Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 20. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Abban a környezetben vagy biztonságban, ahol kikapcsolódsz, ahol barátaiddal, kedveseddel tudsz együtt lenni. Ugyanezért fontos a számodra, hogy jól öltözött, jó megjelenésű legyél. Az is biztonságot ad a számodra, ha a másokra gyakorolt hatást jól érzékeled. Milyen legyen ez a környezet? Természetesen szép. A berendezési tárgyak gondosan megválogatva, elsősorban esztétikai örömet kell, hogy nyújtsanak.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Pénz szereteted nem csupán rajongás a pénzért, de értesz is a pénzhez, a befektetésekhez kiváló érzéked van. Ezen felbátorodva merész húzásokkal is próbálkozhatsz, a meggazdagodás reményében. Hogy próbálkozási kedved milyen jellegű, az döntően attól függ, hogy a Merkúr milyen helyzetben van a születési horoszkópodban. Ha az is a Bika jegyében áll, akkor megfontoltan és alaposan átgondolod a befektetéseket.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az ész segít téged az objektivitásban. A tudattalan észlelések és a tudatos gondolkodásmód jól kapcsolódnak egymáshoz, vagyis nem zárják ki, és nem is zavarják egymást. Előnye a mai napnak, hogy érzelmeidet jól ki tudod fejezni, nincs titkolt belső éned, hétköznapi megfigyeléseidet kreatívan fel tudod használni, szoros a kapcsolatod az élettel, a mindennapokkal, vagyis: nagyon emberi tudsz maradni – nem vagy fanatikus – nem válsz elvonttá.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma a szenvedély és bátorság találkozik, vagyis az aktívabb, marsi erő a Hold jelezte lelkület tulajdonságai közül a szenvedélyességet csiholja ki. Az emocionális reakciók felerősödnek, és tetterővel párosulva alkotó törekvésben, tevékenységi vágyban nyilvánulnak meg. Érzelmeiddel összhangban tudsz cselekedni. Igen tevékeny, impulzív vagy, de ezt az aktivitást ma nem az eszed diktálja, hanem érzelmeid adják hozzá a motiváló erőt.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Problémák adódhatnak abból is, ha a társad elfogadja a biztató közeledést. Ilyenkor rendszerint kivetíti teljesületlen ambicióit rád, remélve, hogy te majd megszerzed neki az elismerést, amit ő maga képtelen elnyerni. Ilyen esetekben úgy érzed, kegyetlenül és egyre jobban hajszolnak. Úgy érezheted, hogy mások nincsenek megelégedve a teljesítményeddel, bármekkora is legyen az.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma elsősorban a valós, kézzelfogható dolgok érdekelnek. Munkád iránt hatalmas felelőséget érzel, ezért munkaadóid értékelni fogják megbízhatóságodat. Hibáid, hiányosságaid a következők lehetnek: vitatkozás, nézeteltérés esetén fennáll az a veszély, hogy merev formalizmussal próbálod álláspontodat megvédeni. Ha lehet, igyekezz ezt a merevséget feloldani, és hagyj gondolkodásmódodban nagyobb teret a spontaneitásnak.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A stabil érzelmeket kellene előtérbe helyezned, kalandokba nem kellene bocsátkoznod. Hogy kihez fogsz vonzódni, kit választasz, ebben szempont lehet a társadalmi rang, és az anyagi helyzet is. Előnyei mellett ennek a magatartásnak hiányai is vannak, könnyen lehet, hogy otthonról, a környezetedből hozott tabuk érvényesülnek választásodban, vagy az együttélés módjában. Partnered úgy érzi, hogy túlságosan visszafogott, túlságosan komoly, esetleg rideg vagy, hogy tökéleesnek akarsz látszani.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Pozitív eredményt mára csak akkor várj, ha a születési horoszkópodban a Mars is és a Szaturnusz is, harmonikus állásban van, ház- jegyállás valamint fényszögeik vonatkozásában. Ez megóvhat téged a meggondolatlanságtól, az elhamarkodott kijelentésektől, lépésektől. Ugyanakkor ez a bolygóállás feloldhat téged a depressziós, neurotikus aggályoskodástól és bátorságot, cselekvési kedvet kapsz. Noha ettől nem válsz túl lendületessé, és tempód így is az átlag alatt marad, viszont megbízhatóan cselekszel, és vállalhatsz nehezebb feladatokat is.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Energiáddal jól gazdálkodsz. Nem pazarolod, így mindig marad tartalékod arra, hogy a finisben döntő győzelemre vidd saját ügyedet. Óvatosságod mellett is bátor tudsz lenni, ha arra van szükség. Tehetséged megengedi, hogy kevésbé jó adottságú főnököt is elfogadj és sokáig dolgozz mellette anélkül, hogy ütközz vele, vagy ki akarj törni. Érzed ugyanis, hogy egyszer eljön majd a te időd is. Ez a vonás ugyancsak az erők jó tartalékolását mutatja.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Barátod valószínűleg kevés van, de azok megbízhatóak, te pedig mélyen ragaszkodsz hozzájuk. Ajánlott meditációs gyakorlat erre a napra: „örülök, hogy megbízhatónak tartanak a emberek. Elfogadom, hogy életemet vidámabbá, könnyedebbé tegyék.” Lehet, hogy most önbizalmad kevés, egyedül érzed magad, ilyenkor gyakori a kisebbrendűségi érzés. Érzelmeiddel nehezen bánsz, talán úgy érzed, hogy ha kinyilvánítod, megvallod érzéseidet, akkor leleplezed magad, és védtelenné válsz, ezért inkább elnyomod azokat.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A tehetséged abból adódik, hogy fokozottan erős igényed van az újdonságra. Vonz a különös, a rendkívüli, a feltűnő, minden, ami extrém. A sikertelenség esélye viszont abból következhet, hogy türelmetlen, nyers, túlságosan nyílt vagy, és nem akarsz tapintatos lenni. Ezért azután kapcsolódási problémáid adódhatnak, és általában nem fogsz nagy népszerűségnek örvendeni. Gondolataidat, elképzeléseidet nem fogod tudni érvényesíteni, azért mert ingadozol, kapkodsz.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nem mondasz ki semmi olyat, amivel kellemetlenséget okozhatnál, így túlzottan „utánamégy” másoknak. Ennek kellemetlen következményei lehetnek, ha morálisan alacsony színvonalon álló, netán kisiklott életű emberek alkotják környezetedet. Ezért arra kell törekedned, hogy lehetőleg morálisan megbízható emberek között élj, akik jó irányban hatnak rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top