Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 19. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma a biztonságkeresésből kell kiindulnod. Ezt elsősorban a közvetlen környezeted kialakításával éred el. Nem valahol jól elrejtett magas kamatokat hozó bankbetétekben, nem később megtérülő értékpapírokban, esetleg értékőrző üres, vagy mások által lakott ingatlanokban, hanem abban a környezetben érzed a biztonságot, amellyel a mindennapjaidban érintkezel, ahol alszol, ahol étkezel.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Gondolkodásmódod nem árulkodik különösebb filozófiai hajlamról, hacsak nem vagy megáldva valamilyen rendkívüli tehetséggel. Figyelmed inkább az anyagi lehetőségeket tartja számon, különös tekintettel a dolgok pénzben kifejezett értékére. Ettől már csak egy lépés az üzlet. Tapintóérzéked rendkívül fejlett, akár meg is élhetnél belőle. Nemcsak szakértője vagy az anyagoknak, hanem bizonyos anyagokat szívesen simogatsz.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az tény, hogy ma az érzelmek és a gondolkodás kölcsönhatásban állnak egymással: az érzelmek befolyásolják a gondolkodást és fordítva. Az érzelmi és a racionális oldal szoros kapcsolata nagy szerepet játszik a tanulásban, ugyanakkor a vitának, az ész állásfoglalásának az érzelmi terület, töltést, elkötelezettséget biztosít. Gondolkodásod egyáltalán nem merev, vagy száraz, érzelmi világod pedig nem egyoldalú.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma összefolynak érzelmeid a racionális érvekkel. Ha érzelmileg elkötelezettnek érzed magad, nem tudod józanul átgondolni saját helyzetedet. Ez fordítva is igaz: könnyen feláldozod az érzelmi világodban kialakult értékrendet a gondolatoknak. Tehát hol az értelem, hogy pedig az érzelem irányítja a magi napodat. Ugyanakkor előnye is van ennek az időszaknak: jól fogod viselni a változásokat, az érzelmi és recionális töltések ingadozását.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most van egy kis nehézség a házasságodban, de nincs kanál csörgés nélkül, szerelem pedig veszekedés nélkül, ez így van jól. Valószínűleg most többet kell „szenvedned”, mint egyébként, több felelősséget kell vállalnod saját önkifejezésedért, mert jogosan érzed úgy, nincs kire támaszkodnod. Fordítsuk meg a helyzetet, most neked kell segítened a kedvesednek, a gyakorlati szervezés formájában, neked kell bátorítanod őt, és példát kell mutatnod önbizalomból.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Érvelésed nagyon is logikus, Mivel ragaszkodsz a valósághoz, nem fenyeget annak a veszélye, hogy illúziók rabságába esel. Munkamódszered alapos, szisztematikus, adott esetben tudományos. Az előírásokat éppúgy nem hagyod figyelmen kívül, mint az egyedi eseteket. Így az általad alkotott kép nem csupán merev vázat alkot, hanem a részleteket is tartalmazza. A számokkal, mértékegységekkel jól tudsz majd bánni. Memóriád kiváló.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma az érzelmek megélésének módja és körülményei kerülnek előtérbe. A szeretetet, szerelmet, akkor tudod őszintén, könnyedén élni és kifejezésre juttatni, ha biztonságban érzed magad. Tehát ma az érzelmi biztonságod a tét. A Szaturnuszi szilárdság azt jelenti, hogy az érzelmeid tartást kapnak. Kapcsolataidat sikerül komolyan venned, vágyaidat sikerül megzaboláznod, mérsékelned, partnereddel szemben pedig óvatos tudsz lenni, mindenek előtt meg akarsz győződni arról, hogy mennyire őszinte a másik szándéka.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A következő időszakban az energikus lendület és a gátló ellenállás találkozik. A két ellentétes természet egymásra hatása óriási feszültségek, törések okozója és hatalmas eredmények hordozója lehet. Emberi síkon a marsi erő az ösztönenergiában jelenik meg. Ha el akarsz érni egy konkrét célt, akkor az energiák szabályzásához, rendre, fegyelemre, beosztásra van szükséged. A marsi erő fizikai energia formájában és vezetői készségben jelenik meg.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy türelemmel rendelkezel ahhoz, hogy keményen dolgozz olyan célért, amely hosszú távon komoly eredménnyel kecsegtet. Nem bonyolódsz homályos, zűrös kalandokba, hanem ragaszkodsz a jól bevált, megszokott, elfogadott értékekhez. Önérték tudatod egészséges, kiegyensúlyozott. Mersz kockázatot vállalni, de előtte alapos kalkulációt kell végezned, a siker esélyeiről és biztosítékokat kellene beépítened az esetleges veszteség elkerülése érdekében.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem tudsz ma igazán felszabadultan, szinte gyermekesen viselkedni. Elsősorban szüleiddel, édesanyáddal, másodsorban a gyermekeddel szemben fő szempontod a kötelesség, felelősség. Szeretsz majd észrevétlenül meghúzódni, kerülöd a feltűnést. Jobbára magányos vagy, vágyaidat, a visszautasítástól való félelmedben nem nyilvánítod ki. Kapcsolataidban elsődleges szempont a komolyság, és a megbecsültség. Megbízható vagy és hűséges. Nem nagyon lehet befolyásolni.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha természetgyógyászattal foglalkozol, módszeredben nagy szerepe van a logikán túli intuíciónak. Ajánlott meditációs gyakorlat erre a napra: „Köszönöm a kiváló értelmet, amit kaptam. Az már rajtam múlik, hogy a jót, vagy a rosszat szolgálom-e vele”. A nap további felében, a feltűnő tehetség fog harcolni a feltűnő sikertelenséggel, mindkettőnek alapja van.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nem lesz ritka az olyan eset, amikor úgy érzed, a szavak kevésnek és szegényesnek bizonyulnak ahhoz, amit ki akarsz mondani. Kiváló erényed, a másokra való ráhangolódási képességed. Ráérzel beszélgetőpartneredre, hallgatóságodra, illetve a közönséged lelkiállapotára. Nem leszel mentes azonban a túlzásoktól sem. Olyannyira nyitott lehetsz mások igényeire, hogy saját gondolataidat, elképzeléseidet, egyszerűen elhallgatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top