Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 17. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Használd ki a lehetőségeidet, és fogadd el a külföldi utazásra szóló meghívót, vagy akár kiruccanhatnál egy kicsit a kedveseddel akár Bécsbe, vagy Prágába is. Nem ártana körbenézni, biztosan van még olyan, akinek nem vetted meg az ajándékát. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen apró utazás is mennyire hasznos lehet akár a nyelvtanulás szempontjából is. Így lehet a tanulás egyben szórakozás is, főleg, ha pozitívan használod az energiákat. Kellemes az idő egy kis sportolásra is, ha éppen hegyet mászni van kedved.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Most merészebb terveidet is könnyebben realizálhatod, ezért könnyebben függetlenítheted magad a mindig fontosnak tartott biztonságtól, és állandó tartalékolási kényszertől. Hiszen te azok közé a csodabogarak közé tartozol, akik a semmiből is tudnak valamit produkálni, népiesen szólva, bármiből tudsz aranyat varázsolni. Meg tudod gondolni, hogy pénzt keress, vagy rajongj valamiért. Ezért a legjobb lenne valahogy a kettőt összekötni, amiért rajongsz, azt egyúttal valahogy próbáld meg eladni is.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma inkább a nagyobb lélegzetű munkákkal kellene foglalkoznod, ahol időközönként érezheted, hogy letettél valamit arra a bizonyos asztalra, és betettél valamit a pénztárcádba. Ma könnyen felül tudsz emelkedni a problémákon, ezt az erős oldaladat használhatod arra, hogy segítesz másokat gondjaik megoldásában, amiért ők különösen hálásak lesznek. Különleges és érdekes pályákon tudsz pénzt keresni, bár ezt lehet, hogy most nehéznek érzed, mégis talán még élvezed is.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed személyében megtalálhatod saját pszichoanalitikusodat, aki mindig pontosan érzékeli az érzelmi állapotodat. Még akkor is, ha ezt leplezni akarod. Ezenkívül segíthet, hogy újra felbecsülhesd magatartásodat családoddal, különösen gyermekeiddel, vagy szüleiddel szemben. Akkor is segít, ha egy régi elavult helyzetet kell átalakítani. Az ő feladata, hogy ellásson téged megfelelő pszichikai energiával. Kikutassa és feloldja érzelmi kötődéseidnek forrását.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Figyeld most az ingatlanokat, bár nem fő erényed a spekuláció, azonban a birtokolt ingatlanok igen gazdaggá tehetnek. Lehet, hogy most két én vívódik a lelkedben, az egyik a főnök, a másik a beosztott. A társad részéről most nem annyira erős a mágikus vonzódás. Lehet, hogy előhozod kedvesedből a rég elfeledett kreatív önkifejezés tudattalan emlékeit. Ha ezek az emlékek traumatikusak, párodnak szüksége lehet arra, hogy megvédje magát. Pszichikai erejét fogja használni, hogy elpusztítsa a fenyegetés forrását.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha párod túlzásba viszi az értelmi támogatást, esetleg képtelennek érzed majd magad az önálló gondolkodásra, és semmilyen problémádat sem leszel képes megoldani a párod segítsége nélkül. Ez az egészségtelen függőség gyakran egy előző kapcsolat öröksége. Ezt a függőséget le kell győznöd, ha meg akarsz szabadulni a fojtó érzelmi bilincsektől, és önállóan akarsz tudni gondolkodni. El fogsz tudni jutni a függőség széttöréséhez, ha észre veszed, hogy kedvesed ki szeretne használni téged.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nehéz szituációk megoldása: ez az, amire a környezetednek szüksége van, amivel sokan küszködnek körülötted. Ha a születési horoszkópodban az Ascendens a Vízöntő jegyébe esik, akkor komoly eséllyel próbálkozhatsz olyan helyeken, ahol az emberek gyógyítják magukat, ahol felüdülnek, erőt merítenek. Nem kórház, inkább szanatórium, nem szálloda, inkább üdülő. Segítő és javító szándékodat, tetteidet, honorálni fogják.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valójában nem elérhetetlen egyetlen álmod sem, mert képességeid és szorgalmad is meg vannak hozzá. Mélyen együtt tudsz érezni azokkal is, akik ügyes bajos dolgaikkal terhelnek. Ugyanakkor elsősorban saját előre meneteledre kell ügyelned. Ebben segítségedre van az, hogy merész vágyaidat és álmaidat ügyesen kapcsold a valósághoz. Csak ne vegye el a kedved az, hogy egy-egy munka, üzlet, vállalkozás véghezviteléhez, vagy újdonság megalkotásához lépésről lépésre mindenen végig kell menni.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretsz kedved szerint tenni mindent. Nem kell keményebbnek mutatnod magad, mint amilyen vagy, inkább arra kell ügyelned, hogy társaidat meggyőzd a feladatról, és tartsd bennük a lelket, hogy bírják a tempódat. Duplán az igazság bajnoka vagy, főleg, ha a születési horoszkópodban az Ascendensed is a Nyilas jegyében áll. Az igazság pedig igen kevés embert juttat pénzhez, mert nem ez a feladata.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a születési horoszkópodban az Ascendensed Mérleg, akkor most könnyen és lazán kezeled az anyagiakat. Tudatosan kell törekedned arra, hogy időben összeszedd magad, és rendelkezz egy bizonyos összeg felett. Ha csak nem eleve jómódúan indultál neki az életnek. Nehezen tudod majd elválasztani a hogyant a mennyitől. Ha igazán pénzzel foglalkozol, akkor egyike leszel a legkeményebb pénzembereknek, jaj az ellenségeidnek.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Szaturnusz, most szembenállásban támadja a Vízöntő jegyét, elég sokáig. A verbális kommunikáció megszűnhet, felszínre jönnek a létező rejtett problémák. Az elnyomott, vagy letagadott gondok elkerülhetetlenül megnőnek, és aránytalanul nagy jelentőségűvé válnak. Tudatos erőfeszítéseket kell tenned a külső elvárásoktól való függőséged felszámolására. Ezekre hajlamos vagy most, ezek tönkre tesznek mindenfajta emberi kapcsolatot, ha nem szabadulsz meg tőlük.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A Halak jegyében tranzitál az Uránusz. Ez arról híres, hogy hirtelen változásokat, és új történéseket hoz életedbe még akkor is, ha megpróbálsz ellenállni, vagy védekezni. Valóban nem lehet elkerülni ennek a bolygónak a hatását, mert az a funkciója, hogy kiváltsa a fő kihívásokat életedben, amelyeknek természetesen hirtelen változások a következménye. Bármilyen probléma, főleg a társkapcsolatban, hirtelen kitörés formájában nyilvánul meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top