Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 28. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed attól riad meg, hogy félig ráébred egy nem tudatos, erőszakos tulajdonságára. Ezt fél kifejezni és mélyen elrejti. Bármi is az indítéka, amivel téged gyanúsít, belső kényszer hatására megpróbál túljárni az eszeden, minden lehető alkalommal. Előnyt akar biztosítani magának egy lehetséges támadás esetére. Előfordulhat, hogy lelki, de gyakran testi hatalmat is akar gyakorolni feletted. Bosszantani fogja, hogy sokkal jobban ellen állsz az uralmának.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed most képes arra, hogy elemezze és gyógyítsa társasági és pénzügyi problémáidat, feltéve, ha vannak ilyenek. Pozitívan átalakíthatja művészi önkifejezésedet és külső megjelenésedet, bár megkísérli azt is, hogy manipuláljon egy kicsit. A saját hasznára fordítja érzelmi sebezhetőségedet. Megpróbálhatja bebizonyítani hatalmát feletted azáltal, hogy átalakít téged, hogy összhangba kerülj az ő saját elgondolásaival.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha a Merkúr és a Plútó között harmonikus kapcsolódás van a horoszkópotokban, akkor a kapcsolatotok jól működik, és tökéletes tanácsadói lehettek egymásnak. Mindketten képesek vagytok ellátni a másikat őszinte visszacsatolással, bizonyos szintű támogatással és bizalommal. Ösztönözhetitek egymást, hogy még mélyebbre hatoljatok az ismeretlenbe, és vállaljátok az értelmi felfedezés kockázatát, amely néha hatalmas tudást eredményez.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Ha a társad lemond arról az igényéről, hogy érzelmileg uralkodjék feletted, ő is előnyt élvezhet a te nagyobb érzelmi nyitottságodból. Sokat tanulhat az érzelmi magatartásodból, érzelmi támaszt kaphatna tőled ahhoz, hogy gátlástalanul kifejezze rég elnyomott „veszélyes érzéseit”. Mindkét fél bizalma lényeges tényező a kölcsönös átalakulásnak ebbe a folyamatában, hogy az elengedés ne vezessen fájdalomhoz.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehet, hogy úgy érzed, hogy a kedvesed rejteget valamit előled. Vagy azt tapasztalod, hogy a kapcsolat másképpen alakul, mint kezdetben látszott, de kétségeid ellenére nem figyelsz a dolgokra. Továbbra is hagyod, hogy párod titokzatos vonzereje elbűvöljön. Kedvesed mindig olyannak érzékel téged, amilyennek látni szeretne, és nem olyannak, amilyen valójában vagy. Mindenek felett hajlamos nem látni meg a hibáidat, és azokat a tulajdonságaidat, amelyek másokat zavarnak, az ő kivételével.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesednek problémái lehetnek elképzelései alkalmazásával az anyagi világban, ezért hajlamos lehet félrevezetni magát és téged. Ebben az esetben első számú áldozata lehetnél annak, hogy kedvesed nem mindig képes őszintén beszélni. Ennek oka gyakran az, hogy lehet, hogy tudat alatt emlékezteted egy fájdalmat okozó régi kapcsolatra a testvérével, vagy egy iskolatársával.




Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Neptunusz-Vénusz kapcsolatoknál mindig Vénusz az áldozat. Kedvesed gyakran nehezen képes nyíltan közölni veled, az anyagi ügyeire és társadalmi életére vonatkozó dolgokat, talán mert úgy érzi, te ilyesmitől szenvednél. Vagy talán azért, mert bűntudatot érez veled kapcsolatban ilyen téren. De bármi is a háttér, meg kell tanulnod együtt élni egy makacsul titkolódzó emberrel, különösen a pénzügyek és az emberi kapcsolatok terén.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ami párod részéről korábban belevalóságnak látszott, az most erőszakosságnak, és ami bátorságnak hatott, azt most meggondolatlan vakmerőségnek fogja ítélni. Lehet, hogy most elutasítja kezdeményezéseidet, amelyeket mint a romantikus láz kifejeződését valaha dicsőített. De amelyet most megvet, és durva állatias ösztönnek tart. A társad puritán ellenérzése abbeli félelméből fakad, hogy elismerje saját vágyait és aggodalmát.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Komoly önszabályozásra van szükséged. Kontrolláld túlkapásaidat. Egy kapcsolatban mindjárt a kezdetben légy olyan, mint amilyen valójában vagy! Ha ugyanis túlzásba viszed a másikhoz való alkalmazkodást, később, amikor saját igazi természeted, igényed előjön, konfliktusod támad és megbánod korábbi engedékenységet, amelyet tetszésvágyból és békesség megőrzéséért mutattál.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A múlt helyett fordítsd tekintetedet a jövő felé. Tűzz ki magad elé kisebb célokat, és ezekért küzdj meg lépésről lépésre. Ezek elérése, maradéktalan teljesítése önbizalmat ad. Tudatosítsd, hogy nehézségeid nyomasztó légköréből a saját erőddel kiemelkedhetsz. Végül pedig sokat segíthet egy olyan partner, akiben több az optimizmus, a gondtalanabb életfelfogás, a vidámság.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A középpont és az excentricitás viszonyáról kellene beszélgetnünk. Nem véletlenül, hiszen az önérvényesítő akarat, találkozik ma az eredetiséggel, az egyszeri, nagy ötleteket sugalló szellemiséggel. Ebből saját egyéniség alakul ki a hagyományokat kissé tisztelő magatartással, szokatlan viselkedéssel. Sok benned az elevenség, az izgató motívum, a változtatási igény, a nyugtalanság, amely nem egyszer arra ösztönöz, hogy vándormadár módjára éld az életed.




Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Fel tudod ismerni, hogy egy problémának hol van a gyökere a múltban, illetve egy dolog, egy tett, egy döntés, milyen jövőbeli következményekkel jár. Ha ezt a kitűnő képességedet hasznosítani akarod, előbb komoly önnevelésre van szükséged, hogy megtanulj jól megkülönböztetni, nehogy megérzéseid kifejezésében saját vágyaidat keverd bele, és vetítsd rá mások életére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top