Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 23. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Vigyázz, nehogy a szerelem és a birtoklás összenőjön a lelkedben, szemléletedben. Ennek következményeit, esetleges kóros kinövéseit nem kell részleteznem. Ha esetleg válófélben lennél, számíthatsz arra, hogy a vagyonmegosztás körül kemény csatákat kell vívnod. Egyikőtök, vagy mindketten úgy érezhetitek, hogy az elveszített érzelmi értékekért, valami vagyoni kárpótlás nyújt a számotokra vigaszt.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Vigyázz, nehogy a partnerek megsejtsék, hogy szeretetükért, odaadásukért alig számíthatnak viszonzásra. Ezért ha a Hold és Vénusz kellemetlen fényszögével azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, akkor elsősorban belső értékekre kell törekedned. A másik nehézsége ennek a bolygókapcsolatnak, hogy ami vonzó a te számodra, az nem biztos, hogy szép is, vagy fordítva, amit szépnek találsz, abban nem érzed a vonzást.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma feszültség támadhat a gondolkodásmód és az érzelem, a fogalmi ismeret és a képi látásmód között. A probléma valószínűleg abban rejlik, hogy a külvilágot nem leszel képes teljességgel asszimilálni. Magatartásodban vagy a Hold vagy a Merkúr ereje túlzottan érvényesül. Lehet, hogy elnyomod érzelmeidet, és mindent az értelmeddel akarsz megoldani.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Sajnos nem csöppen egy szemernyi manna sem az égből az öledbe. Minden fillérért keményen meg kell dolgoznod mostanság. Éppen ezért, nagyon meg kell becsülnöd a pénzt, amit meg tudsz szerezni. Igazán akkor érzel boldogságot, ha ily módon sikerült életednek egy anyagi vonatkozású problematikus területét elrendezni. A jelenlegi Szaturnusz házbeli helyzete eléggé kényes.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Meggondoltan, kimérten haladj a magad útján. Ne pazarolj fölösleges energiákat. Mostanában komolyan, megfontoltan, de hűvösen és hidegen is viselkedsz. E tulajdonságaid eredményeképpen viszonylag hamar felelősségteljes állást tölthetsz be, mert megbíznak benned. Látja a környezeted, hogy meg van a türelmed és a kellő óvatosságod a komoly pozícióhoz. Törekednek kell azonban arra, hogy az élet vidámabb könnyedebb oldalát is meglásd, ne csupán a terhek oldaláról ítéld a valóságot.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jellemző lesz a mai napra az érzelmi zárkózottság, nehezen fogod tudni kifejezni érzelmeidet. Viszont ennek van egy sajátos feloldása, hogy levélben, írás formájában teszed ezt meg. Az érdeklődésed eléggé sokirányú, ami sokszor szétforgácsolódáshoz, dekoncentráltsághoz vezethet. Gondolkodásodban túl erősek a sémák. Konzervatív vagy, és merev, az új elképzelések elől szeretsz elzárkózni.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Esztétikai ítéletalkotásodban fő szempont az értékállóság legyen. A foglalkozások közül olyan ajánlott neked, ahol az élet biztonsága és a kényelem találkozhat, építészet, lakberendezés, ingatlanügyletek, bankszakma, biztosítás. Meditációs gyakorlatnak a mai napra az alábbiakat ajánlom:” Kapcsolatainkban nemcsak ember találkozik emberrel, hanem hagyomány a hagyománnyal, szokás a szokással. Társam hagyományait, szokásait is észre kell vennem és értékként kell elfogadnom.”

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha értelmed nem is késztet rá, akaratoddal emelkedj felül az anyagi világ háromdimenziós kötöttségein és a „minden megvehető”, „minden a kölcsönös érdekeken alapszik” elveken. Nyisd meg lelkedet, a szellemi értékek, tartalmak irányába is, és adj helyet a nem kölcsönérdekekre építő önzetlen emberszeretetnek. Meditációs gyakorlat erre a napra: „lehetek lelkiismeretes, tökéletes feladat végrehajtó. Emellett emberinek is meg kell maradnom”.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha a Jupiteri hangsúlyt engeded ma érvényesülni, akkor az egyéni lendület, a lelkesedésed győz. Egyéni útjaidat magad küzdöd ki magadnak. Mivel ennek érdekében sok gátat le tudsz küzdeni, félre tudod tenni a hagyományokat, az a szubjektív érzésed támadhat, hogy az egyén áll mindenek fölött és társadalmi, emberi formák nem kötnek. Vagyis: szabadságodat csak szélsőségesen tudod megélni. Ennek eredménye az izolálódás, vigyáznod kell arra, nehogy egyedül maradj. Vedd észre, hogy egyéniséged érvényesítése közben a világ túlhalad, és te könnyen kívül rekedhetsz.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyen beleeshetnél abba a csapdába, hogy a gyermekkor viszonylatát vetíted ki a párkapcsolatodra, s partnered a szigorú szülőt testesíti meg, akitől te szenvedni fogsz. Ezért előbb-utóbb sor kerül egy újabb kapcsolatra, miután ennek a viszonylatnak a megélése segíthet, hogy kinődd ezt az igényedet és ne kísértsen annyira a múlt. Új kapcsolatodban remény van rá, hogy egyenrangú partnerként viselkedj, mint felnőtt a felnőttel, a kölcsönös támogatás jegyében.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Következtetés és sugallat vitatkozik az égen. Ezért természetesen szinte homlokegyenest ellenkező lesz minden eredmény. Gondolkodásodban most nagyon messze kerülhetsz a konzervativizmustól. Inkább a függetlenség és az extremitás felé hajlasz. Intellektusod telve van energiával, és nyitott vagy minden új és szokatlan eszmére, elképzelésre. Eredeti, gyors, és hajlékony vagy. Elsősorban a jövőbeni fejlődés érdekeljen.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Törekednek kell arra, hogy a maga helyén érvényesüljenek a racionális gondolatok, másfelől pedig a megérző álmok. Ha ugyanis az egyik területet elnyomod a másik miatt, abból nehézséged támad, éppúgy, mint ha a két területet, az álmokat és a valóságot összemosod, nem választod el magadban. Hogy minden a maga helyére kerüljön, ahhoz tudatos beépítő integráló műveletet kell végezned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top