nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 21. Szerda)

Napi horoszkóp (12. 21. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A szép, kellemes környezetre törekvő hajlamod, rátermettséged esetenként egész életedet meghatározó hivatássá válhat, akár a művészetben, a szórakoztatás területén, a lakberendezésben, a pihenő helyek kialakításában, és szolgáltatásaik gondozásában, a környezet kialakításában, vagy tanácsadásban. Jellemző lesz a mai napra a feltűnő viselkedés, ennek módja attól függ, hogy a születésedkor a Vénusz milyen jegyben és házban állt.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napon a kedélyfelindulás és az érzéki inger találkozik. A két léterő szorosan kapcsolódik, a női világhoz. Tehát ma sokat elárulsz a nőiességedről. Kötődni, szeretni tudó alkatot ad ez a nap. Kellemes, kedves, és udvarias vagy, harmóniát sugárzol magadból. Ugyanakkor diplomatikus vagy és jól tudsz alkalmazkodni. Kerüld a feszültségeket, ha netán ilyen helyzetbe kerülsz, igyekezz azt megszüntetni.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindent könnyen fogsz tudni megtanulni, mert értelmed a jó Hold-Merkúr kapcsolat erejével mozgósítja egész érzelemvilágodat, ösztönös tapadásodat. A tanulásban oly fontos tényezők, mint az emlékezet, asszociáció, fantázia, a Holdhoz kötődnek, a Merkúrnak a tanulásban irányító szerepe van, nemesíti, rendszerezi az ismeret anyagot, és szállítja a Hold gyűjtő, magába szívó közegébe.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A környezeted benyomásaira élénken és gyorsan reagálsz, ugyanakkor gyűlölet, harag, vagy vadság nincs benned. A többiekkel való jó viszonyod alkalmassá tesz arra, hogy egy csoport élére kerülj. Ugyanis megérzed csapatodnak hangulatát, és ha arra van szükség, tudod lelkesíteni, fűteni is őket. Könnyen improvizálsz. Igényled a cselekvési szabadságot. Spontaneitásod igen rokonszenvessé tesz a fiatalok körében.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az egyik sorsbolygó a Szaturnusz az Oroszlán jegyében tranzitál. A Szaturnuszt Naprendszerünk rendőrfőnökének is tekinthetjük, mert ő a fegyelem és az önuralom jelképezője. A következő időszakban viszolyogni fogsz minden olyan magatartás iránt, amely hirtelen változást hoz, és a körülötted lévő fennálló rendet fenyegeti. Ezzel alapvető szerepet játszik az életedben a szilárd keretek megőrzésében.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A spontaneitás ajánlható ma az érzelmek területén is. Figyelj azokra, akik könnyedebben, lazábban, mérsékeltebb önfegyelemmel élnek. A spontaneitást mint módszert érdemes tőlük eltanulni, ami által könnyebben teremthetsz emberi kapcsolatokat, a konfliktusokat pedig simábban tudod majd megoldani. Szélsőséges esetben a fegyelem túlzása jelentkezhet, például a túlzott mániákus pedantéria, ami ellenszenvet válthat ki a környezetedből.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Talán észre sem veszed, de nehézséged támadhat a hűség-hűtlenség kérdésében is. Visszafogott vagy, és ezt követeled meg partneredtől is, ez a magatartás azonban önmagadnak is kellemetlen lehet. Mögötte ugyanis az a hátsó szándék húzódik meg, hogy szeretnél szabadabban élni. Lélektanilag érvényesülhet egy visszafogó erő, félelem, gátlás, szorongás, ami megakadályozza érzelmeid spontán, természetes módon történő kifejezését és átélését.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan munkakör betöltésére vagy alkalmas most, amihez bátorság, keménység kell és nem lehet kímélni magad. Elsősorban hosszú távú feladatokat kellene elvállalnod, amihez komoly alapozás szükséges. Van elegendő energiád az apró részfeladatok szívós, következetes, türelmes kidolgozásához. Munkamódszeredben az improvizálás háttérbe szorul, s a rutin váltja fel. Megbízható munkaerőt kap az, aki alkalmazni fog téged.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kiválóan tudod kezelni a generációs problémákat. Ha az idősebb korosztályhoz tartozol, akkor jó viszonyt tudsz kialakítani a fiatalabbakkal, és fordítva. Így személyedben a jó hagyományok továbbvitelének letéteményese lehetsz. A Szaturnusz és Jupiter kapcsolódása most elősegíti a gyarapodásodat, meggazdagodásodat. Ajánlott meditációs gyakorlat erre a napra:”helytállásomból sokan erőt merítenek. Sorsomat, feladataimat örömmel vállalom”.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Hogy kárpótold magad,, a praktikus értékek világába menekülsz. A konkrét megfogható dolgokhoz ragaszkodsz. Úgy érzed, ezek stabilitása védelmet jelent. Ez azért van, mert valószínűleg gyermek korodban a kötelesség volt az elsődleges. Lehetséges, hogy a gyerekességet el kellett nyomnod magadban, aminek következtében elveszítetted a spontaneitásodat. Vigyázz, hogy ennek ne legyen depresszió a következménye.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindig az új izgat, így könnyen előfordulhat, hogy jó ötleteket vetsz fel, amelyeket azonban mások fognak megvalósítani. Hogy kiváló tehetségedet érvényesítsd is a következőket érdemes megfontolnod: szükséged van önkontrollra, szakterületeden az alapismereteket – minden zsenialitás ellenére is – jól és alaposan el kell sajátítanod, különben hiába az isteni szikra, mert nincs, amibe belecsapjon. Tanuláskor a tradicionális ismereteket is el kellene sajátítanod.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Idegrendszered, ízlésvilágod igen kifinomult. A durvaságot nem, vagy csak nagyon nehezen tudod elviselni. Mind a durva emberek, mind a rideg környezet idegen a számodra. Törekedned is kell arra, hogy kellemes, esztétikus környezetet alakíts ki, ahol gondolataid szárnyalhatnak. Meditációs ajánlat a mai napra: „a problémák megfogalmazásában megérzéseim vezetnek – ez szubjektív erőm. Megoldásukban viszont a jog és erkölcs elei az irányadók – ez objektív feladatom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top