nyerhetnél. A gyermekjátékok, gyermekruhák, vagy bármilyen más gyermekeknek készülő áru is pénzforrások lehetnének. Ha a születési horoszkópodban a Mars kedvezőtlenül áll, akkor előfordulhatnak problémák a szerelemben, sőt akár az idegrendszeredet is túl tudnád terhelni, ha nem vigyáznál.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Bevételeid ma származhatnak banki ügyletekből, közvetítésből, biztosításból, politikából, minden olyan területről, ami más emberek anyagi dolgaival kapcsolatos, vagy ahol mások támogatására van szükséged ahhoz, hogy elérd a biztonságérzetet. A barátság, vagy ismeretségek egyike lehetne ezen eszközöknek, amit felhasználhatsz, hogy jobban élj, vagy fontos tényező lehet biztonságérzeted fenntartásában.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Előnyösen működsz ott, ahol a gyors, reflex-szerű foglalkozást művelik az emberek. De a mai nap némi állhatatossággal is megajándékoz téged, most nem lesz szükséged arra, hogy örökmozgóként rohanj a pénz után, mert masszív helytállással a pénz megy el oda, ahol te tevékenykedsz, és kifundáltad már a magad kis üzletét. Olyan hely közelében kellene dolgoznod, ahol vagy az áru, vagy a pénz, vagy a tudás, vagy az információ, de mindenképpen halmozódik.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Mielőtt hozzákezdesz valamit elvégezni, érdemes előtte leülni és elgondolkodni rajta, hogy a feladat puszta elvégzésén túl, milyen ügyes átalakításokkal, kombinációkkal, és ésszerű kapcsolással tudod ugyanazt a munkát kétszer olyan értékessé, jól fizetővé tenni. Ha a reggeli órákban születtél, kétszeresen érvényesülhet a ráérzés előnye. Nem elégedhetsz meg örök beosztotti feladattal. Ha nem akarsz megszakadni a pénzszerzésben, akkor irányító és vezető képességedet is használd ki.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Most nagyobb volumenű vállalkozás szervezésébe is bátran belekezdhetsz. Nem fogod eltéveszteni a munka és a bér arányait, a pénz halmozódik napról napra. Csak arra kell ügyelned, hogy több jöjjön be, mint amit kiadsz. Ma a gyűjtőszenvedélyed hatványozódik, de önérzeted is fenemód növekszik. Emiatt jelentős károkat is szenvedhetnél, mert többre tartod az önérzetedet, mint a realitások alapján elvárható lenne.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha a születési horoszkópodban az Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor könnyebben félreteszed aggályaidat, és mersz vállalkozni is, egyúttal azonban a pénz megtartásában és őrzésében kevésbé leszel következetes. Ezért nem áll gazdagodásod arányosságban a bevételeiddel. Esélyed van rendkívüli üzleti ügyletek lebonyolítására, amelyben nemcsak hogy ügyes és leleményes vagy, hanem egyben jól ki tudod használni a legrejtettebb lehetőségeket is.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A pénzszerzéssel nem lesz bajod, mert bőséges kezdeményező erővel, ötletgazdagsággal és lendülettel rendelkezel. Amit hozzá kell tenned, az a figyelem, nehogy mások arassák le a babért ebből a sok munkából. Próbálj orientálódni a divatszakma felé. Ha nem is kimondottan ruhatervezéssel foglalkozol, de legyen köze a tevékenységednek az ízléshez, mert azzal tudsz igazán kedved szerint pénzt keresni.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nem biztos, hogy mint önálló vállalkozó leszel a legeredményesebb, de egy vállalkozás oszlopos tagjaként igen sokat hozhatsz a konyhára, és természetesen saját zsebedre is. Elsősorban arra építhetsz, hogy jól kalkulálsz. Akár kicsiben, akár nagyban, nem fogsz arányt téveszteni, és így látszólag hasznot nem hozó tevékenységből, vagy forgalomból is eredményt tudsz elérni. Ezt értékelni fogják.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, most arra tanít, hogy a gazdagság és a boldogság nem úgy szerezhető meg, hogy elvesszük valakitől, hanem úgy, hogy adjuk másoknak. A nagylelkűség növeli a bőséget. A Jupiter úgy segít elérni ezt a tudatosságot, hogy szenvedésre kényszerít túlzott önbizalmunk, esetleges feltűnési vágyunk, és meggondolatlan szerencsejátékaink következményeképpen. A Jupiter hatására keletkező nehézségeket lényegében magunk teremtjük.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Megfontolt vagy és alapos, sokszor nehéz munkával keresed a pénzedet, ha nem így, akkor nehezebben becsülöd. Ha mégis könnyű munkával, és örülsz is neki, akkor aligha lehetsz Bak szülött! Bármilyen foglalkozást is választottál, igazából az olyan pénzkereset fekszik neked jól, amit valahogyan magad találtál ki magadnak. Még akkor is, ha ez így sokkal nehezebb. Lehetséges, hogy sosem válsz független vállalkozóvá, hanem inkább az adminisztratív területen maradsz, legyen az állami vagy magánszféra.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most gyors, asszociatív készséged van segítségedre. Csak szervezés kérdése, hogy ebből pénzkereső foglalkozást csinálj. Ne tétovázz, bármilyen ügyben sikeres lehetsz, ha határozottan lépsz fel, és teljes meggyőződéssel adod elő a témádat. Rendkívül kombinatív készségeddel sok olyan dolgot, összefüggést, eljárási módot tudsz kitalálni, ami másnak eszébe sem juthat. Ehhez már csak a gyors megvalósítást kell kapcsolni, hogy mások meg ne előzzenek a hasznosításban.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Pénzt most csak akkor akarj a szíveddel és érzelmeiddel keresni, ha színész vagy, vagy ápoló. Olyan hivatásban leszel sikeres, amelyek ennek megfelelnek. Viszont érzelmeidtől függetleníteni kellene magad, ha foglalkozásod ezt nem követeli meg, különben hoppon és koppon maradsz. Ha a születési horoszkópodban az Ascendens az Oroszlán jegyébe esik, akkor nagy tervek és álmok visznek előre, azonban ezek sokszor megtévesztenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top