Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.26. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kezdetben mindketten megmagyarázhatatlan elragadtatottsággal vonzódtok a másikhoz. Ez az elragadtatás elsősorban fizikai téren jelentkezik, ezért még kevésbé határozható meg. A kapcsolat viszonylag lassan bontakozik ki. Lehet, hogy kezdetben kihívást látsz a partnered tőled oly eltérő viselkedésében. Ő ugyanis észrevehetően vonzódik hozzád, de mégis tartózkodóvá válik, amikor te aktívabban kezdeményezel, mint kellene.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Most mély hatást tud gyakorolni rád a kedvesed. Képtelen leszel ellenállni a tekintetének. Talán belső kényszert érzel arra, hogy menekülj ez elől, de nem fogsz tudni, vagy legalább is nehezen. A mostani kapcsolatod a végzetes vonzódáson alapul, ahol józan eszed ellenére, beszippanthat egy beteljesítő kapcsolat lehetősége, amelyből képtelennek érzed magad kiszabadulni. Lehet, hogy kényelmes neked a kedvesed intenzitása. Ösztönösen érzed annak hűségét, odaadását.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A párod makacssága rendszerint a tőled való tudat alatti félelemből ered. Belső kénszert érezhetsz, hogy megvédd magad tőle. Néha a te gondolataid emlékeztetik őt valamilyen kellemetlen helyzetre, amikor őt büntették meg tudatlansága, vagy helytelen beszéde miatt. Ennek a szörnyű élménynek a nem teljesen tudatos emlékét azóta is próbálja magában elnyomni. Más esetekben talán pontosan te emlékezteted egy tekintélyt képviselő személyre, akit ő nem szeret, a múltból, aki megbüntette, mert tiltott témákról gondolkodott, és beszélt.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Egyszer csak azt érzed, hogy nincs többé titkos érzésed. Sajnos a párod az a típus, aki kinyitja házastársa leveleit, ha az valamit titokban akar tartani előtt. Olyan típus, aki belekukucskál gyermeke naplójába, és képtelen elfogadni, hogy gyermekének is joga van külön érzelmi életre. Lehet, hogy emiatt érzed úgy, mintha pszichikailag megkötöttek volna, és meg kell próbálnod elmenekülni.




Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Neked hízeleg, hogy társad ennyire bálványoz. Jól érzed magad, amikor körülötted nyüzsög. Sütkérezhetsz együtt érző jelenlétének melegében és biztonságában. Ám ha nem figyelsz, megbabonázhat a párodból sugárzó „túlvilági” titokzatosság. Olyan idealizált viszony ez, amely a két ember legfennköltebb álmait idézi, de nem mindig gyökerezik a valóságban. Párodnak az a hajlama, hogy istenítsen téged, gyakran fontos célt szolgál. Ez lehetne akár valami „karmikus” szolgálat, amit veled választott.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehet, hogy most kedvesedet ösztönző, együtt érző beszélgető társnak tekinted. Annyira rá tud hangolódni gondolataidra, és hangulataidra, hogy már tudja, mit akarsz mondani, még mielőtt te kinyithatnád a szájadat. Ösztönzi képzelőerődet. Biztat egy álmodozásra, egy kis fantáziálásra, és arra, hogy egy kis színt adjon szigorúan logikus gondolkodásodhoz. Ösztönözhet arra is, hogy gondolataidat művészibb módon fejezd ki, talán irodalmi, vagy kőltői formában.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az önzetlen, feltétel nélküli szeretet fenntartható minden körülmények között, még akkor is, ha nem viszonozzák. Amikor te „jó cselekedeteid” jutalmául találkozol egy számodra nagyon kedves emberrel, ő ösztönző példát mutathat neked, hogyan tartsd féken érzéki étvágyadat és finomítsd ízlésedet. Segíthet finomabb értékítéletek kifejlesztésében, művészi érdeklődésednek és tehetségednek művelésében. Több képzelőerőt és intuitív szemléletet hozhat életedbe. Minden ilyen kapcsolat a fellegekben kezdődik. Kedvesedet extázisba ragadja angyali szépséged, bájod, és stílusod. Mindkét nemnél megfelel a tiszta ideálnak.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Bölcsen megkérdőjelezhetnéd a kedvesed szenvedélyének valódiságát. Bár lehetne érzékiség hajhászó is, és alkalom adtán kicsapongásokba csábíthat téged. De általában az érzései feléd inkább romantikusak, mint erotikusak. Ha te elsősorban érzéki kapcsolatot remélsz, a kedvesed szigorúan szellemi érdeklődése zavaró és csalódást keltő lehet. A fő probléma számodra eben a szövetségben a kedvesed képtelensége, hogy összeegyeztesse a rólad alkotott fennkölt elképzelését a valóságos személlyel.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenképpen ajánlatos, hogy megszokd, fegyelmet és rendet kell tartanod az életedben. Ha ezt teszed, akkor valóban teljesül az elvárható szerencse és siker, harmónia az érzelmi életedben, anyagi gyarapodás, sikeres karrier, társadalmi felemelkedés. Ajánlott meditáció erre a napra: ”köszönöm a sikert, a tehetséget, arra használom, hogy embertársaim élete szebb, jobb és békésebb legyen”.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Le kell győznöd lappangó életszorongásodat, amely külsőleg a környezeted elleni folytonos védekezésben, elhatárolódásban, belső biztonság keresésében nyilvánul meg. Az ok, az egyéni életsorsodban keresendő, azaz: anyagilag mostoha körülmények, szigorú szülői ház. Ajánlatos, hogy tudatosan fejleszd önbizalmadat. Ne támaszkodj külső tekintélyre, de ne is rettegj tőle. A belső bizonytalanságot fel kell váltanod, egy keményebb önérvényesítésre.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan életkrízisre lehet most számítani, amely elő fogja segíteni értékeid kikristályosodását. A nehézségeket a saját hasznodra fordíthatod, ha megfogadod az alábbi tanácsokat: sajátíts el erős önfegyelmet, tegyél szert olyan munkamódszere, amellyel megvalósíthatod a függetlenségedet, önállóságodat, amire mindig is vágytál. Keress olyan partnert, aki a realitásokban él, aki feloldja szélsőségeidet és segít abban, hogy gondolataid, ötleteid megvalósuljanak.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Igen erős a fogékonyság az érzékfeletti területek iránt, lelkedhez nagyon közel áll a zene és minden művészet. Hogy valóban folytatsz-e valamilyen művészi tevékenységet, az attól függ, hogy személyes horoszkópod egyéb helyei is utalnak-e erre. Igen érzékeny vagy az immateriális, a kimondhatatlan dolgok iránt. Ezért meg van benned az a vágy is, hogy valami rendkívüli eszmét, gondolatot vagy elképzelést megvalósíts.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top