Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 27. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Lehet, hogy erős kényszert érzel, hogy bizonyítsd hódítókészségedet és lángra lobbantsd kedvesed kicsit hűvös szívét. Sajnos téged elsősorban a győzelem lehetősége érdekel, és ezt minél nehezebb lesz elérned, annál nagyobb lesz a dicsőséged. Bár a társad nem nagyon tudja kimutatni érzelmeit, ám te valóban el tudod bűvölni. Különösen a szenvedélyednek nyílt feltárásával tudsz rá lenyűgözően hatni, amelyre ő képtelen, mert mindig zavarba jön.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A társad kész a feltétel nélküli adásra, főleg akkor, ha a kettőtök kapcsolathoroszkópjában nagyon erős Vénusz-Plútó kapcsolódást látunk. Ez jelképezheti a legmélyebb szerelmet, amely a kölcsönös bizalmon és önátadáson alapszik. Társad bele lát a lelkedbe. Amikor ez a legmagasabb szinten működik, ezt az érzékenységét arra használja, hogy azonnal reagáljon, és teljesítse érzelmi és egyéb igényeidet.




Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehet, hogy fellépésedet biztonsága elleni fenyegetésnek érzi a kedvesed. Mindenáron el kellene kerülni, hogy társad hatalmat gyakoroljon feletted. Bármi is legyen az indítéka, a végeredmény a számodra értelmi síkon a kisebbrendűségi érzés. Hiszen gondolataidat újra és újra lelövik, és értéktelennek minősítik. Ez a helyzet a számodra a verbális frusztráció érzéséhez vezethet, mert kommunikációs kísérleteidet ismételten félbeszakítják.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Létfontosságú, hogy abszolút elhatározd magad, és több érzelmi területet igényelj akár a kedvesedtől, akár valamelyik szülődtől, pl. az anyukádtól. Ne engedd magad visszatartani. Nem szabad félned attól, hogy nem tudsz tovább élni a támogatása nélkül. Különösen fontos ez, szülő gyermek esetében, ahol a szülő élethosszig tartó érzelmi uralmát kellene kockáztatnod, ha időben nem érvényesíted a függetlenségedet.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A kedvesed túlzott idealizálása észrevehető abból is, hogy irreális elvárásai vannak saját magával szemen. Alkalmatlannak és a bajok okozójának érzi magát a párkapcsolatban, amikor a dolgok esetleg egy kicsit elromlanak. Néha állandó bűntudattól szenved.




Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A pároddal való kapcsolatodon keresztül jobban tudod használni jobb oldali agyféltekédnek hullámait. Fejlesztheted intuíciódat és gondolataidnak kreatív erejét. Példájából megtanulhatod eszméidet áttenni a valóságba a pozitív képalkotás technikáját használva. Ha ha kettőtök bolygókapcsolatában kihívó fényszögek vannak, szembe kell nézned saját múltadnak rosszul használt idealizmusával.




Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha te a gyengébbik nemhez tartozol, a kezdet kezdetétől vigyáznod kell, hogy elkerüld a Neptuni bonyodalmakat. Kedvesed szinte vallásos rajongást fejleszt ki magában irántad. Madonnaként bálványoz, akinek erényét nem szabad meggyalázni. Az ilyen kapcsolatokból eredő legtöbb probléma oka, hogy a másik fél túlságosan eszményíti az erkölcseidet és szépségedet. Kétségbeejtően csalódna, ha kiderülne, hogy ő is tévedhet.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Amikor párod idealizmusának nincs valóságos alapja, megkísérelhet kizárni a tudatából minden agresszív érzést feléd. Akármilyen nagy is a kedvesed öncsalása, előbb, vagy utóbb képtelen lesz fenntartani fantáziavilágát. Egyszer csak rájön, hogy te nem vagy az, mint akinek ő képzelt téged. Tisztábban és a valósághoz hűebben kezdi érzékelni. Amit korábban sikeres rámenősségnek tekintett a részedről, az most esetleg összeférhetetlenségnek tűnik.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha a születési horoszkópodban a Jupiter kellemetlen fényszögben van a Holddal, ma a disszonancia esetén is jelentkezik a lelkesedés, az optimizmus, az expanziós törekvés, a környezetre való nyitottság. Azonban előfordul, hogy az elismerés, a tetszés érdekében kompromisszumokat kell kötnöd. Ez végső soron kiszolgáltatottá tehetne téged. Amint felismered ezt, azonnal komolynak és következetesnek akarsz mutatkozni, ami egy darabig menni is fog.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyen előfordul, hogy az önnevelő munka nem megy könnyen. A gátló bizonytalanság túlságosan erős és visszaeséseket eredményez, mai elsősorban abban nyilvánulhat meg, hogy nem tudsz szabadulni valami kínzó sokszor arctalan bűntudattól. Ekkor ajánlatos a következő kétlépcsős módszer. Tudatosítanod kell, hogy problémáidért, nehézségeidért nem kizárólag a körülmények, a külvilág, a szülők és mások felelősek, hanem ennek gyökere benned van. Mondd el sokszor: „RAJTAM IS MÚLIK”.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap egyáltalán nem probléma mentes. Lehet, sok összetűzés adódik szüleiddel, mivel meglehetősen önfejű vagy. Ötleteid azonnal a cselekvést és önérvényesítést igénylik. A környezeted viszont nem alakulhat, változhat percről percre, akaratod szerint, hanem egy adott életvitelt, viselkedési módot várnak el tőled. Ezt önkénynek és saját személyiséged korlátozásának érzed. A szülők elleni szembenállás egész életeden át végigkísér, és folytonos ellenkezést eredményezhet az emberekkel is, ha úgy érzed, hogy be akarnak zárni.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Hogy lesz e valóság a terveidből, vagy nem, az attól függ, hogy kreatív képességed párosul-e kitartással. Ha nem, akkor gyönyörű szép álmokkal örökké csak délibábot kergetsz. Ha önfegyelemmel kitartásra teszel szert, akkor igazi művészi alkotásokat is létrehozhatsz. Igen jól megérzed, átérzed mások gondjait, lelki bajait és meglátod az összefüggést az idő vetületében is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top